Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 2.Hafta

ecevit(şerif) sahneleri çok efsahnedir dizideki oyuncuların tümü öyle aslında suskunlar dizisi iyi bir yapımdı

Aynen öyle her iki karakterin sahneleri efsanedir unutamadığım sahnedir hele bir
sahnede Ahmet Kaya şarkısı çalmıştı Nerden bileceksin şarkısı ben o sahnede
ağlamıştım ya

Aynen öyle her iki karakterin sahneleri efsanedir unutamadığım sahnedir hele bir
sahnede Ahmet Kaya şarkısı çalmıştı Nerden bileceksin şarkısı ben o sahnede
ağlamıştım ya
o sahneyi izleyince kayıtsız kalamıyor izleyici çok başarılıydı o sahnede oldukça iyiydi

Sahnelerin yarısını izledim kalanını sabah bakıp oylarım

Sanatın dozunu ayarlamak özellikle iş kendine geldiğinde biraz zorlaşıyor.
Ben genelde kendimi sıvarken inceden, anlaşılabilir şekilde yapıyorum ama abartmamak da lazım tabi.

Sanatın dozunu ayarlamak özellikle iş kendine geldiğinde biraz zorlaşıyor.
Ben genelde kendimi sıvarken inceden, anlaşılabilir şekilde yapıyorum ama abartmamak da lazım tabi.
benimki abartımı peki ?

Sanki bi tık kör göze parmak gibi olmuş, daha ince ve naif sıvansa çok daha tatlı dururmuş.
ne yapayım @denizz19 le takıla takıla biraz kendini övme beğenmişlik oluştu bende
ayarını kaçırıyorum.
senlede uzun zamandır sohbet etmiyoz suçlusu sensin

ne yapayım @denizz19 le takıla takıla biraz kendini övme beğenmişlik oluştu bende
ayarını kaçırıyorum.
senlede uzun zamandır sohbet etmiyoz suçlusu sensin
Evet o benim de aklımda ama yoğun döneme girdim, son finaller başladı bunlar bitince işim bitiyor.
İkinci dönem ise okul yok staj var sadece sonra daa mezunuz inşallah.

Evet o benim de aklımda ama yoğun döneme girdim, son finaller başladı bunlar bitince işim bitiyor.
İkinci dönem ise okul yok staj var sadece sonra daa mezunuz inşallah.
hadi hayırlisı.
stajlık dönemi zordur ama akşamlari özgürsün

Ben şantiyede de yaptım ofiste de ikisi de rahat geçmişti. Tanıdık yerlere gidiyordum pek kasmıyorlardı. Yine aynısı olacak gibi rahatıma düşkünlüğüm önemli.
rahatlık herzaman iyidir. ben artık iş hayatina döndüm o yüzden biraz zorlanma oluyor
erken uyumaya alışamadım daha