kötü puan vereceğim bahanemde hazırhoşt şopar.ss n eyse sahnem 00.40 dan başlıyor sonuna ka) @Çiğdem- @destere @dosimosi @Forumdash @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Aserat @soo @ozmoturk @gizem ak @eskici @MayısKralı @Maskeli Fedai @batuhankaralar @Bully @mrt-06 @sokak totoşu
iyi ben de @Çiğdem- i çağırıyorum @dosimosi ile ortak yanlarınız çoğalıyor olaya el koymalı çikinellakötü puan vereceğim bahanemde hazır@dosimosi cansuya düşük puan vermek için ne demişti '' beren daha iyi oynamış '' demişti
aynı bahaneyi kullanmayı düşünüyorum
![]()
@MayısKralı nin videosu acilmiyor. Diger yarismadada olmustu. Medcezir kisa sahneleri ülkemde gösterilmiyor. o bölümün tumune bakmam gerekiyor bana dakikasi söylenirse öyle bakayim.
onuda izleyince oylarimi yollarim
OYLAMA BAŞLADI. SON OY YOLLAMA SÜRESİ PAZAR 19:00
@MayısKralı @Bully @dosimosi @vadikızı @xemrexxx @sokak sanati @turkuazz @eskici @mrt-06 @halukerogluFOX @batuhankaralar @Doğu @MasacRE- @destere @EFE UYSAL @Ahmad @Çiğdem- @Billy Kane @FaJi @Aserat @MEnes @RüzgarGülü
ÖZEL mesaj yoluyla bekliyorum oyları. Ben oylarımı kullandım rahatça kullanın.
@sokak sanati @mrt-06 @MasacRE- @EFE UYSAL @Çiğdem- @Billy Kane
Pazara kadar vaktiniz var bu haftason günü söyle assolist olarak son noktayı koyalım![]()
destere olmamış atmış sanırım sende gözü var zaten diğer seçenek @Çiğdem- olunca herkes seni seçer bence de
kız olmamışları destere atıyorsen neye bakarak olmamis verdin anlamadim ?? yazim sana bile degildi ve video acilmiyor demenin neresi diss atmalik ??
Diss atan o değil kisen neye bakarak olmamis verdin anlamadim ?? yazim sana bile degildi ve video acilmiyor demenin neresi diss atmalik ??
Pazara kadar vaktiniz var bu haftaPazar 19:00
onu destereye yolladim sandimdestere olmamış atmış sanırım sende gözü var zaten diğer seçenek @Çiğdem- olunca herkes seni seçer bence de
kız olmamışları destere atıyor![]()
destere olmamış atmış sanırım sende gözü var zaten diğer seçenek @Çiğdem- olunca herkes seni seçer bence de
kız olmamışları destere atıyor![]()
niye la )pis isveçliyle konuşmuyorum bundan sonra gak dese dis atıcam guk dese dis atıcam hatta hızımı alamayıp şener amcaya bile pandik atabilirim![]()
sabahtan beri girip elaleme mesaj yazmış bana cevap vermemiş birde gözlük atıyor kahrolasıcaniye la ))
iyi yapmış o mesajına harika dedim az bile sanasabahtan beri girip elaleme mesaj yazmış bana cevap vermemiş birde gözlük atıyor kahrolasıcaona verdiğim emeklere yazıklar olsun
![]()
destere boş yapma da BŞB'de oy kullan.sabahtan beri girip elaleme mesaj yazmış bana cevap vermemiş birde gözlük atıyor kahrolasıcaona verdiğim emeklere yazıklar olsun
![]()