Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 2.Hafta

Ama bu sefer erken kullandım seninde oyunubekliyorum o kadar başkanlık yaptın finalde oy kullanman lazım :A
yok ben sözümden caymam. güzel ayrılmadım yarışmandan :D başka sezonlarda artık.
@sokak sanati na dedim ben oy vermedim diye az bir puanla elenirse bana vereceği cezayı dedim ama o kazanır benim oyuma ihtiyacı yok

Diğer sezona yarışmacısın sana Kara Ekmek Asiye Çetini vercem :A
ben yarışmacı olmayacam. @mrt-06 yeni programına bile hayır dedim. burası ilk ve son tecrübem olacak. @denizz19 in bu programini cok sevdim ve tadında bitireyim.
seninkine anca normal juri olurum. :D

Beni boş ver Bihter için.:T:
Ben oylasam senin için oylarım boşver Bihteri ama sözumden dönemem. Şuana kadar hic bir sözden dönmedim

@zalim_firari vaktin varsa buraya juri olsana ?

Son düzenleme:
ben yarışmacı olmayacam. @mrt-06 yeni programına bile hayır dedim. burası ilk ve son tecrübem olacak. @denizz19 in bu programini cok sevdim ve tadında bitireyim.
seninkine anca normal juri olurum. :D

Ben oylasam senin için oylarım boşver Bihteri ama sözumden dönemem. Şuana kadar hic bir sözden dönmedim

@zalim_firari vaktin varsa buraya juri olsana ?

Kimseye söz vermedin ki sen oy vermek istemiyorsan istemiyorum de bence.:D

Forumumuzun neşe kaynağı, herkese verecek bir cevabı olan harika insan sevgili sunucumuz @denizz19 teknik bazı aksakliktan dolayı bu hatirlatma görevini bana verdi. Oylamayı unutmayalım (yollayanlar bir beğeni ile geri gidebilirler :A)
@destere @MasacRE- @Doğu @MEnes
@Bully @sokak sanati @vadikızı@mrt-06 @turkuazz@Ice_Cool_23 @Billy Kane @MayısKralı@xemrexxx @Çiğdem-@Maskeli Fedai@batuhankaralar @eskici@Harunnn60@tolgab @Mr.At @yader@Aserat @ozmoturk@Forumdash @Felon@soo @FaJi @Ahmad@dreamy @efe UYSAL@cookies @RüzgarGülü ve diğerleri

@turkuazz @MayısKralı @Çiğdem- @batuhankaralar @eskici @tolgab @EFE UYSAL oylariniz beklenmekte :D
gülerek geri gitmeyi tercih dyorum :) ve oylarımıda kullanmadım :)

assolistsin doğal karşılıyorum :A

@destere sen yinede kullan malum senin gelislerin belirsiz oluyor. @denizz19 senin oyunu en sona açıklar sorun değil. Bana 1 vereceğini bile bile ısrarla kullanmani istiyorum :D
assolistlik işin güzel tarafı birde tabi yarışmacıları son saniyeye kadar kendime muhtaç etme düşüncesi var :) yaşasın kötülük jüriye yaranmak için sürüm sürüm sürünün :)

assolistlik işin güzel tarafı birde tabi yarışmacıları son saniyeye kadar kendime muhtaç etme düşüncesi var :) yaşasın kötülük jüriye yaranmak için sürüm sürüm sürünün :)
sen simdiden oyla sonda aciklanir 😉
bende benimki ilk aciklansin istiyorumki öylede olacak.
ilk oy kullanan bendim zaten ve sonrasinda firesiz puan toplarim :Z 1 yada 11 farketmez ama 0 yok

sen simdiden oyla sonda aciklanir 😉
bende benimki ilk aciklansin istiyorumki öylede olacak.
ilk oy kullanan bendim zaten ve sonrasinda firesiz puan toplarim :Z 1 yada 11 farketmez ama 0 yok
şimdiden oylasam @batuhankaralar bağlar , son ana kadar kendi yarıştığı karpuzu bana yutturmak için niye kıvransınki :) o açıdan son anı beklemekte fayda var :)

Kendimi yedek klübede bekleyen oyuncu gibi hissettim :D
@MayısKralı nin yoklugunda programi ben sundum
@Bully nin yoklugunda Gökhana ben sahip ciktim
@denizz19 in yoklugundada yarismaya sahip cikiyorum :A
bir insan bukadar iyi olurmu ya 😛
@MEnes cokmu sivadim kendimi yoksa ?? :D
dozu kacirdim sanki :F