25 sayfa olmuş konun burada 2 sayfa yazılınca hemen damlamışsın macun kılıklı tüm reytingler senin olsun istiyorsun dimi yılan .ssdestere boş yapma da BŞB'de oy kullan.))))))))
25 sayfa olmuş konun burada 2 sayfa yazılınca hemen damlamışsın macun kılıklı tüm reytingler senin olsun istiyorsun dimi yılan .ssdestere boş yapma da BŞB'de oy kullan.))))))))
25 sayfa olmuş konun burada 2 sayfa yazılınca hemen damlamışsın macun kılıklı tüm reytingler senin olsun istiyorsun dimi yılan .ss
Gerçek bize ne kadar hasetlenmişsin25 sayfa olmuş konun burada 2 sayfa yazılınca hemen damlamışsın macun kılıklı tüm reytingler senin olsun istiyorsun dimi yılan .ss
şimd bişi mi yapmam gerekiyor
ben test amacli 1 mesajimi sildim birseye baktimşimdi seninki başta
![]()
yyaz geliyor ya yine totoşu tarlaya götürüp pamuk tıkıcaklar aman pamuk toplatacaklar ondan sinirlidirGerçek bize ne kadar hasetlenmişsinHele benzettiğin kişiye de bak 😡
@destere bu aralar çok alıngansın geçen her zaman sana yaptığım sinek benzetmesi yapmıştım ona bile bozuldun.![]()
benimde kafam karıştı neyse sen dizilere dönşimd bişi mi yapmam gerekiyor4 bölüm yabancı dizi izledim 5.bölümdeyim 6.sını izleyip vatanım sensine geçicem o yüzden algılayamıyorum şu an
yyaz geliyor ya yine totoşu tarlaya götürüp pamuk tıkıcaklar aman pamuk toplatacaklar ondan sinirlidir))
Güldürdün.şimd bişi mi yapmam gerekiyor4 bölüm yabancı dizi izledim 5.bölümdeyim 6.sını izleyip vatanım sensine geçicem o yüzden algılayamıyorum şu an
yyaz geliyor ya yine totoşu tarlaya götürüp pamuk tıkıcaklar aman pamuk toplatacaklar ondan sinirlidir))
banada dis attip duruyor.Gerçek bize ne kadar hasetlenmişsinHele benzettiğin kişiye de bak 😡
@destere bu aralar çok alıngansın geçen her zaman sana yaptığım sinek benzetmesi yapmıştım ona bile bozuldun.![]()
Ne filmi
Acaba kimOylarimi kullandim 2-3 isim yerinde saydi gibi, ilk 3te iki surpriz isim var .
gecen hafta yuksekte olan bir kisi tepetaklak asagilara yuvarlandi.
Herkese basarilar.
yuvarlananmi ?Acaba kim![]()
Aynen yuvarlananyuvarlananmi ?
aslinda birisi daha baya dusmus ama o en asagidaki kadar degil
senin yorumlar yokmu adaylar hakkinda ??
acaba kimAynen yuvarlananyok gerek duymuyorum yoruma hepsi çatlasın
![]()
Bence kötü değildi ama sence öyleyseacaba kim
ama baya sasirtici oldu benim icinde yapacak birsey yok
hicbiri kötu degil, ama iste siralamak önemli , cok aciklama yapmayayim belli olcakBence kötü değildi ama sence öyleyse![]()
Ne anlaşılacak kimden konuştuğumuz belli değil kihicbiri kötu degil, ama iste siralamak önemli , cok aciklama yapmayayim belli olcakseninkiyle dengelenir belki 😛
ben biraz daha aciklama yapsam anlasilacakNe anlaşılacak kimden konuştuğumuz belli değil ki![]()
Frekvent tandben biraz daha aciklama yapsam anlasilacakcunku diyecek cok sey var ama tutuyorum
İsveççe yazdım sana yanlış mı oldu?? anlamadim![]()