Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 3.Hafta

25 sayfa olmuş konun burada 2 sayfa yazılınca hemen damlamışsın macun kılıklı tüm reytingler senin olsun istiyorsun dimi yılan .ss
Gerçek bize ne kadar hasetlenmişsin :A Hele benzettiğin kişiye de bak 😡

@destere bu aralar çok alıngansın geçen her zaman sana yaptığım sinek benzetmesi yapmıştım ona bile bozuldun. (b)

:A
ben test amacli 1 mesajimi sildim birseye baktim :D şimdi seninki başta :A
şimd bişi mi yapmam gerekiyor (b) 4 bölüm yabancı dizi izledim 5.bölümdeyim 6.sını izleyip vatanım sensine geçicem o yüzden algılayamıyorum şu an :A

@destere bu aralar çok alıngansın geçen her zaman sana yaptığım sinek benzetmesi yapmıştım ona bile bozuldun. (b)
yyaz geliyor ya yine totoşu tarlaya götürüp pamuk tıkıcaklar aman pamuk toplatacaklar ondan sinirlidir :)))

şimd bişi mi yapmam gerekiyor (b) 4 bölüm yabancı dizi izledim 5.bölümdeyim 6.sını izleyip vatanım sensine geçicem o yüzden algılayamıyorum şu an :A

yyaz geliyor ya yine totoşu tarlaya götürüp pamuk tıkıcaklar aman pamuk toplatacaklar ondan sinirlidir :)))
benimde kafam karıştı neyse sen dizilere dön :D

Güldürdün. :A

Bari ben de gidip film izliyim. :A @denizz19

banada dis attip duruyor.
bana laf attı en son şimdi geldim bildirimler cok bi baktim baslamis disslere
neyse itirafimi geri cekiyorum onun hakindaki. Gece güncellerim

Oylarimi kullandim 2-3 isim yerinde saydi gibi, ilk 3te iki surpriz isim var .
gecen hafta yuksekte olan bir kisi tepetaklak asagilara yuvarlandi.
Herkese basarilar.

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking