Bari gidip süt ısıtıyım içine de biraz bal koyarım boğazım ağrıyor da.DÜN AKSİLİK OLDU NORMALDE 22:00 CNM FORUM ARTIK GÜNDÜZ SAATLERİ AKTİF OLMUYOR
Bari gidip süt ısıtıyım içine de biraz bal koyarım boğazım ağrıyor da.DÜN AKSİLİK OLDU NORMALDE 22:00 CNM FORUM ARTIK GÜNDÜZ SAATLERİ AKTİF OLMUYOR
O nasil okulmus öyle ya o kadar saat ders mi olurSabah 8'den akşam 6'ya kadar ders olunca yoruluyorsun haliyle. ss Son senemiz, bir biteydi şu lanet okul.
Yoğun oluyor bu saatlerSiz niye 2 gündür programlarınızı geç saate koyuyorsunuz? @Çiğdem- sen de 22.30 civarında başlatmıştın, sabah 7 de kalkıyorum her sabah da ne çabuk sabah oldu diyorum! Neden acaba?!
Aynen o sebeple dedim varsa diyeceğinKonuya girdiğim içşn mi dedinYok yanlişlikla bastım tablet girdiğim için
HAHAH BEN DİYECEKTİM VLLA 1 BARDAK SÜTÜNÜDE İÇ DİYE AFFERİMBari gidip süt ısıtıyım içine de biraz bal koyarım boğazım ağrıyor da.
Sen niye atarlı ergenler gibi büyük büyük yazıyon.HAHAH BEN DİYECEKTİM VLLA 1 BARDAK SÜTÜNÜDE İÇ DİYE AFFERİM
Yok diyeceğim dingonun ahırı gibi rahatsızlıktan dolayı k.bakmayınYoğun oluyor bu saatler
Aynen o sebeple dedim varsa diyeceğin
Alttan çok ders olunca oluyor.O nasil okulmus öyle ya o kadar saat ders mi olur
Sana bunu söylemek istemezdim ama .ss @çiğdem- @xemrexxx@MayısKralı 2 puan fena sayılmaz ama İpek'e 1 vermen güzel.
bazı nickleri büyük half yazıyorum sonrasında büyük yazıda kalıyor klavyeSen niye atarlı ergenler gibi büyük büyük yazıyon.
Girmişken muhabbete dahil olYok diyeceğim dingonun ahırı gibi rahatsızlıktan dolayı k.bakmayın
hemen bitir şunu benim senaryomun başına dertmisinYa elendiysem
Racon mu kesiyon reyizhemen bitir şunu benim senaryomun başına dert
eskici yorum atıcak dersim yarın sabah saat 10 da erken kalkıcamRacon mu kesiyon reyiz
Anladım.bazı nickleri büyük half yazıyorum sonrasında büyük yazıda kalıyor klavye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?