Dizi çok çabuk bitti aslında bu dizi birkaç sezon oynayabilirdi arada youtubeden sahneleri izleyince keşke bitmeyeydi diyorumSuskunların bitmesine o kadar çok üzülmüştüm ki ya Ecevitin sahneleri çok güzel![]()
Dizi çok çabuk bitti aslında bu dizi birkaç sezon oynayabilirdi arada youtubeden sahneleri izleyince keşke bitmeyeydi diyorumSuskunların bitmesine o kadar çok üzülmüştüm ki ya Ecevitin sahneleri çok güzel![]()
biraz öyle oldu evetTümünün yardımına koşmuşsun![]()
aslında bunu yapmak daha iyidirbiraz öyle oldu evet
birisi benden yardim isteyince biraz zor hayir diyorum![]()
Dizi çok çabuk bitti aslında bu dizi birkaç sezon oynayabilirdi arada youtubeden sahneleri izleyince keşke bitmeyeydi diyorum![]()
ecevit(şerif) sahneleri çok çok efsanedir dizideki oyuncuların tümü öyle aslında suskunlar dizisi iyi bir yapımdıAynen öyle çabuk bitti yakesinlikle devam etmeliydi
ecevit(şerif) sahneleri çok efsahnedir dizideki oyuncuların tümü öyle aslında suskunlar dizisi iyi bir yapımdı![]()
o sahneyi izleyince kayıtsız kalamıyor izleyici çok başarılıydı o sahnede oldukça iyiydiAynen öyle her iki karakterin sahneleri efsanedir unutamadığım sahnedir hele bir
sahnede Ahmet Kaya şarkısı çalmıştı Nerden bileceksin şarkısı ben o sahnede
ağlamıştım ya![]()
o sahneyi izleyince kayıtsız kalamıyor izleyici çok başarılıydı o sahnede oldukça iyiydi![]()
No problem bitanesi,@dosimosi ilgilendiğin için çok teşekkürler elektrikler daha az evvel geldi![]()
Geldi geldi arkadaşım elektrikte varNo problem bitanesi,
bak reytinginide yukselttim bayasayfalar cogaldi.
üsümüsündür kesingeldimi arkadasin? umarim yine ayni sorunu yasamazsiniz
Sanatın dozunu ayarlamak özellikle iş kendine geldiğinde biraz zorlaşıyor.Kendimi yedek klübede bekleyen oyuncu gibi hissettim
@MayısKralı nin yoklugunda programi ben sundum
@Bully nin yoklugunda Gökhana ben sahip ciktim
@denizz19 in yoklugundada yarismaya sahip cikiyorum
bir insan bukadar iyi olurmu ya 😛
@MEnes cokmu sivadim kendimi yoksa ??
dozu kacirdim sanki![]()
benimki abartımı peki ?Sanatın dozunu ayarlamak özellikle iş kendine geldiğinde biraz zorlaşıyor.Ben genelde kendimi sıvarken inceden, anlaşılabilir şekilde yapıyorum ama abartmamak da lazım tabi.
![]()
Sanki bi tık kör göze parmak gibi olmuş, daha ince ve naif sıvansa çok daha tatlı dururmuş.benimki abartımı peki ?![]()
ne yapayım @denizz19 le takıla takıla biraz kendini övme beğenmişlik oluştu bendeSanki bi tık kör göze parmak gibi olmuş, daha ince ve naif sıvansa çok daha tatlı dururmuş.![]()
Evet o benim de aklımda ama yoğun döneme girdim, son finaller başladı bunlar bitince işim bitiyor.ne yapayım @denizz19 le takıla takıla biraz kendini övme beğenmişlik oluştu bendeayarını kaçırıyorum.
senlede uzun zamandır sohbet etmiyoz suçlusu sensin![]()
hadi hayırlisı.Evet o benim de aklımda ama yoğun döneme girdim, son finaller başladı bunlar bitince işim bitiyor.İkinci dönem ise okul yok staj var sadece sonra daa mezunuz inşallah.
![]()
Ben şantiyede de yaptım ofiste de ikisi de rahat geçmişti. Tanıdık yerlere gidiyordum pek kasmıyorlardı. Yine aynısı olacak gibi rahatıma düşkünlüğüm önemli.hadi hayırlisı.
stajlık dönemi zordur ama akşamlari özgürsün
rahatlık herzaman iyidir. ben artık iş hayatina döndüm o yüzden biraz zorlanma oluyorBen şantiyede de yaptım ofiste de ikisi de rahat geçmişti. Tanıdık yerlere gidiyordum pek kasmıyorlardı. Yine aynısı olacak gibi rahatıma düşkünlüğüm önemli.![]()