dördüncü ile beşinciyi açıkla en azından bir fikir yürütelimÇok enteresan sonuçlar var şu an
dördüncü ile beşinciyi açıkla en azından bir fikir yürütelimÇok enteresan sonuçlar var şu an
Oyları hesaplamadım ama her yarışmacı yüksekte alıyor düşüktedördüncü ile beşinciyi açıkla en azından bir fikir yürütelim
Valla sana şu kadar söylüyorum her şey olabilir
Ne bileyim ben sunucuya sorÇokmu düşük puanlar aldım deniz🙄
@Çiğdem- de survivor final için öyle diyordu ama forumun yüzde doksanı @sokak sanati nın hapı yuttuğunu biliyordu yaniValla sana şu kadar söylüyorum her şey olabilir
Ben Çiğdem değilim@Çiğdem- de survivor final için öyle diyordu ama forumun yüzde doksanı @sokak sanati nın hapı yuttuğunu biliyordu yanibu tarz aksiyon ve heyecan arttırma açıklamalarını dikkate almıyoruz şener amca süpürmüştür yine diğerlerine kırıntı kalmıştır
@Çiğdem- de survivor final için öyle diyordu ama forumun yüzde doksanı @sokak sanati nın hapı yuttuğunu biliyordu yanibu tarz aksiyon ve heyecan arttırma açıklamalarını dikkate almıyoruz şener amca süpürmüştür yine diğerlerine kırıntı kalmıştır
deniz yrı finalde ham yapar onu ayoll avatarın baksanaValla sana şu kadar söylüyorum her şey olabilir
ama işte dön dolaş gariban bir sunucusun sonuçtaBen Çiğdem değilim
Ser veririm oy vermem
bu sefer sert kayaya çarptı foruma güveniyorumdeniz yrı finalde ham yapar onu ayoll avatarın baksana
hala elenmedinmi alllah kahretsinsır vermem değilmiydi o neyse şimdiden herkese başarılar diliyorum
Ben mi garibanımama işte dön dolaş gariban bir sunucusun sonuçtaherşey aksiyon ve heyecanın getireceği reytinge bağlı)
Evet öyleydi kelime raksı yaptımsır vermem değilmiydi o neyse şimdiden herkese başarılar diliyorum
bu sefer sert kayaya çarptı foruma güveniyorumyaşlı bir teyze için moruk bir amcadan vazgeçemeyiz
hala elenmedinmi alllah kahretsin
son survivorda gördük ahın gitmiş vahın kalmıştı gerçi elindeki malzemeyle dik dursanda pek yol alamazdında
hah işte hep böyle forumun her köşesinde 150 defa beni övgülere boğsan görümceğimi affederimYiğidim, haşmetlim @destere'm diyorsa doğrudur.
Artık sana tek kötü sözüm olmayacak.son survivorda gördük ahın gitmiş vahın kalmıştı gerçi elindeki malzemeyle dik dursanda pek yol alamazdındaneyse yani ortamı genç parlaklardan oluşan @Bully @sokak sanati çetesine bırakmıştın
hah işte hep böyle forumun her köşesinde 150 defa beni övgülere boğsan görümceğimi affederimbaşka türlü zor
akustiği görünce yarışma konusunu açasım gelmiyor aslında jüriyi yarışmadan soğutuyor senin akustikyok elenmedim çatla bu haftada elenmicem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?