Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 1.Hafta / Oylama Başladı

1 saatlik mola yine ve sahneleri izleyeyim bari
erken oy kullanirim @denizz19 benimki erken açiklansınki sonra puanlari toplayayim
Daha oylama başlamadı ki hem sahne göndermeyenler var

Düştüğü sahneleri izledin mi iğrenç.
Yani ortalama bir sahne bence ama sen bilirsin şimdi ben güzel derim kişiler düşük verir üzülürüm
kötü derim kullanmazsın ama beğenen olur bilemeyiz

bem gönderenlerinkini erkenden izleyeyim. kim hepsini ard arda izlerki

3 tane baktim simdilik ve onlarin siralamasi şekillendi. izledikce degisir tabiki.
yanliz ne cok geyik yapmisiz video bulmakta zorlaniyom

Hangi sahne ile geleyim yaa.

Suana kadar izlediklerim arasinda 2 tane cok yukseklerde olacağı belli olan adaylar var. diğerleri birbirine çok yakın. berbat dediğim bir tane var. başka sahne bulamamışmı yöneticisi.

Videoma harika atanları not ettim

akşam oylar Şener Şene.
ilk 3 dışına atanlar için avatarımdaki sözler geçerli

hayat devam ediyorda şirinken sevmiştim kızı bu diziyle gelirsen pek puan alamazsın benden

hayat devam ediyorda şirinken sevmiştim kızı bu diziyle gelirsen pek puan alamazsın benden

Şirin'de oyunculuk yok. Hep sırıtıp duruyor. Burada ağlama sinirlenme acı çekme gibi bir çok duyguyu yaşıyor ve yaşatıyor.
Hep bu dizi ile geleceğim yani..

Şirin'de oyunculuk yok. Hep sırıtıp duruyor. Burada ağlama sinirlenme acı çekme gibi bir çok duyguyu yaşıyor ve yaşatıyor.
Hep bu dizi ile geleceğim yani..
sırıtışı bile güzeldi kızın
bazen öylesine bir bakış bin puana bedeldir
çok konuşması çok puan alacağı anlamına gelmez

sırıtışı bile güzeldi kızın
bazen öylesine bir bakış bin puana bedeldir
çok konuşması çok puan alacağı anlamına gelmez

Çok mimik oynatmasından bahsediyorum ben. Şirin hep giyinip süslenip sırıtıyor. Hiç gerek yok.

işte o giyinmesine bende karşıyım giyinmeden gülmeyi başarsa daha doğal olur puanın ebesini beller
)

Burada da aslında tutulacak bir noktası var. Emir istiyor vermiyor. Olmaz diyor belki sana saklıyordur. Hırçın kız hoşuna gider senin.
)