MS sonuçları bugün mü@Çiğdem- geç baslatacak belli.
ben daha az kalirim oylamada bu yüzden
Ben her yere yeterim. Şuan 3 plartformdan yazisiyorum.
Kesin lan
evet şuan açıklanması gerekiyorduMS sonuçları bugün mü
Kızdın mı bebeğim
Mesaj yazdığın yerin üst kısmında gülücük kutusu var, ona tıkla emoji smilies, emoji human seçeneklerini göreceksinİyi o zaman sorun yok
Bu parmak isaretini nasil yaptin
MS sonuçları bugün mü
Kızdın mı bebeğim
Aşırı doz havadan boğulmuş diyorlar Çiğdem için kasıntı kız hiç gerçekçi değil kendisi çok yapmacık bence her zaman söylerim.evet şuan açıklanması gerekiyordu
Anlıyorum beyle demendenCüretine hayranım. Ben saygın asil biriyim nasıl konuşursun benimle beyle
Aşırı doz havadan boğulmuş diyorlar Çiğdem için kasıntı kız hiç gerçekçi değil kendisi çok yapmacık bence her zaman söylerim.ama saf şakasına dediğimi sanıyor
Anlıyorum beyle demenden
Kerimcan'ın Fav10 versiyonusun mübarekKerimcan gibi oldu ağzımda deniyince.
Kerimcan'ın Fav10 versiyonusun mübarek
Simdi bu yorumumla onun konusundan daha fazla yazmış oldumAşırı doz havadan boğulmuş diyorlar Çiğdem için kasıntı kız hiç gerçekçi değil kendisi çok yapmacık bence her zaman söylerim.ama saf şakasına dediğimi sanıyor
Anlıyorum beyle demenden
Hadi gel sonuçlar açıklanıyor az orda takılayım sanaHer şeye marul olma bunak
Ben bekletmem öyle rahat olunSimdi bu yorumumla onun konusundan daha fazla yazmış oldum
sen bizi böyle bekletme oylamalarda
bence o şuan oyları sayıyor sonra gelip allana balla anlatır oylama süpriz diye
geldi
EyvallahMesaj yazdığın yerin üst kısmında gülücük kutusu var, ona tıkla emoji smilies, emoji human seçeneklerini göreceksin
Senin programın da tabiki olmaz isterimŞike ile ilgisi Yok aslında. Umutun dediği gibi ağırdan alıyorum biraz ama başlayınca durmak Yok merak etmeyin. Zaten sahneler yarına kadar elime geçince oylama başlayacak direk
@RüzgarGülü jüri olmak istiyorsan ekliyorum
@Bully @sokak sanati @vadikızı @Billy Kane @turkuazz @Ice_Cool_23 @batuhankaralar
Sahnelerinizi yolllamak için son süre bugün 20:00 ilk haftadan -5 puan ile başlamak istemezsiniz sanırım.Bence bir an önce yollayın. Zira sahnelerinizi ben seçerim ve hiç umursamam
birazdan yollarım ilk hafta olduğundan biraz fazla uğraştım sahne aramalarını@Bully @sokak sanati @vadikızı @Billy Kane @turkuazz @Ice_Cool_23 @batuhankaralar
Sahnelerinizi yolllamak için son süre bugün 20:00 ilk haftadan -5 puan ile başlamak istemezsiniz sanırım.Bence bir an önce yollayın. Zira sahnelerinizi ben seçerim ve hiç umursamam
yarismaci oldugun icin umursamaman mantikli@Bully @sokak sanati @vadikızı @Billy Kane @turkuazz @Ice_Cool_23 @batuhankaralar
Zibidilik yapma o kadar MS de takılıyon iki dakikanı şu sahne atma işine ayır pısırık .ssKes yaa
Tamam bekliyorumbirazdan yollarım ilk hafta olduğundan biraz fazla uğraştım sahne aramalarını
Aynen Sefa'm olsunyarismaci oldugun icin umursamaman mantikli
nekadar emeksizler ya.Zibidilik yapma o kadar MS de takılıyon iki dakikanı şu sahne atma işine ayır pısırık .ss
Tamam bekliyorum
Aynen Sefa'm olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?