Yıldızlar Yarışıyor | 3. Sezon | 1.Hafta

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EnveR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EnveR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,769
Puanı
611
Web Sitesi
beniboylesev.wordpress.com

@xemrexxx'in format sahibliğini üstlendiği, ilk yıl @Harunnn60 , ikinci yıl @Bully'nin şampiyon olduğu Yıldızlar Yarışıyor 3.sezonuna başlıyor.

Bu sezon sunuculuğunu benim üstlendiğim programda; son dönemde isminden söz ettiren Ceren Moray'la @Ice_Cool_23 , Kırgın Çiçekler'in Cemresi Hazar Motan'la @denizz19 , Poyraz Karayel'deki müthiş performansıyla İlker Kaleli'yle @Bully , komedinin vazgeçilmez ismi Cem Yılmaz'la @S.G.A.T. , Diriliş Ertuğrul'da Noyan karakterini canlandıran Barış Bağcı'yla @Billy Kane , Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle yıldızı parlayan Aras Bulut İynemli'yle @turkuazz , son olarak Kaçma Birader filminde rol alan başarılı oyuncu Nursel Köse'yle @MayısKralı , en son Polis Akademisi: Alaturka filminde rol alan Peker Açıkalın'la @mrt-06 , şu aralar Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan Oktay Kaynarca'la @Çiğdem- , Kiralık Aşk dizisinde Koriş karakteriyle yüzleri güldüren Onur Büyüktopçu'yla @xemrexxx , Kardeşim Benim filminde iki yakışıklıyla birlikte rol alan ve şu aralar Kış Güneşi dizisinde rol alan Aslı Enver'le @eskici , yeşilcamın unutulmaz isimlerinden Sadri Alışık'la @Mr.At , oynadığı karakterlerle bağ kura başarılı oyuncu Erdal Beşikçioğlu'yla @Since2011 yarışacak.

İşte ilk haftanın sahneleri:

@MayısKralı - Nursel Köse

@denizz19 - Hazar Motan

@Billy Kane - Barış Bağcı

@Ice_Cool_23 - Ceren Moray

https://www.facebook.com/video.php?v=920528324661604
@Bully - Ilker Kaleli

@mrt-06 - Peker Açıkkalın

@turkuazz - Aras Bulut İynemli

@Çiğdem - Oktay Kaynarca
Recap süresi: 2:40-5:40

@xemrexxx - Onur Büyüktopçu

@Mr.At - Sadri Alışık

@eksici - Aslı Enver

@Since2011 - Erdal Beşikçioğlu

@S.G.A.T. - Cem Yılmaz

Bu sezon toplam 13 yarışmacıyla başladık.Ve son oylama tarihi 3 Nisan Pazar günüdür.Sonuçlar bir aksiklik olmazsa 4 Nisan Pazartesi açıklanacaktır.

Son düzenleme:
Konu harika.
@EnveR başarılar kardeşim.
ilk sahnede benden gelsin o zaman bayağı güleceğinize inanıyorum.

tamamı

@mrt-06 @Çiğdem- @turkuazz @Mr.At @destere @denizz19 @eskici @Bully @Billy Kane @Ice_Cool_23 @S.G.A.T. @xemrexxx @Harunnn60 @Tzira @OzaN @Doğu @Felon @sokak sanati @EFE UYSAL @cookies

@MayısKralı sunmuyor muydu bu yarışmayı?

Bu sezon sınavlarıma denk geldi, 2. Sezonuda Enverle bir sunacaktık olmadı o yüzden bu sezon ona devrettim.
yarışmacı olmayıda çok seviyorum.

@MayısKralı sunmuyor muydu bu yarışmayı?
Bu sezon bende

Teşekkür ederim
Sanada başarılar

Resimde ki Miley Cyrus mu?

Hayırlı olsun herkese başarılar. @EnveR eline sağlık

enver hayırlı uğurlu olsun proğramı devraldın sanırım
zaten @MayısKralı becerememişti bizi ondan kurtardın ya dile bizden ne dilersen
)

Evet yarışmacı oldum bu sezon.
Sende bu sezon bayağı iddialısın.

Bu sezon kaç hafta sürecek?
@EnveR

keriman seçimin harika olmuş
yalnız rakipleride bu sefer çok güçlü geçen seferki rakipler olsa keriman onlar çiğ çiğ yerdi bu sefer zorlu rakipler var

@destere Yorum yapmamışsın.
nasıl yapmamışım
bir üstteki yorum kime ait zannediyorsun

Evet geçen sezon kim elenir kim elenmez az çok tahmin ediliyordu yalnız bu sezon bayağı zor ama keriman çiğ çiğ yer dediğin gibi özellikle @Bully nin İlker'ini.
@destere