Dur ondan geriye sayalım Acunun yarışmaları gibiAçıklıyorum.![]()
aa öncelikle finalde rakiplerim @Bully @mrt-06 @denizz19 başarılar hangimizin kazandığını önemi bence yok eğlendik sonucta
ayy bu arada @MayısKralı hakkını teslim edelim bence sık boğaz etse bile bizleri inat etti yarışmayı başarılı şekilde sonuna getirebildi bu performansı ben beklemiyordum açıkcası bu sonucuna getirdiği ilk yarışması oldu
@Harunnn60 sanada oyları açıklarken kolay gelsin![]()
Benide al yanına karşim beraber yapalım anladın senŞu yarışma bitince seninle daha değişik bir formatta yarışma yapalımAma halka açık olmasın
![]()
Şu yarışma bitince seninle daha değişik bir formatta yarışma yapalımAma halka açık olmasın
![]()
Olabilir başvuruları @destere ayarlasın ben de yarışmacıların bulunacağı sitelerden üyelik alayımBenide al yanına karşim beraber yapalım anladın sen![]()
![]()
bir çatlak daha geldi hahaha
öhö öhö tamam yeterince iğrençleştik aramızda bayanlar var biz bu konuları bilhare istişare ederiz+18 yapıp poşete koyunca reyting düşüyor malesefmesela rihannanın son klibi sırf o yüzden yeterince ilgi görmedi
yani öyle bişey yaparsak halka açık olmalı
![]()
Sakin sakin aştın kendini beraber hallederiz sonra+18 yapıp poşete koyunca reyting düşüyor malesefmesela rihannanın son klibi sırf o yüzden yeterince ilgi görmedi
yani öyle bişey yaparsak halka açık olmalı
![]()
öhö öhö tamam yeterince iğrençleştik aramızda bayanlar var biz bu konuları bilhare istişare ederiz![]()