- Reaksiyon puanı
- 11,893
- Puanı
- 710
süre dolmadan kullanıcam inş şimdi bakmaya üşeniyorum![]()
Tamam.
süre dolmadan kullanıcam inş şimdi bakmaya üşeniyorum![]()
oylama sistemi eskiye göremi yeniye göremi yapacağız..bu durum belirsiz olduğu için oy kullanmadım..3-2-1 şeklindemi kullanıyoruz @MayısKralıBekliyorum.
Yarışmacılara Hatırlatma:
Oylarını kullanmayanlar, -10 ile yarışa başlayacaklardır!
@Çiğdem- @turkuazz @S.G.A.T. @Ice_Cool_23 @xemrexxx @mrt-06 @GunesinOglu
SON SÜRE YARIN 18:00
@Harunnn60 @eskici @Tzira @OzaN
sizinde oylarınızı bekliyorum.![]()
oylama sistemi eskiye göremi yeniye göremi yapacağız..bu durum belirsiz olduğu için oy kullanmadım..3-2-1 şeklindemi kullanıyoruz @MayısKralı
Sofia'ya güzel bir puan verdiğini umuyorum.yeni oylama sisteminden ben hiçbişey anlamadım o yüzden eski sisteme göre oy verdim yolladım @MayısKralı na
yani en beğendiğime 10 puan verdim sonra sırasıyla 9 puan 8 puan şeklinde 1 puana kadar indim![]()
sonuncu değil yaniSofia'ya güzel bir puan verdiğini umuyorum.![]()
kurallarda şimdiki kurallarmı yoksa önceki kurallar olarakmı oy kullanacağız bilemediğim için bende oy kullanmadım..sanırım dediğin gibi önceki oylama sistemi olarak kullanacağızyeni oylama sisteminden ben hiçbişey anlamadım o yüzden eski sisteme göre oy verdim yolladım @MayısKralı na
yani en beğendiğime 10 puan verdim sonra sırasıyla 9 puan 8 puan şeklinde 1 puana kadar indim![]()
kurallarda şimdiki kurallarmı yoksa önceki kurallar olarakmı oy kullanacağız bilemediğim için bende oy kullanmadım..sanırım dediğin gibi önceki oylama sistemi olarak kullanacağız![]()
Eski sistem 3-2-1 şeklinde değil.oylama sistemi eskiye göremi yeniye göremi yapacağız..bu durum belirsiz olduğu için oy kullanmadım..3-2-1 şeklindemi kullanıyoruz @MayısKralı
benim videom yok @MayısKralı burda![]()
Tabiki canım ben bu yarışmayı çok seviyorum her gün girerim dahaTamam birde yarışma hızlanacak artık yani oylama süresi sahne atma süresi bir güne inecek, foruma sık sık girebilecek misin?![]()
Hemen oylarımı kullanıyorum@xemrexxx @MayısKralı @Bully @S.G.A.T. @Ice_Cool_23 @GunesinOglu@xemrexxx @mrt-06 @Çiğdem- 9) TAMAMI - Selen Seyven ( @Ice_Cool_23 )
http://www.vidivodo.com/avrupa-avrupa-84-bolum-gulu-sakinlestiren-nermin
Sahnem tıkışmış araya canlarım unutmayın izlemeyi
Tabiki canım ben bu yarışmayı çok seviyorum her gün girerim daha![]()
@xemrexxx @MayısKralı @Bully @S.G.A.T. @Ice_Cool_23 @GunesinOglu@xemrexxx @mrt-06 @Çiğdem- 9) TAMAMI - Selen Seyven ( @Ice_Cool_23 )
http://www.vidivodo.com/avrupa-avrupa-84-bolum-gulu-sakinlestiren-nermin
Sahnem tıkışmış araya canlarım unutmayın izlemeyi
Tabiki canım ben bu yarışmayı çok seviyorum her gün girerim daha
Hemen oylarımı kullanıyorum![]()
Teşekkürler, 3. sezon ve Allstar da planlanıyor orayada katılmanı bekleriz.Birde @GunesinOglu arkadaşımızın MusicSurvivor yarışması var orayada katılabilirsin.
[/Q
Teşekkürler bu arada oylarımı attım sana![]()
Tamam düzeltmeyi söyledim özeldenOylarında hata var ama.![]()
neden acaba gerçek hayatta ölmüş birini seçtinayyy hiçbirşey anlayamadım ben bu yeni oy sisteminden ayol eski oylamaya geri dön bence yoksa ilgi görmez benden demesi![]()