anne de cansu favorim gonca vuslateri ise tiyatro kökenli olduğu için favorilerimden ama cansuyla yanyana gelince cansu her türlü geçeren sevdiğin dizilerden. az inandırıcı ol
anne de cansu favorim gonca vuslateri ise tiyatro kökenli olduğu için favorilerimden ama cansuyla yanyana gelince cansu her türlü geçeren sevdiğin dizilerden. az inandırıcı ol
Aslında pek konuşmayı da sevmeyen biriyim@denizz19 senin yüzünden azalan aktifligim azdı yine en az 100 mesaj yazmışım bugün
kötülerle arkadaş olma sonunda sen kötü olursun onlar aradan sıyrılır benim gibi iyilerden şaşma derim@denizz19 senin yüzünden azalan aktifligim azdı yine en az 100 mesaj yazmışım bugün
Benim gibi kaliteli insanı bulmuş bırak sıyrılamasınkötülerle arkadaş olma sonunda sen kötü olursun onlar aradan sıyrılır benim gibi iyilerden şaşma derim
haha ben aslında buraya yarişmacı yaptığın için demek istedim ve evet konusmayi sevmedigini enler listesinde göruyoruzAslında pek konuşmayı da sevmeyen biriyim
kötülerle arkadaş olma sonunda sen kötü olursun onlar aradan sıyrılır benim gibi iyilerden şaşma derim
ikinizde arkadas olup dengeyi sağlarım merak etmeBenim gibi kaliteli insanı bulmuş bırak sıyrılamasın
Napiyim konuşturuyorlarhaha ben aslında buraya yarişmacı yaptığın için demek istedim ve evet konusmayi sevmedigini enler listesinde göruyoruz
ikinizde arkadas olup dengeyi sağlarım merak etme
Umarım iyi puan almışımdırOylarimi yolladim.
Supriz bir isim ilk 3 te @vadikızı bu sensin, gecen haftaki 2 puanimdan sonra harika bir puan aldin.
@Bully sana yorum yapmayacagim ama Ramiz dayinin etkisiyle 1 puan fazladan aldin (yok yok aslinda hakettigi bir puandi, vadikizi okadar iyi gelmeseydi dahada yüksek olurdu)
@denizz19 sana yorum yapmayacagim, artik oylama gununu bekle ve ozaman ögren
yanliz 3 ve 4 puan verdiklerime gercekten cok üzüldüm cünkü birinin sahnesi etkileyici digeride cok sevdigim bir diziden gelmis
1 ve 2 verdiklerime sasirmadim ama 2 verdigim dahada yuksek olabilirdi fakat guzel sahneler vardi.
Herkese basarilar
zaten özelde var hepsini izle oyunu kullan sonra bizlere sun demi yani 😉 ben onu demek istedim
ozaman tam puanin adresi bellianne de cansu favorim gonca vuslateri ise tiyatro kökenli olduğu için favorilerimden ama cansuyla yanyana gelince cansu her türlü geçer
rezaletBuraya da birakalim sahnemizi güzel puanlarinizi bekliyoruz
@Çiğdem- @destere @mrt-06 @dosimosi @MEnes @cookies @vadikızı @Bully @Aserat @denizz19 @Forumdash @gizem ak @sürgünüm @Harunnn60 @EFE UYSAL @Billy Kane @MasacRE-@MayısKralı @xemrexxx
son değerlendirmemi yapmadan hiçbişey belli olmayacakozaman tam puanin adresi belli
recapın değişmiş, puan yükselecek 😉Umarım iyi puan almışımdır
iyi kolay gelsin 😉rezalet
son değerlendirmemi yapmadan hiçbişey belli olmayacak
Tam istediğin sahnenin yerlerini aldımrecapın değişmiş, puan yükselecek 😉
iyi kolay gelsin 😉
benimki 1 zaten demiştin
sen batırdın demet akbağda olmaz @denizz19 sevdalukla dalış yapıp sıvamış ortalığı @eskici desen yarışandan nefret ediyorum o yüzden cansuyuda yok saydım tosbağa @xemrexxx ye günahımı bile vermem kim kalıyor geriye pis codmininlerin nur fettanoğlu ile teleferik kalıyor onlarada yüksek veremeyeceğime göre mecburen bu hafta M ile başlayan oğlanları üst sıralara yazmam lazımrecapın değişmiş, puan yükselecek 😉
iyi kolay gelsin 😉
benimki 1 zaten demiştin
Tüm sahneler gönderildiğine göre OYLAMA BAŞLADI. Son oy yollama tarihi SALI - 19:00
Sonuçlar Salı günü 20:30 itibariyle açıklanacaktır.
