Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 2.Hafta

ecevit(şerif) sahneleri çok efsahnedir dizideki oyuncuların tümü öyle aslında suskunlar dizisi iyi bir yapımdı:(

Aynen öyle her iki karakterin sahneleri efsanedir unutamadığım sahnedir hele bir
sahnede Ahmet Kaya şarkısı çalmıştı Nerden bileceksin şarkısı ben o sahnede
ağlamıştım ya:T

Kendimi yedek klübede bekleyen oyuncu gibi hissettim :D
@MayısKralı nin yoklugunda programi ben sundum
@Bully nin yoklugunda Gökhana ben sahip ciktim
@denizz19 in yoklugundada yarismaya sahip cikiyorum :A
bir insan bukadar iyi olurmu ya 😛
@MEnes cokmu sivadim kendimi yoksa ?? :D
dozu kacirdim sanki :F
Sanatın dozunu ayarlamak özellikle iş kendine geldiğinde biraz zorlaşıyor. :A Ben genelde kendimi sıvarken inceden, anlaşılabilir şekilde yapıyorum ama abartmamak da lazım tabi. :A

ne yapayım @denizz19 le takıla takıla biraz kendini övme beğenmişlik oluştu bende :A ayarını kaçırıyorum.
senlede uzun zamandır sohbet etmiyoz suçlusu sensin :D
Evet o benim de aklımda ama yoğun döneme girdim, son finaller başladı bunlar bitince işim bitiyor. :A İkinci dönem ise okul yok staj var sadece sonra daa mezunuz inşallah. :)

Evet o benim de aklımda ama yoğun döneme girdim, son finaller başladı bunlar bitince işim bitiyor. :A İkinci dönem ise okul yok staj var sadece sonra daa mezunuz inşallah. :)
hadi hayırlisı.
stajlık dönemi zordur ama akşamlari özgürsün

Ben şantiyede de yaptım ofiste de ikisi de rahat geçmişti. Tanıdık yerlere gidiyordum pek kasmıyorlardı. Yine aynısı olacak gibi rahatıma düşkünlüğüm önemli. :A
rahatlık herzaman iyidir. ben artık iş hayatina döndüm o yüzden biraz zorlanma oluyor :A erken uyumaya alışamadım daha :D