@Bully @sokak sanati @vadikızı @Billy Kane @turkuazz @eskici @Ice_Cool_23 @batuhankaralar
Sahnenizi bekliyorum gençler.
Sahnenizi bekliyorum gençler.
Bu gece ya da yarın gündüz yollarım@Bully @sokak sanati @vadikızı @Billy Kane @turkuazz @eskici @Ice_Cool_23 @batuhankaralar
Sahnenizi bekliyorum gençler.![]()
Cansu Dere efsanesini nasil buluyorsun@Bully @sokak sanati @vadikızı @Billy Kane @turkuazz @eskici @Ice_Cool_23 @batuhankaralar
Cansu Dere'yi sectim agaBu gece ya da yarın gündüz yollarım![]()
Kullanılmış Cansu Dere aslındaCansu Dere efsanesini nasil buluyorsun![]()
@Bully @sokak sanati @vadikızı @Billy Kane @turkuazz @eskici @Ice_Cool_23 @batuhankaralar
Kullanilmis derkenKullanılmış Cansu Dere aslındaama yine de izin verdim
![]()
Baktım ben ikinci haftada gitmiş, harcanmış @batuhankaralar tarafındanKullanılmış Cansu Dere aslındaama yine de izin verdim
![]()
Cansu'yu severiz agaCansu Dere efsanesini nasil buluyorsun
Cansu Dere'yi sectim aga![]()
Biz de Sarp'i severiz sen bana iyi verirsin ben de sana iyi veririm simdiden anlasmalara baslayalimBaktım ben ikinci haftada gitmiş, harcanmış @batuhankaralar tarafındanBu yüzden ben de onay veriyorum yarışmasına
Cansu'yu severiz agaBen de Sarp Akkaya ile geldim seversin sen, senin Aslı ile partnerdi
![]()
Sana neYarın değil mi son süre. Niye sık boğaz ediyorsun.))
Sağ ol senin onayın önemliBaktım ben ikinci haftada gitmiş, harcanmış @batuhankaralar tarafındanBu yüzden ben de onay veriyorum yarışmasına
Cansu'yu severiz agaBen de Sarp Akkaya ile geldim seversin sen, senin Aslı ile partnerdi
![]()
Yani yarışmışKullanilmis derken![]()
Tabii ki, kulisimiz tüm yarışmalar için geçerli zatenBiz de Sarp'i severiz sen bana iyi verirsin ben de sana iyi veririm simdiden anlasmalara baslayalim![]()
Sana ne
Sağ ol senin onayın önemli
Yani yarışmış![]()
İstanbulun Altınları ile aran nasıl onunla geleceğimKes yaa
Onu anladim da yarisan birinin tekrar yarismasi dogru mudur yani sorun cikmasin sonraSana ne
Sağ ol senin onayın önemli
Yani yarışmış![]()
Büyük adamsinTabii ki, kulisimiz tüm yarışmalar için geçerli zaten![]()
Erken elendiği için kabul ettim dilersen değiş napiyimOnu anladim da yarisan birinin tekrar yarismasi dogru mudur yani sorun cikmasin sonra
Büyük adamsin![]()
Benim icin sorun yok ben seni düsünüyorum senin basina sorun acmasin diyeErken elendiği için kabul ettim dilersen değiş napiyimama sahneni yarına kadar hatta daha erken de yollarsan iyi olur
![]()
Eyvallah kardeşim sen de öylesinOnu anladim da yarisan birinin tekrar yarismasi dogru mudur yani sorun cikmasin sonra
Büyük adamsin![]()
Kimse benim başıma sorun olamaz buradaBenim icin sorun yok ben seni düsünüyorum senin basina sorun acmasin diye![]()
Kıskanma ikili ilişkilerimiyanliz Ms de yarisan yarismacilar bir zahmet kendi konusuna gitsinler.
daha sahneleri bile yok burda kulisi biraksinlar@Bully ve @sokak sanati siz terlemeye gidin Ms de 😛
bizde oraya ugramayiz 😛
İyi o zaman sorun yokKimse benim başıma sorun olamaz burada![]()
Bu parmak isaretini nasil yaptinEyvallah kardeşim sen de öylesin![]()
![]()