Kendimi yedek klübede bekleyen oyuncu gibi hissettim
@MayısKralı nin yoklugunda programi ben sundum
@Bully nin yoklugunda Gökhana ben sahip ciktim
@denizz19 in yoklugundada yarismaya sahip cikiyorum
bir insan bukadar iyi olurmu ya 😛
@MEnes cokmu sivadim kendimi yoksa ??
dozu kacirdim sanki
tamam simdikinide blöf sanirlar sen yolla, herkesin kafasinda acabalar olussun. Denizide tembih ederiz oy yollayanlar diye belirtiyorya seni eklemesin (söyle ona oylama yaparken)tam onu yapacaktım bu mesajla batırdın planlarımı yine son anı beklemem lazım
aha @vadikızı da geldi şimdi kendi akustiğini övmeye başlar kaçalım konudan
giremiyor foruma, elektirikler kesikdeniz nerdeki ya sana dedimi
giremiyor foruma, elektirikler kesik
olsun yazmamış olman yazmayacağın manasına gelmez biz önceden önlemimizi alalımda sen ister yaz ister yazma zaten reklamı yapılamayacak kadar kötü biri iyikide yapmıyorsunGeldim evet ama başladı başlayalı Mesut akusta için yorum yazdığımı okudunmu hiç
benden umudu lkesmiş akustiğe nasıl olsa puan gelmeyeceğini biliyor o yüzden dizlerini peşin atıyor
Sabah video göruntulu görustuk kiskanacanmi??
@denizz19
olsun yazmamış olman yazmayacağın manasına gelmez biz önceden önlemimizi alalımda sen ister yaz ister yazma zaten reklamı yapılamayacak kadar kötü biri iyikide yapmıyorsun
benden umudu lkesmiş akustiğe nasıl olsa puan gelmeyeceğini biliyor o yüzden dizlerini peşin atıyor
ama deniz sekide ufakta olsa bir ümidi vardı hiç dis atmadı buna rağmen hiç iyi puanda almadı yaşasın kötülük
sana sahip ciktik insan bi över benideolsun yazmamış olman yazmayacağın manasına gelmez biz önceden önlemimizi alalımda sen ister yaz ister yazma zaten reklamı yapılamayacak kadar kötü biri iyikide yapmıyorsun
ama deniz sekide ufakta olsa bir ümidi vardı hiç dis atmadı buna rağmen hiç iyi puanda almadı yaşasın kötülük
birazdan Ömye gelip sitem edersinkıskanmam kıskanacak ne dedim şimdi bee üff
Önlem almana gerek yok reklam falan yapmam ben
sen yazma sonrada niye erken eleniyom de.Geldim evet ama başladı başlayalı Mesut akusta için yorum yazdığımı okudunmu hiç
sana sahip ciktik insan bi över benide
birazdan Ömye gelip sitem edersin
sen yazma sonrada niye erken eleniyom de.
bu haftaki harika sahnenin hakkini ver
sana sahip ciktik insan bi över benide
öyle deme etki yapiyor illaki.5 dakikadır gelmediğime göre gelmem merak etme
Ben ne dersem diyim puan değişmeyecek nasılsa
@denizz19 e baya bildirim gider yoklugunda bunlarin onundan 8i bana aittir deniz bu konuyu ben ele gecirdim mesaj sayin az , cenen yoruldu anlasilan
öyle deme etki yapiyor illaki.
işte hep sona bırakmamın sebeplerinden biride bu beni birileri savunsunda tamamen sahipsiz kalmayayım diyedir şimdi oyumu göndersem beni savunmak için kılını kıpırdatmazdın ayy çıkar dünyası resmen insanlar ne kadar kötü allah kahretsin gidip akustiğe tam puan veresim geldi çok sinirlendimsana sahip ciktik insan bi över benide
akustik olduğu müddetçe etki altına girmemiz imkansızben etkileyici sahne ile geldim öyle konuşayım dedim ama beğenenleri bekliyorum
oy vermeye daha ne diyim
işte hep sona bırakmamın sebeplerinden biride bu beni birileri savunsunda tamamen sahipsiz kalmayayım diyedir şimdi oyumu göndersem beni savunmak için kılını kıpırdatmazdın ayy çıkar dünyası resmen insanlar ne kadar kötü allah kahretsin gidip akustiğe tam puan veresim geldi çok sinirlendim
akustik olduğu müddetçe etki altına girmemiz imkansız
yollada test et beni bakalım.işte hep sona bırakmamın sebeplerinden biride bu beni birileri savunsunda tamamen sahipsiz kalmayayım diyedir şimdi oyumu göndersem beni savunmak için kılını kıpırdatmazdın ayy çıkar dünyası resmen insanlar ne kadar kötü allah kahretsin gidip akustiğe tam puan veresim geldi çok sinirlendim
yollada test et beni bakalım.
bana düşük vereceğini bile bile savunuyorum işte.
bugün aramızdaki elektirik iyi. derdim oy olsa sana geçen soğuk davranmazdım
o geçenki soğukluk sıcaklığın önemini beynimize kazımak içindi arada bir kötüleşiyorsunki iyi yüzünün değerini bilelim diye ama benim standardım yüksek ben herkese karşı hep kötüyümyollada test et beni bakalım.
bana düşük vereceğini bile bile savunuyorum işte.
bugün aramızdaki elektirik iyi. derdim oy olsa sana geçen soğuk davranmazdım
ay sanane beni seviyor kız içgüve olarak alacakDüşük vereceğini bile bile savunuyonda benim suçum ne yaw