Billy Kane candır@Billy Kane harikasınBu arada sana satıcı diyen bu hadsiz sunucuya haftaya gereğini yapacağını umuyorum.
Ettim eklememi de çok beğeneceksin.
Son olarak @gözlemci nin süper oyları...ayy elendim galiba gergedan ayfer olarak silindir gibi ezip geçicem sırayla @denizz19 marulu, @vadikızı evde kalmışı, @eskici trolüşü, @mrt-06 totali, @Çiğdem- cadolozu, pissss @Forumdash , hain @ozgur2113 .ss
ayy elendim galiba gergedan ayfer olarak silindir gibi ezip geçicem sırayla @denizz19 marulu, @vadikızı evde kalmışı, @eskici trolüşü, @mrt-06 totali, @Çiğdem- cadolozu, pissss @Forumdash , hain @ozgur2113 .ss
Hayatta her şey mümkün hazır mısınızbende elenmiş olabilirim emree
la sonuçları ekle daha küfür edicem sanaHayatta her şey mümkün hazır mısınız
Hayatta her şey mümkün hazır mısınız
Elenmene üzüldümayy elendim galiba gergedan ayfer olarak silindir gibi ezip geçicem sırayla @denizz19 marulu, @vadikızı evde kalmışı, @eskici trolüşü, @mrt-06 totali, @Çiğdem- cadolozu, pissss @Forumdash , hain @ozgur2113 .ss
Ben yanci degilim sadece İpekciyim o kadarAy sana ne be Deniz'in pis yancısı. ss
Kin tutmayi birak artik@gözlemci Enis'im çok teşekkür ederim ama Gökhan'a verdiğin 1 puan hala aklımda. ss
O zaman bu hafta Ziynet'e düşük ver de bu dediğini kanıtlaElenmene üzüldüm
Ben yanci degilim sadece İpekciyim o kadar
Elimde değil huyum kurusun çok kinciyimdir ben.Kin tutmayi birak artik
O huyundan vazgeçemezKin tutmayi birak artik
Ziynetimi kıskanmaO zaman bu hafta Ziynet'e düşük ver de bu dediğini kanıtla
Sarkiyi begenmezsem veririm ama ilk 2 haftaki sarkilari muhtesemdi bizde torpil olmazO zaman bu hafta Ziynet'e düşük ver de bu dediğini kanıtla
Kıskanmayalım canım biz ağırlıklı sohbet ediyoruz. .ssBana zamanında kaplumbağa diyenler nerdeee.2.5 saat olmuş hala devam ediyor.😱
Hak ettikte olduk aç sahneleri izle. Öyle boş beleş konuşma. 😉Yarışmanın sunucusu 1. olmuş.
İyi geceler herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?