final çalışmaları bunlar bee şimdiden başlaıdk çalışmalara
4.finalim bu sefer kazanmalıyım
final çalışmaları bunlar bee şimdiden başlaıdk çalışmalara
4.finalim bu sefer kazanmalıyım
@xemrexxx büyük başarı gösterdi bencede belkide en tanınmamış oyuncu oydu ama sahneleri çok komikti gerçekten
İnanmiyor musun banaTabii canım kesin üzülmüşsündür.
Aman çok da umrumda o totoş. ss 1 puanla elenen benim, bırak da üzüleyim biraz. ss@xemrexxx büyük başarı gösterdi bencede belkide en tanınmamış oyuncu oydu ama sahneleri çok komikti gerçekten
Yoo.İnanmiyor musun bana
İpeğe desteğini beklerizAman çok da umrumda o totoş. ss 1 puanla elenen benim, bırak da üzüleyim biraz. ss
Yoo.
sen o kadının markette 2 kişiyi deviriyordu kullandınmı hatırlayamadım özgür dizi savaslarında kullanmıştı finale sakladıysan bu turda kullanmalıydın bence final yeterdi kullandıysanda hatırlayamıyorum şuan
Biliyorsan sıkıntı yok o zaman.Bilmez miyim :ss
Çok beklersin.İpeğe desteğini bekleriz
kınadık yarışmayı daha ne yapayım cnm intikamını lacam inşAman çok da umrumda o totoş. ss 1 puanla elenen benim, bırak da üzüleyim biraz. ss
Yoo.
Hain arkadaş senin yaptığını kurt kuzuya yapmazBiliyorsan sıkıntı yok o zaman.
Çok beklersin.
Hain arkadaş senin yaptığını kurt kuzuya yapmaz
Bu arada itirafı yapan bendim
izlemiyorum ben onu gerçi hiçbir yerli dizi izlemiyorum 20 bölüm falan Kırgın Çiçekler izlemişliğim varİÇERDE DİZİSİNEDE BEKLERİZ PAZARTESİ @dreamy
Yok daha nelerBu kesin dreamin fakesi.ss
kullandım tbisen o kadının markette 2 kişiyi deviriyordu kullandınmı hatırlayamadım özgür dizi savaslarında kullanmıştı finale sakladıysan bu turda kullanmalıydın bence final yeterdi kullandıysanda hatırlayamıyorum şuan
hangi dizileri izliyorsun yerlilerdenizlemiyorum ben onu gerçi hiçbir yerli dizi izlemiyorum 20 bölüm falan Kırgın Çiçekler izlemişliğim varAma diziyi izlemesemde Çetin Tekindor'un oyunculuğu es geçilemezdi tabiki
Yok daha neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?