Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 3.Hafta

@mrt-06 harika idin kardeşim, gözlerim doldu. Zirve senin olur umarım. :Z
@xemrexxx Gonca Vuslateri sevdiğim isim ve muhteşem bi sahneyle gelmişsin. :D

Suskunlardan olan 2 sahne de çok iyi idi ve Mesut Akusta.

kötü puan vereceğim bahanemde hazır :) @dosimosi cansuya düşük puan vermek için ne demişti '' beren daha iyi oynamış '' demişti:) aynı bahaneyi kullanmayı düşünüyorum :)
iyi ben de @Çiğdem- i çağırıyorum @dosimosi ile ortak yanlarınız çoğalıyor olaya el koymalı çikinella:) oklavayı sana monte ederse oy kullanamazsın :A

OYLAMA BAŞLADI. SON OY YOLLAMA SÜRESİ PAZAR 19:00

@MayısKralı @Bully @dosimosi @vadikızı @xemrexxx @sokak sanati @turkuazz @eskici @mrt-06 @halukerogluFOX @batuhankaralar @Doğu @MasacRE- @destere @EFE UYSAL @Ahmad @Çiğdem- @Billy Kane @FaJi @Aserat @MEnes @RüzgarGülü

ÖZEL mesaj yoluyla bekliyorum oyları. Ben oylarımı kullandım rahatça kullanın. :D

@sokak sanati @mrt-06 @MasacRE- @EFE UYSAL @Çiğdem- @Billy Kane

son günü söyle assolist olarak son noktayı koyalım :)

benim burda iki kisiyle ortak yönum çok biri @Doğu biri @denizz19 .
sen ve @destere ilede genelde muzik zevkimiz uyuyor.
destere olmamış atmış sanırım sende gözü var zaten diğer seçenek @Çiğdem- olunca herkes seni seçer bence de:A

sen neye bakarak olmamis verdin anlamadim ?? yazim sana bile degildi ve video acilmiyor demenin neresi diss atmalik ??
kız olmamışları destere atıyor :F

Pazara kadar vaktiniz var bu hafta :D Pazar 19:00

@Çiğdem- hogathasının sandalyesini çağrıştırdı bir an :)

pazara daha çok var o güne kadar yarışmacıların bana karşı hissiyatlarını da puanlarıma katıp öyle karar vereceğim :) kimse bana objektif olmaktan bahsetmesin :) ne kadar övgü o kadar puan eder :)

destere olmamış atmış sanırım sende gözü var zaten diğer seçenek @Çiğdem- olunca herkes seni seçer bence de:A

kız olmamışları destere atıyor :F

pis isveçliyle konuşmuyorum bundan sonra gak dese dis atıcam guk dese dis atıcam hatta hızımı alamayıp şener amcaya bile pandik atabilirim :)

@destere bana 1 ver tamammı sana puan için iyi olmayacam.
@mrt-06 itirafimi gece günceleyeceğim. @destere hakkındaki itirafida geri çekiyorum.
hak edilmeyen konular yazmistim