Yıldızlar Yarışıyor 2. Sezon - Büyük Final Sonuçları

aaa sen müsicsurvivora yetişemedin malesef yaaa bu forumun en hit yarışmasıydı şarkıcıları yarıştırıyorduk önce 3 ayrı sezon yaptık son olarakta all star yapmıştık
:F:F:F
Sonuna yetiştim @GunesinOglu biliyor Sıla'ya oy vermiştim :D Ama formatı tam anlayamamıştım bir sonraki sezona inşallah tabi burda olursak :D

İnsan bir başarılar diler. :A Bak ben yapmacık da olsa zorlama da olsa size başarılar dedim. :F
Ben dilemiyorum hiç yapmacıklık yapamayacam bu sefer. :A Artık bir yarışma kazanmalıyım şu forumda. :F

Diğerlerinin yanında gayet tatmin edici duruyor bence :A

diğerlerine bakma sen :) diğerleri zaten kof hiçbişey yok diğerlerinde? onların yanına bizim köydeki merkebi koysan yine güzellikte sollar hepsini :) bir göze gönüle hitap eden serenay var :)

İsterseniz etmeyin şampiyon olayım da gerisi önemli değil. :A :F
bende şampiyon olmak istiyorum artık ayoll müsicsurvivorda yıldızlar yarısıyorda 1 er final görüp kaybettim bende artık şu forumdan gitmeden önce biryerde şampiyon olmak istiyorum sen çekil şuradan :F:F:F

diğerlerine bakma sen :) diğerleri zaten kof hiçbişey yok diğerlerinde? onların yanına bizim köydeki merkebi koysan yine güzellikte sollar hepsini :) bir göze gönüle hitap eden serenay var :)
Şu yarışma bitince seninle daha değişik bir formatta yarışma yapalım :D Ama halka açık olmasın :A

bende şampiyon olmak istiyorum artık ayoll müsicsurvivorda yıldızlar yarısıyorda 1 er final görüp kaybettim bende artık şu forumdan gitmeden önce biryerde şampiyon olmak istiyorum sen çekil şuradan :F:F:F
Ay forumdan gideceğin var sanki, gören de @destere'den başka talibin var sanır :F