Ok.Cumartesi malum dizi varBu sebeple 19:00 olur
şuan planlarımı bilmiyorum.
tam bulunamazsamda illa arada seslenirim size
Ok.Cumartesi malum dizi varBu sebeple 19:00 olur
Bekleriz efenim kapımız hanım efendilere her zaman açıkOk.
şuan planlarımı bilmiyorum.
tam bulunamazsamda illa arada seslenirim size
çatlamaya razıyım yeterki sen elen bir an önce
berbatsahneyi bile açmadım yine pis pis oynamıştır bu hönkürdek
hortum uzayınca korkmaya başladım
neslihana o kazmayı nasıl partner yapmışlar kızın kalitesini gölgeliyor
eleneceksinsenin inadına elenmicem selim bey görürsün sen
sen oylar açıklanınca görürsün ne kadar sevdiğini yalnız hazırlıklı ol bir kilo peçeteyle otur sonuçları izlemeyeooo hemde @denizz19 denizle deniz beni sever yapmaz böyle birşey görecez bakalımm
sen oylar açıklanınca görürsün ne kadar sevdiğini yalnız hazırlıklı ol bir kilo peçeteyle otur sonuçları izlemeyehönkürdeğin gitmeye gidecek bari ağlayarak evi göle çevirme
la daha 2 saat6 dk var rahatsız etme beni
Sen zaten rahatsızsınla daha 2 saat6 dk var rahatsız etme beni
hoşt şopar.ss n eyse sahnem 00.40 dan başlıyor sonuna kaSen zaten rahatsızsın
Vasfiye teyze istiyom.hoşt şopar.ss n eyse sahnem 00.40 dan başlıyor sonuna ka) @Çiğdem- @destere @dosimosi @Forumdash @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Aserat @soo @ozmoturk @gizem ak @eskici @MayısKralı @Maskeli Fedai @batuhankaralar @Bully @mrt-06 @sokak totoşu
Harca sen bu güzelim sahnelerihoşt şopar.ss n eyse sahnem 00.40 dan başlıyor sonuna ka) @Çiğdem- @destere @dosimosi @Forumdash @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Aserat @soo @ozmoturk @gizem ak @eskici @MayısKralı @Maskeli Fedai @batuhankaralar @Bully @mrt-06 @sokak totoşu
çoğunluk şule istiyor gibi geldi bana vasfiyeyle 5. şuleyle 2. oldumVasfiye teyze istiyom.
7.bölümden 3-4 sahne daha varHarca sen bu güzelim sahneleri
Vasfiye teyzenin çok komik sahneleri var eminim ilk 3'e oynarsın.çoğunluk şule istiyor gibi geldi bana vasfiyeyle 5. şuleyle 2. oldum
7.bölümden 3-4 sahne daha var
deniz motoruna aman deniz maruluna 1saat 59dk kala attım sana da o ka süre kalınca atarım yılanlar arası ayrım yapmıyorumVasfiye teyzenin çok komik sahneleri var eminim ilk 3'e oynarsın.
Özelden recapları attım onları da oyla istersen.
Çok AB'sin.deniz motoruna aman deniz maruluna 1saat 59dk kala attım sana da o ka süre kalınca atarım yılanlar arası ayrım yapmıyorum
gece ya da yarın öğlen atarım. olur mu?OYLAMA BAŞLADI. SON OY YOLLAMA SÜRESİ PAZAR 19:00
@MayısKralı @Bully @dosimosi @vadikızı @xemrexxx @sokak sanati @turkuazz @eskici @mrt-06 @halukerogluFOX @batuhankaralar @Doğu @MasacRE- @destere @EFE UYSAL @Ahmad @Çiğdem- @Billy Kane @FaJi @Aserat @MEnes @RüzgarGülü
ÖZEL mesaj yoluyla bekliyorum oyları. Ben oylarımı kullandım rahatça kullanın.
@sokak sanati @mrt-06 @MasacRE- @EFE UYSAL @Çiğdem- @Billy Kane
Olmaz mıgece ya da yarın öğlen atarım. olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?