@Bully @sokak sanati @vadikızı @Billy Kane @turkuazz @eskici @Ice_Cool_23 @batuhankaralar
Sahnenizi bekliyorum gençler.
Bu gece ya da yarın gündüz yollarım@Bully @sokak sanati @vadikızı @Billy Kane @turkuazz @eskici @Ice_Cool_23 @batuhankaralar
Cansu Dere efsanesini nasil buluyorsun@Bully @sokak sanati @vadikızı @Billy Kane @turkuazz @eskici @Ice_Cool_23 @batuhankaralar
Cansu Dere'yi sectim agaBu gece ya da yarın gündüz yollarım
Kullanılmış Cansu Dere aslında ama yine de izin verdimCansu Dere efsanesini nasil buluyorsun
@Bully @sokak sanati @vadikızı @Billy Kane @turkuazz @eskici @Ice_Cool_23 @batuhankaralar
Kullanilmis derkenKullanılmış Cansu Dere aslında ama yine de izin verdim
Baktım ben ikinci haftada gitmiş, harcanmış @batuhankaralar tarafından Bu yüzden ben de onay veriyorum yarışmasınaKullanılmış Cansu Dere aslında ama yine de izin verdim
Cansu'yu severiz aga Ben de Sarp Akkaya ile geldim seversin sen, senin Aslı ile partnerdiCansu Dere efsanesini nasil buluyorsun
Cansu Dere'yi sectim aga
Biz de Sarp'i severiz sen bana iyi verirsin ben de sana iyi veririm simdiden anlasmalara baslayalimBaktım ben ikinci haftada gitmiş, harcanmış @batuhankaralar tarafından Bu yüzden ben de onay veriyorum yarışmasına
Cansu'yu severiz aga Ben de Sarp Akkaya ile geldim seversin sen, senin Aslı ile partnerdi
Sana neYarın değil mi son süre. Niye sık boğaz ediyorsun.))
Sağ ol senin onayın önemliBaktım ben ikinci haftada gitmiş, harcanmış @batuhankaralar tarafından Bu yüzden ben de onay veriyorum yarışmasına
Cansu'yu severiz aga Ben de Sarp Akkaya ile geldim seversin sen, senin Aslı ile partnerdi
Yani yarışmışKullanilmis derken
Tabii ki, kulisimiz tüm yarışmalar için geçerli zatenBiz de Sarp'i severiz sen bana iyi verirsin ben de sana iyi veririm simdiden anlasmalara baslayalim
Sana ne
Sağ ol senin onayın önemli
Yani yarışmış
İstanbulun Altınları ile aran nasıl onunla geleceğimKes yaa
Onu anladim da yarisan birinin tekrar yarismasi dogru mudur yani sorun cikmasin sonraSana ne
Sağ ol senin onayın önemli
Yani yarışmış
Büyük adamsinTabii ki, kulisimiz tüm yarışmalar için geçerli zaten
Erken elendiği için kabul ettim dilersen değiş napiyim ama sahneni yarına kadar hatta daha erken de yollarsan iyi olurOnu anladim da yarisan birinin tekrar yarismasi dogru mudur yani sorun cikmasin sonra
Büyük adamsin
Benim icin sorun yok ben seni düsünüyorum senin basina sorun acmasin diyeErken elendiği için kabul ettim dilersen değiş napiyim ama sahneni yarına kadar hatta daha erken de yollarsan iyi olur
Eyvallah kardeşim sen de öylesinOnu anladim da yarisan birinin tekrar yarismasi dogru mudur yani sorun cikmasin sonra
Büyük adamsin
Kimse benim başıma sorun olamaz buradaBenim icin sorun yok ben seni düsünüyorum senin basina sorun acmasin diye
Kıskanma ikili ilişkilerimiyanliz Ms de yarisan yarismacilar bir zahmet kendi konusuna gitsinler.
daha sahneleri bile yok burda kulisi biraksinlar @Bully ve @sokak sanati siz terlemeye gidin Ms de 😛
bizde oraya ugramayiz 😛
İyi o zaman sorun yokKimse benim başıma sorun olamaz burada
Bu parmak isaretini nasil yaptinEyvallah kardeşim sen de öylesin