sen oy kullandinmi bakalim ?
uğrastirmayin sunucumuzu![]()
Daha 2 sahne izledim
sen oy kullandinmi bakalim ?
uğrastirmayin sunucumuzu![]()
simdiki zamanini geri kalanlari izlemekle geçirDaha 2 sahne izledim![]()
simdiki zamanini geri kalanlari izlemekle geçir![]()
Yarin ama olsun sen rehavete kapilip son güne birakma. Gerçi kime diyorsamSurvivoru izleyemedim dün tam dışardaydım şimdi izliycem son süre ne zaman burda![]()
Yarin ama olsun sen rehavete kapilip son güne birakma. Gerçi kime diyorsam![]()
ondan diyorumyaKendi yarışmamda bile son dakika kullanıyorum oyumu hep![]()
ondan diyorumya![]()
yok ben sözümden caymam. güzel ayrılmadım yarışmandanAma bu sefer erken kullandım seninde oyunubekliyorum o kadar başkanlık yaptın finalde oy kullanman lazım![]()
yok ben sözümden caymam. güzel ayrılmadım yarışmandanbaşka sezonlarda artık.
@sokak sanati na dedim ben oy vermedim diye az bir puanla elenirse bana vereceği cezayı dedim ama o kazanır benim oyuma ihtiyacı yok
yok ben sözümden caymam. güzel ayrılmadım yarışmandanbaşka sezonlarda artık.
@sokak sanati na dedim ben oy vermedim diye az bir puanla elenirse bana vereceği cezayı dedim ama o kazanır benim oyuma ihtiyacı yok
ben yarışmacı olmayacam. @mrt-06 yeni programına bile hayır dedim. burası ilk ve son tecrübem olacak. @denizz19 in bu programini cok sevdim ve tadında bitireyim.Diğer sezona yarışmacısın sana Kara Ekmek Asiye Çetini vercem![]()
Ben oylasam senin için oylarım boşver Bihteri ama sözumden dönemem. Şuana kadar hic bir sözden dönmedimBeni boş ver Bihter için.![]()
ben yarışmacı olmayacam. @mrt-06 yeni programına bile hayır dedim. burası ilk ve son tecrübem olacak. @denizz19 in bu programini cok sevdim ve tadında bitireyim.
seninkine anca normal juri olurum.
Ben oylasam senin için oylarım boşver Bihteri ama sözumden dönemem. Şuana kadar hic bir sözden dönmedim
@zalim_firari vaktin varsa buraya juri olsana ?
gülerek geri gitmeyi tercih dyorumForumumuzun neşe kaynağı, herkese verecek bir cevabı olan harika insan sevgili sunucumuz @denizz19 teknik bazı aksakliktan dolayı bu hatirlatma görevini bana verdi. Oylamayı unutmayalım (yollayanlar bir beğeni ile geri gidebilirler)
@destere @MasacRE- @Doğu @MEnes
@Bully @sokak sanati @vadikızı@mrt-06 @turkuazz@Ice_Cool_23 @Billy Kane @MayısKralı@xemrexxx @Çiğdem-@Maskeli Fedai@batuhankaralar @eskici@Harunnn60@tolgab @Mr.At @yader@Aserat @ozmoturk@Forumdash @Felon@soo @FaJi @Ahmad@dreamy @efe UYSAL@cookies @RüzgarGülü ve diğerleri
@turkuazz @MayısKralı @Çiğdem- @batuhankaralar @eskici @tolgab @EFE UYSAL oylariniz beklenmekte![]()
assolistlik işin güzel tarafı birde tabi yarışmacıları son saniyeye kadar kendime muhtaç etme düşüncesi var
sen simdiden oyla sonda aciklanir 😉assolistlik işin güzel tarafı birde tabi yarışmacıları son saniyeye kadar kendime muhtaç etme düşüncesi varyaşasın kötülük jüriye yaranmak için sürüm sürüm sürünün
![]()
şimdiden oylasam @batuhankaralar bağlar , son ana kadar kendi yarıştığı karpuzu bana yutturmak için niye kıvransınkisen simdiden oyla sonda aciklanir 😉
bende benimki ilk aciklansin istiyorumki öylede olacak.
ilk oy kullanan bendim zaten ve sonrasinda firesiz puan toplarim1 yada 11 farketmez ama 0 yok
oy yolla acik etme sendeşimdiden oylasam @batuhankaralar bağlar , son ana kadar kendi yarıştığı karpuzu bana yutturmak için niye kıvransınkio açıdan son anı beklemekte fayda var
![]()
tam onu yapacaktım bu mesajla batırdın planlarımı yine son anı beklemem lazımoy yolla acik etme sendeson dakikaya saklayacagin blöfunu Yap sende
![]()