Yıldızlar Yarışıyor | 3. Sezon | 1.Hafta

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EnveR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EnveR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,769
Puanı
611
Web Sitesi
beniboylesev.wordpress.com
yy.jpg

@xemrexxx'in format sahibliğini üstlendiği, ilk yıl @Harunnn60 , ikinci yıl @Bully'nin şampiyon olduğu Yıldızlar Yarışıyor 3.sezonuna başlıyor.

Bu sezon sunuculuğunu benim üstlendiğim programda; son dönemde isminden söz ettiren Ceren Moray'la @Ice_Cool_23 , Kırgın Çiçekler'in Cemresi Hazar Motan'la @denizz19 , Poyraz Karayel'deki müthiş performansıyla İlker Kaleli'yle @Bully , komedinin vazgeçilmez ismi Cem Yılmaz'la @S.G.A.T. , Diriliş Ertuğrul'da Noyan karakterini canlandıran Barış Bağcı'yla @Billy Kane , Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle yıldızı parlayan Aras Bulut İynemli'yle @turkuazz , son olarak Kaçma Birader filminde rol alan başarılı oyuncu Nursel Köse'yle @MayısKralı , en son Polis Akademisi: Alaturka filminde rol alan Peker Açıkalın'la @mrt-06 , şu aralar Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan Oktay Kaynarca'la @Çiğdem- , Kiralık Aşk dizisinde Koriş karakteriyle yüzleri güldüren Onur Büyüktopçu'yla @xemrexxx , Kardeşim Benim filminde iki yakışıklıyla birlikte rol alan ve şu aralar Kış Güneşi dizisinde rol alan Aslı Enver'le @eskici , yeşilcamın unutulmaz isimlerinden Sadri Alışık'la @Mr.At , oynadığı karakterlerle bağ kura başarılı oyuncu Erdal Beşikçioğlu'yla @Since2011 yarışacak.

İşte ilk haftanın sahneleri:

@MayısKralı - Nursel Köse

@denizz19 - Hazar Motan

@Billy Kane - Barış Bağcı

@Ice_Cool_23 - Ceren Moray

@Bully - Ilker Kaleli

@mrt-06 - Peker Açıkkalın

@turkuazz - Aras Bulut İynemli

@Çiğdem - Oktay Kaynarca
Recap süresi: 2:40-5:40

@xemrexxx - Onur Büyüktopçu

@Mr.At - Sadri Alışık

@eksici - Aslı Enver

@Since2011 - Erdal Beşikçioğlu

@S.G.A.T. - Cem Yılmaz

Bu sezon toplam 13 yarışmacıyla başladık.Ve son oylama tarihi 3 Nisan Pazar günüdür.Sonuçlar bir aksiklik olmazsa 4 Nisan Pazartesi açıklanacaktır.

Son düzenleme:
Konu harika. :X @EnveR başarılar kardeşim. :X ilk sahnede benden gelsin o zaman bayağı güleceğinize inanıyorum. :)

tamamı

@mrt-06 @Çiğdem- @turkuazz @Mr.At @destere @denizz19 @eskici @Bully @Billy Kane @Ice_Cool_23 @S.G.A.T. @xemrexxx @Harunnn60 @Tzira @OzaN @Doğu @Felon @sokak sanati @EFE UYSAL @cookies

@MayısKralı sunmuyor muydu bu yarışmayı? :D

Bu sezon sınavlarıma denk geldi, 2. Sezonuda Enverle bir sunacaktık olmadı o yüzden bu sezon ona devrettim. :D yarışmacı olmayıda çok seviyorum. :X

@MayısKralı sunmuyor muydu bu yarışmayı? :D
Bu sezon bende :X

Konu harika. :X @EnveR başarılar kardeşim. :X ilk sahnede benden gelsin o zaman bayağı güleceğinize inanıyorum. :)

tamamı

@mrt-06 @Çiğdem- @turkuazz @Mr.At @destere @denizz19 @eskici @Bully @Billy Kane @Ice_Cool_23 @S.G.A.T. @xemrexxx @Harunnn60 @Tzira @OzaN @Doğu @Felon @sokak sanati @EFE UYSAL @cookies

Bu sezon sınavlarıma denk geldi, 2. Sezonuda Enverle bir sunacaktık olmadı o yüzden bu sezon ona devrettim. :D yarışmacı olmayıda çok seviyorum. :X
Teşekkür ederim :X Sanada başarılar :X

yy.jpg

@xemrexxx'in format sahibliğini üstlendiği, ilk yıl @Harunnn60 , ikinci yıl @Bully'nin şampiyon olduğu Yıldızlar Yarışıyor 3.sezonuna başlıyor.

Bu sezon sunuculuğunu benim üstlendiğim programda; son dönemde isminden söz ettiren Ceren Moray'la @Ice_Cool_23 , Kırgın Çiçekler'in Cemresi Hazar Motan'la @denizz19 , Poyraz Karayel'deki müthiş performansıyla İlker Kaleli'yle @Bully , komedinin vazgeçilmez ismi Cem Yılmaz'la @S.G.A.T. , Diriliş Ertuğrul'da Noyan karakterini canlandıran Barış Bağcı'yla @Billy Kane , Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle yıldızı parlayan Aras Bulut İynemli'yle @turkuazz , son olarak Kaçma Birader filminde rol alan başarılı oyuncu Nursel Köse'yle @MayısKralı , en son Polis Akademisi: Alaturka filminde rol alan Peker Açıkalın'la @mrt-06 , şu aralar Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan Oktay Kaynarca'la @Çiğdem- , Kiralık Aşk dizisinde Koriş karakteriyle yüzleri güldüren Onur Büyüktopçu'yla @xemrexxx , Kardeşim Benim filminde iki yakışıklıyla birlikte rol alan ve şu aralar Kış Güneşi dizisinde rol alan Aslı Enver'le @eskici , yeşilcamın unutulmaz isimlerinden Sadri Alışık'la @Mr.At yarışacak.

Bir-birinden renkli yarışmacılar ve heyecan katan jürileriyle Yıldızlar Yarışıyor, 3.sezonuyla 1 Nisan Cuma Fav10'da başlıyor.

Not: Sende yarışmak istiyorsan, başvurular hala devam ediyor!
Resimde ki Miley Cyrus mu? :D

yy.jpg

Bu sezon sunuculuğunu benim üstlendiğim programda; son dönemde isminden söz ettiren Ceren Moray'la @Ice_Cool_23 , Kırgın Çiçekler'in Cemresi Hazar Motan'la @denizz19 , Poyraz Karayel'deki müthiş performansıyla İlker Kaleli'yle @Bully , komedinin vazgeçilmez ismi Cem Yılmaz'la @S.G.A.T. , Diriliş Ertuğrul'da Noyan karakterini canlandıran Barış Bağcı'yla @Billy Kane , Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle yıldızı parlayan Aras Bulut İynemli'yle @turkuazz , son olarak Kaçma Birader filminde rol alan başarılı oyuncu Nursel Köse'yle @MayısKralı , en son Polis Akademisi: Alaturka filminde rol alan Peker Açıkalın'la @mrt-06 , şu aralar Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan Oktay Kaynarca'la @Çiğdem- , Kiralık Aşk dizisinde Koriş karakteriyle yüzleri güldüren Onur Büyüktopçu'yla @xemrexxx , Kardeşim Benim filminde iki yakışıklıyla birlikte rol alan ve şu aralar Kış Güneşi dizisinde rol alan Aslı Enver'le @eskici , yeşilcamın unutulmaz isimlerinden Sadri Alışık'la @Mr.At yarışacak.

Bir-birinden renkli yarışmacılar ve heyecan katan jürileriyle Yıldızlar Yarışıyor, 3.sezonuyla 1 Nisan Cuma Fav10'da başlıyor.

Not: Sende yarışmak istiyorsan, başvurular hala devam ediyor!

enver hayırlı uğurlu olsun proğramı devraldın sanırım :) zaten @MayısKralı becerememişti bizi ondan kurtardın ya dile bizden ne dilersen :))

Evet yarışmacı oldum bu sezon. :X Sende bu sezon bayağı iddialısın. :D

Bu sezon kaç hafta sürecek? :D @EnveR

keriman seçimin harika olmuş :) yalnız rakipleride bu sefer çok güçlü geçen seferki rakipler olsa keriman onlar çiğ çiğ yerdi bu sefer zorlu rakipler var :)

@destere Yorum yapmamışsın. :X
nasıl yapmamışım :) bir üstteki yorum kime ait zannediyorsun :)

Evet geçen sezon kim elenir kim elenmez az çok tahmin ediliyordu yalnız bu sezon bayağı zor ama keriman çiğ çiğ yer dediğin gibi özellikle @Bully nin İlker'ini. :) @destere