Oylarınızı özel mesaj yoluyla gönderebilirsiniz.
@Bully @dosimosi @mrt-06 @MayısKralı @vadikızı @sokak sanati @turkuazz @batuhankaralar @xemrexxx @eskici @FaJi @Doğu @Billy Kane @MEnes @Aserat @destere @Çiğdem- @RüzgarGülü @MasacRE- @halukerogluFOX @EFE UYSAL @yader
Ve kullanmak isterse @gizem ak @tolgab
Harikasın bu çok iyi olursen batırdın demet akbağda olmaz @denizz19 sevdalukla dalış yapıp sıvamış ortalığı @eskici desen yarışandan nefret ediyorum o yüzden cansuyuda yok saydım tosbağa @xemrexxx ye günahımı bile vermem kim kalıyor geriye pis codmininlerin nur fettanoğlu ile teleferik kalıyor onlarada yüksek veremeyeceğime göre mecburen bu hafta M ile başlayan oğlanları üst sıralara yazmam lazım
oylama başlar başlamaz oylarını @MasacRE- ye yollaman lazım yoksa olaya hile karıştırdın diye ortalığı velveleye veririm
Mesaj alındı şimdiden teşekkürlersen batırdın demet akbağda olmaz @denizz19 sevdalukla dalış yapıp sıvamış ortalığı @eskici desen yarışandan nefret ediyorum o yüzden cansuyuda yok saydım tosbağa @xemrexxx ye günahımı bile vermem kim kalıyor geriye pis codmininlerin nur fettanoğlu ile teleferik kalıyor onlarada yüksek veremeyeceğime göre mecburen bu hafta M ile başlayan oğlanları üst sıralara yazmam lazım
oylama başlar başlamaz oylarını @MasacRE- ye yollaman lazım yoksa olaya hile karıştırdın diye ortalığı velveleye veririm
Harikasın bu çok iyi olur
mesajları hep yanlış alıyorsun milletide umutlandırıyorsunMesaj alındı şimdiden teşekkürler
Bu haftaki sahnesi çok iyi bu hafta iyi puanlarını bekliyorumM lerin en başına senin oğlanı yazacağım bu hafta
kendisi hiçbirşekilde kurtarmazda partneri kim onu söyle eğer beroşsa kesin bir etkisi olur murat oğlanınaBu haftaki sahnesi çok iyi bu hafta iyi puanlarını bekliyorum
acaba umutlandıran kimM lerin en başına senin oğlanı yazacağım bu hafta
mesajları hep yanlış alıyorsun milletide umutlandırıyorsun
Bu hafta hesaplaşma oluyor öbür haftalarda partneri Ahu(Aslı Enver) olacak harika sahneleri bulunuyor çok beğenirsin Ahulu sahnelerikendisi hiçbirşekilde kurtarmazda partneri kim onu söyle eğer beroşsa kesin bir etkisi olur murat oğlanına
@turkuazz haricinde M ile başlayan herkes beklentiye girmişti hatta tombik codmin @mrt-06 bile benim ismim m ile başlıyor diyip kendine pay çıkarmıştı ama turkuazz ın kanacağını sanmıyorum çünkü murat yıldırıma olan büyük sevgimi uzun süredir biliyor )acaba umutlandıran kim
her hafta birleri kanıyor sana ama bu hafta birşey demiyeceğim
öfff ) aslı enveride sevmem beroşla bir film çevirmişti ordan bir sahne yokmuBu hafta hesaplaşma oluyor öbür haftalarda partneri Ahu(Aslı Enver) olacak harika sahneleri bulunuyor çok beğenirsin Ahulu sahneleri