- Reaksiyon puanı
- 58,901
- Puanı
- 1,060
Iyy sensin cadoloz yarışmayı sen kazanırsan olay çıkar ona göre sana oy veren herkese diss atacam.cadoloz
Iyy sensin cadoloz yarışmayı sen kazanırsan olay çıkar ona göre sana oy veren herkese diss atacam.cadoloz
Sonuna yetiştim @GunesinOglu biliyor Sıla'ya oy vermiştim Ama formatı tam anlayamamıştım bir sonraki sezona inşallah tabi burda olursakaaa sen müsicsurvivora yetişemedin malesef yaaa bu forumun en hit yarışmasıydı şarkıcıları yarıştırıyorduk önce 3 ayrı sezon yaptık son olarakta all star yapmıştık
Ben dilemiyorum hiç yapmacıklık yapamayacam bu sefer. Artık bir yarışma kazanmalıyım şu forumda.İnsan bir başarılar diler. Bak ben yapmacık da olsa zorlama da olsa size başarılar dedim.
şarkıcıları yarıştırıyorduk 15 şarkı seçip @Maskeli Fedai tarkanla 2 ayrı sezon yarıştı ikisindede yarı finalbile göremedi ayoll @china_shangai abişkom 1 puanı basmıştı ona hahhaSonuna yetiştim @GunesinOglu biliyor Sıla'ya oy vermiştim Ama formatı tam anlayamamıştım bir sonraki sezona inşallah tabi burda olursak
Hahahaha beter olsun bu sezon ben de basacam 1 puanı onaşarkıcıları yarıştırıyorduk 15 şarkı seçip @Maskeli Fedai tarkanla 2 ayrı sezon yarıştı ikisindede yarı finalbile göremedi ayoll @china_shangai abişkom 1 puanı basmıştı ona hahha
Burası pavyon mu ya ne alaka. Sen de alemsin.konu harika olmuş konuda çiçekler açıyor )
@MayısKralı gör bunları işte sendende böyle konular bekliyoruz yalnız bir iki çıplak kız resmi eklemeyi unutmuş @Harunnn60
Ben dilemiyorum hiç yapmacıklık yapamayacam bu sefer. Artık bir yarışma kazanmalıyım şu forumda.
aa şunada bakın bu şampiyon olursa bunu tebrik etmeyelim @mrt-06Iyy sensin cadoloz yarışmayı sen kazanırsan olay çıkar ona göre sana oy veren herkese diss atacam.
Diğerlerinin yanında gayet tatmin edici duruyor bencegüzel ama çok kapalı çıkmış tatmin etmedi pek
İsterseniz etmeyin şampiyon olayım da gerisi önemli değil.aa şunada bakın bu şampiyon olursa bunu tebrik etmeyelim @mrt-06
Vayy nankör hiç mi saygın yok insanlara birde kendini översin beter ol.aa şunada bakın bu şampiyon olursa bunu tebrik etmeyelim @mrt-06
Diğerlerinin yanında gayet tatmin edici duruyor bence
bende şampiyon olmak istiyorum artık ayoll müsicsurvivorda yıldızlar yarısıyorda 1 er final görüp kaybettim bende artık şu forumdan gitmeden önce biryerde şampiyon olmak istiyorum sen çekil şuradanİsterseniz etmeyin şampiyon olayım da gerisi önemli değil.
Burası pavyon mu ya ne alaka. Sen de alemsin.
biz başarılar diledik o nelersöyledi baksana mesajlara ayollVayy nankör hiç mi saygın yok insanlara birde kendini översin beter ol.
Şu yarışma bitince seninle daha değişik bir formatta yarışma yapalım Ama halka açık olmasındiğerlerine bakma sen diğerleri zaten kof hiçbişey yok diğerlerinde? onların yanına bizim köydeki merkebi koysan yine güzellikte sollar hepsini bir göze gönüle hitap eden serenay var
hahah ayy bizim derdimiz ne senin derdin ne beegüzel kızlar pavyon dışında yaşamıyormu )
Ay forumdan gideceğin var sanki, gören de @destere'den başka talibin var sanırbende şampiyon olmak istiyorum artık ayoll müsicsurvivorda yıldızlar yarısıyorda 1 er final görüp kaybettim bende artık şu forumdan gitmeden önce biryerde şampiyon olmak istiyorum sen çekil şuradan