Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 2.Hafta

ne hayırlısı en son yolladığım oyu başta açıklarsan isyan çıkar ya da başta bile yollasam oyumu benim oyu sonda açıklaman lazım assolistlik kariyerimi çizikdiremem bu saatten sonra :) hem ağanın fokunun üstüne fok olmaz son fok benim olmalı :)
o sahneyle geleyimmi :A :F

Yarın kullnıcam oylarımı hep juriler beni bekletti biraz bende sunucuyu bekleteyim o zevki bende yaşayayım ayoll :Z:Z:Z

galiba listemde foter leriyle(şapka) ilgili videolari vardı :D
aslında sahne sıkıntısını en az yaşayacak yarışmacısın :) şener şenin her filminde rahat 10 sahne bulursun işin zor kısmı çoklar arasında seçim yapmak :)

Yarın kullnıcam oylarımı hep juriler beni bekletti biraz bende sunucuyu bekleteyim o zevki bende yaşayayım ayoll :Z:Z:Z
oğlanları sona atmayı unutma :)

aslında sahne sıkıntısını en az yaşayacak yarışmacısın :) şener şenin her filminde rahat 10 sahne bulursun işin zor kısmı çoklar arasında seçim yapmak :)

oğlanları sona atmayı unutma :)
aynen öyle. bu haftaki sinemadan 1 tane daha sahnem var aslan meselesi. bide sefil bilomuydu ne o sinemadan hamam sahnesi var onu kesin kullaniyorum belki haftaya ve cicek abbasdaki atışma sahnesinden çok emin değilim ve
davarodan baya sahne sectim ve geri kalanida hababamdan gelir :D sahneler tamam yani

aynen öyle. bu haftaki sinemadan 1 tane daha sahnem var aslan meselesi. bide sefil bilomuydu ne o sinemadan hamam sahnesi var onu kesin kullaniyorum belki haftaya ve cicek abbasdaki atışma sahnesinden çok emin değilim ve
davarodan baya sahne sectim ve geri kalanida hababamdan gelir :D sahneler tamam yani
tosun paşadan kibar feyzodan davarodan sahneler bekliyoruz :) davaroda bir hortum olayı vardı mesela :)

tosun paşadan kibar feyzodan davarodan sahneler bekliyoruz :) davaroda bir hortum olayı vardı mesela :)
onu düşündüm aslında ama sahnede recap belirtince büyüsü kaçar.
tosundan yok sahne. kibarda tek foter vardi galiba. davarodan baya var :A
sırf davaro ve hababam işi götürür zaten.
hani sen bana öneride bulunmayacaktın? iyi zamanına denk geldik :A

onu düşündüm aslında ama sahnede recap belirtince büyüsü kaçar.
tosundan yok sahne. kibarda tek foter vardi galiba. davarodan baya var :A
sırf davaro ve hababam işi götürür zaten.
hani sen bana öneride bulunmayacaktın? iyi zamanına denk geldik :A
tosun paşadanda çok güzel sahneelr vardı aslında :) ben önermeye önermeyecektimde laf lafı açınca kendimi zaptedemedim öyle dalmışım ama bir daha olmaz :)

Forumumuzun neşe kaynağı, herkese verecek bir cevabı olan harika insan sevgili sunucumuz @denizz19 teknik bazı aksakliktan dolayı bu hatirlatma görevini bana verdi. Oylamayı unutmayalım (yollayanlar bir beğeni ile geri gidebilirler :A)
@destere @MasacRE- @Doğu @MEnes
@Bully @sokak sanati @vadikızı@mrt-06 @turkuazz@Ice_Cool_23 @Billy Kane @MayısKralı@xemrexxx @Çiğdem-@Maskeli Fedai@batuhankaralar @eskici@Harunnn60@tolgab @Mr.At @yader@Aserat @ozmoturk@Forumdash @Felon@soo @FaJi @Ahmad@dreamy @efe UYSAL@cookies @RüzgarGülü ve diğerleri

@turkuazz @MayısKralı @Çiğdem- @batuhankaralar @eskici @tolgab @EFE UYSAL oylariniz beklenmekte :D

Forum İstatistikleri

Konular
173,128
Üyeler
8,483
Son Üye
justking