Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 2.Hafta

sen batırdın demet akbağda olmaz @denizz19 sevdalukla dalış yapıp sıvamış ortalığı :) @eskici desen yarışandan nefret ediyorum:) o yüzden cansuyuda yok saydım :) tosbağa @xemrexxx ye günahımı bile vermem:) kim kalıyor geriye pis codmininlerin nur fettanoğlu ile teleferik kalıyor onlarada yüksek veremeyeceğime göre mecburen bu hafta M ile başlayan oğlanları üst sıralara yazmam lazım :)

oylama başlar başlamaz oylarını @MasacRE- ye yollaman lazım yoksa olaya hile karıştırdın diye ortalığı velveleye veririm:)
Eee ben de öyle yaptım zaten :D

Oylarimi yolladim.
Supriz bir isim ilk 3 te :D @vadikızı bu sensin, gecen haftaki 2 puanimdan sonra harika bir puan aldin.
@Bully sana yorum yapmayacagim ama Ramiz dayinin etkisiyle 1 puan fazladan aldin (yok yok aslinda hakettigi bir puandi, vadikizi okadar iyi gelmeseydi dahada yüksek olurdu)
@denizz19 sana yorum yapmayacagim, artik oylama gununu bekle ve ozaman ögren :A
yanliz 3 ve 4 puan verdiklerime gercekten cok üzüldüm cünkü birinin sahnesi etkileyici digeride cok sevdigim bir diziden gelmis
1 ve 2 verdiklerime sasirmadim ama 2 verdigim dahada yuksek olabilirdi fakat guzel sahneler vardi.
Herkese basarilar

zaten özelde var hepsini izle oyunu kullan sonra bizlere sun demi yani 😉 ben onu demek istedim

:love1:büyük aşkımmm tşk ederimm cnm benim sağolasın

Hayırlısı diyelim :D

Thank you so much :A
ne hayırlısı en son yolladığım oyu başta açıklarsan isyan çıkar ya da başta bile yollasam oyumu benim oyu sonda açıklaman lazım assolistlik kariyerimi çizikdiremem bu saatten sonra :) hem ağanın fokunun üstüne fok olmaz son fok benim olmalı :)