- Reaksiyon puanı
- 14,699
- Puanı
- 1,060
1- Programımın ikinci bölümüne hoş geldin. Bu aralar nelerle meşgulsün?
Hoş buldum teşekkür ederim davet ettiğin için. Genelde aynı dizi film falan yani.
2- Hayatı boş mu dolu mu yaşıyorsun?
Ailemle birlikte dolu dolu yaşadığımı düşünüyorum.
3- Survivor'ı bu sene izledin mi çok sevdiğin isim olan Barış için? Adem sence Barış'a ihanet etti mi cidden? Çoğu kişi öyle düşünüyor çünkü X'te.
Barış'tan sonra izlemedim, kesinlikle ihanet etti. Barış'ı biliyordu yazmaması gerekiyordu. Barış ona değer veriyordu, çok yanlış yaptı.
4- Bu ara izlemekten zevk aldığın dizi?
İzlediğim her dizi bana büyük keyif verir bu ara kesinlikle Rüzgarlı Tepe'deki Halil Fırat tutkunu oldum çıktım.
5- En sevdiğin kanal ve neden o kanal?
İzlediğim dizilerin kanalı severim, fark etmez benim için. Kanala pek önem vermiyorum, zevkime önem veriyorum yani ama bu ara nefret ettiğim kanal var. O da Kanal 7. TV'den silmeyi düşünüyorum dizi bitince.
6- Hayran olduğun ünlü oyuncular kimler?
Gökberk Yıldırım, Akın Akınözü, Cemre Arda, Engin Akyürek, Demet Özdemir. Bunlar aklıma gelenler ve daha çok isim var aslında.
7- Forumda kırgın olduğun birileri var mı?
Yok ben yapım gereği kırgınlığı uzatabilen biri değilim. Olmadım da, aşırı duygusal olduğum için kimseyi kırmak istemiyorum, kırılmak da istemiyorum ama zaman zaman olsa da uzun sürmüyor.
8- Forumdaki ilk kullanıcı adın neydi?
Vadikızı idi. Ben buraya gelmeden önce Kurtlar Vadisi forumlarında takılıyordum orada ismim Vadikızı idi çok seviyordum. O yüzden burada da böyle yapmıştım şimdi ise her yerde Angelica.
9- Bir yarışmaya katılsan hangisi olurdu?
Ben Bilirim yarışması olurdu.
10- Biten bir diziyi yeniden başlatma hakkın olsa, o hangi dizi olurdu ve neden?
Haksız bir şekilde final olduğu için kesinlikle Rüzgarlı Tepe olurdu. Başka kanala alıp ilk senaristleri geri getirip daha da iyi senaryo yazdırırdım.
11- En sevdiğin renk?
Lila rengi.
12- Voleyboldan anlar mısın?
Eh biraz ama izlemeyi çok severim.
13- Yazın en sevdiğin yiyecek?
Dondurma.
14- Yazın neler yapacaksın?
Her yaz olduğu gibi ağabeyimin bağ evi var, oraya gidip geliriz, orası bize en güzel tatil yeri.
15- Havuz mu deniz mi sence?
Deniz bence. Ben bir de denizi izlemeyi çok seviyorum ya.
16- Son soruya geldik. Acun sence neden sürekli hep aynı programları tekrarlıyor? Eskiden sürekli üretiyordu yeni formatlar çünkü.
Çünkü ne olursa olsun reyting düşük de olsa sonradan reytingleri artıp izleniyor. Bunu da Acun çok iyi bildiği için bir değişim ve yenilik yapmıyor.
Okuduysanız emeğe saygı için lütfen konuyu beğeniniz ve yorum yapınız.
@The_Erinch @RüzgarGülü @Doğan @fredbalotellifanny @Zeyno @serhatt @HollyDemon ☾☆ @Gerekli24 @Angelica @Royal_Highness @S.G.A.T. @Yakamoz-Asi @Damien Duff