Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 2.Hafta

aha @vadikızı da geldi şimdi kendi akustiğini övmeye başlar kaçalım konudan :)

tam onu yapacaktım bu mesajla batırdın planlarımı yine son anı beklemem lazım :)
tamam simdikinide blöf sanirlar sen yolla, herkesin kafasinda acabalar olussun. Denizide tembih ederiz oy yollayanlar diye belirtiyorya seni eklemesin (söyle ona oylama yaparken)

Geldim evet ama başladı başlayalı Mesut akusta için yorum yazdığımı okudunmu hiç:)
olsun yazmamış olman yazmayacağın manasına gelmez biz önceden önlemimizi alalımda sen ister yaz ister yazma :) zaten reklamı yapılamayacak kadar kötü biri iyikide yapmıyorsun :)

kiz @vadikızı sen nasil @destere ye kiyip dis atarsin. cabuk al disi 😡
benden umudu lkesmiş akustiğe nasıl olsa puan gelmeyeceğini biliyor o yüzden dizlerini peşin atıyor :)
ama deniz sekide ufakta olsa bir ümidi vardı hiç dis atmadı buna rağmen hiç iyi puanda almadı :) yaşasın kötülük :)

Sabah video göruntulu görustuk :D kiskanacanmi?? :F
@denizz19

:Dkıskanmam kıskanacak ne dedim şimdi bee üff:F

olsun yazmamış olman yazmayacağın manasına gelmez biz önceden önlemimizi alalımda sen ister yaz ister yazma :) zaten reklamı yapılamayacak kadar kötü biri iyikide yapmıyorsun :)

benden umudu lkesmiş akustiğe nasıl olsa puan gelmeyeceğini biliyor o yüzden dizlerini peşin atıyor :)
ama deniz sekide ufakta olsa bir ümidi vardı hiç dis atmadı buna rağmen hiç iyi puanda almadı :) yaşasın kötülük :)

Önlem almana gerek yok reklam falan yapmam ben:D

sana sahip ciktik insan bi över benide :A

:Dkıskanmam kıskanacak ne dedim şimdi bee üff:F

Önlem almana gerek yok reklam falan yapmam ben:D
birazdan Ömye gelip sitem edersin :F

Geldim evet ama başladı başlayalı Mesut akusta için yorum yazdığımı okudunmu hiç:)
sen yazma sonrada niye erken eleniyom de.
bu haftaki harika sahnenin hakkini ver

5 dakikadır gelmediğime göre gelmem merak etme :D:D

Ben ne dersem diyim puan değişmeyecek nasılsa :F

işte hep sona bırakmamın sebeplerinden biride bu beni birileri savunsunda tamamen sahipsiz kalmayayım diyedir :) şimdi oyumu göndersem beni savunmak için kılını kıpırdatmazdın :) ayy çıkar dünyası resmen insanlar ne kadar kötü allah kahretsin gidip akustiğe tam puan veresim geldi çok sinirlendim :)

:D ben etkileyici sahne ile geldim öyle konuşayım dedim ama beğenenleri bekliyorum
oy vermeye daha ne diyim:F
akustik olduğu müddetçe etki altına girmemiz imkansız :)

işte hep sona bırakmamın sebeplerinden biride bu beni birileri savunsunda tamamen sahipsiz kalmayayım diyedir :) şimdi oyumu göndersem beni savunmak için kılını kıpırdatmazdın :) ayy çıkar dünyası resmen insanlar ne kadar kötü allah kahretsin gidip akustiğe tam puan veresim geldi çok sinirlendim :)

akustik olduğu müddetçe etki altına girmemiz imkansız :)

Yaa al iştee bu adamın neyini etkilicem ben bee :F @dosimosi

yollada test et beni bakalım.
bana düşük vereceğini bile bile savunuyorum işte.
bugün aramızdaki elektirik iyi. derdim oy olsa sana geçen soğuk davranmazdım :A

yollada test et beni bakalım.
bana düşük vereceğini bile bile savunuyorum işte.
bugün aramızdaki elektirik iyi. derdim oy olsa sana geçen soğuk davranmazdım :A
o geçenki soğukluk sıcaklığın önemini beynimize kazımak içindi arada bir kötüleşiyorsunki iyi yüzünün değerini bilelim diye :) ama benim standardım yüksek ben herkese karşı hep kötüyüm :)

Düşük vereceğini bile bile savunuyonda benim suçum ne yaw:F
ay sanane beni seviyor:) kız içgüve olarak alacak :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,128
Üyeler
8,483
Son Üye
justking