Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 2.Hafta

Aslında pek konuşmayı da sevmeyen biriyim :A
haha ben aslında buraya yarişmacı yaptığın için demek istedim ve evet konusmayi sevmedigini enler listesinde göruyoruz :A

kötülerle arkadaş olma sonunda sen kötü olursun onlar aradan sıyrılır:) benim gibi iyilerden şaşma derim :)
Benim gibi kaliteli insanı bulmuş bırak sıyrılamasın :A
ikinizde arkadas olup dengeyi sağlarım merak etme :A

Oylarimi yolladim.
Supriz bir isim ilk 3 te :D @vadikızı bu sensin, gecen haftaki 2 puanimdan sonra harika bir puan aldin.
@Bully sana yorum yapmayacagim ama Ramiz dayinin etkisiyle 1 puan fazladan aldin (yok yok aslinda hakettigi bir puandi, vadikizi okadar iyi gelmeseydi dahada yüksek olurdu)
@denizz19 sana yorum yapmayacagim, artik oylama gununu bekle ve ozaman ögren :A
yanliz 3 ve 4 puan verdiklerime gercekten cok üzüldüm cünkü birinin sahnesi etkileyici digeride cok sevdigim bir diziden gelmis
1 ve 2 verdiklerime sasirmadim ama 2 verdigim dahada yuksek olabilirdi fakat guzel sahneler vardi.
Herkese basarilar

zaten özelde var hepsini izle oyunu kullan sonra bizlere sun demi yani 😉 ben onu demek istedim
Umarım iyi puan almışımdır:)

recapın değişmiş, puan yükselecek 😉

iyi kolay gelsin 😉
benimki 1 zaten :A demiştin
sen batırdın demet akbağda olmaz @denizz19 sevdalukla dalış yapıp sıvamış ortalığı :) @eskici desen yarışandan nefret ediyorum:) o yüzden cansuyuda yok saydım :) tosbağa @xemrexxx ye günahımı bile vermem:) kim kalıyor geriye pis codmininlerin nur fettanoğlu ile teleferik kalıyor onlarada yüksek veremeyeceğime göre mecburen bu hafta M ile başlayan oğlanları üst sıralara yazmam lazım :)

Tüm sahneler gönderildiğine göre OYLAMA BAŞLADI. Son oy yollama tarihi SALI - 19:00

Sonuçlar Salı günü 20:30 itibariyle açıklanacaktır. :)

Oylarınızı özel mesaj yoluyla gönderebilirsiniz. :)

@Bully @dosimosi @mrt-06 @MayısKralı @vadikızı @sokak sanati @turkuazz @batuhankaralar @xemrexxx @eskici @FaJi @Doğu @Billy Kane @MEnes @Aserat @destere @Çiğdem- @RüzgarGülü @MasacRE- @halukerogluFOX @EFE UYSAL @yader

Ve kullanmak isterse @gizem ak @tolgab :)

oylama başlar başlamaz oylarını @MasacRE- ye yollaman lazım yoksa olaya hile karıştırdın diye ortalığı velveleye veririm:)

sen batırdın demet akbağda olmaz @denizz19 sevdalukla dalış yapıp sıvamış ortalığı :) @eskici desen yarışandan nefret ediyorum:) o yüzden cansuyuda yok saydım :) tosbağa @xemrexxx ye günahımı bile vermem:) kim kalıyor geriye pis codmininlerin nur fettanoğlu ile teleferik kalıyor onlarada yüksek veremeyeceğime göre mecburen bu hafta M ile başlayan oğlanları üst sıralara yazmam lazım :)

oylama başlar başlamaz oylarını @MasacRE- ye yollaman lazım yoksa olaya hile karıştırdın diye ortalığı velveleye veririm:)
Harikasın bu çok iyi olur:D

Mesaj alındı şimdiden teşekkürler :A

acaba umutlandıran kim :A
her hafta birleri kanıyor sana ama bu hafta birşey demiyeceğim :F
@turkuazz haricinde M ile başlayan herkes beklentiye girmişti hatta tombik codmin @mrt-06 bile benim ismim m ile başlıyor diyip kendine pay çıkarmıştı :) ama turkuazz ın kanacağını sanmıyorum çünkü murat yıldırıma olan büyük sevgimi uzun süredir biliyor :))

Bu hafta hesaplaşma oluyor öbür haftalarda partneri Ahu(Aslı Enver) olacak harika sahneleri bulunuyor çok beğenirsin Ahulu sahneleri:)
öfff :)) aslı enveride sevmem :) beroşla bir film çevirmişti ordan bir sahne yokmu :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking