Dur ondan geriye sayalım Acunun yarışmaları gibiAçıklıyorum.
aa öncelikle finalde rakiplerim @Bully @mrt-06 @denizz19 başarılar hangimizin kazandığını önemi bence yok eğlendik sonucta
ayy bu arada @MayısKralı hakkını teslim edelim bence sık boğaz etse bile bizleri inat etti yarışmayı başarılı şekilde sonuna getirebildi bu performansı ben beklemiyordum açıkcası bu sonucuna getirdiği ilk yarışması oldu
@Harunnn60 sanada oyları açıklarken kolay gelsin
Benide al yanına karşim beraber yapalım anladın senŞu yarışma bitince seninle daha değişik bir formatta yarışma yapalım Ama halka açık olmasın
Şu yarışma bitince seninle daha değişik bir formatta yarışma yapalım Ama halka açık olmasın
Olabilir başvuruları @destere ayarlasın ben de yarışmacıların bulunacağı sitelerden üyelik alayımBenide al yanına karşim beraber yapalım anladın sen
bir çatlak daha geldi hahaha
öhö öhö tamam yeterince iğrençleştik aramızda bayanlar var biz bu konuları bilhare istişare ederiz+18 yapıp poşete koyunca reyting düşüyor malesef mesela rihannanın son klibi sırf o yüzden yeterince ilgi görmedi yani öyle bişey yaparsak halka açık olmalı
Sakin sakin aştın kendini beraber hallederiz sonra+18 yapıp poşete koyunca reyting düşüyor malesef mesela rihannanın son klibi sırf o yüzden yeterince ilgi görmedi yani öyle bişey yaparsak halka açık olmalı
öhö öhö tamam yeterince iğrençleştik aramızda bayanlar var biz bu konuları bilhare istişare ederiz