@MayısKralı ben 4.haftada kulanırım. Şimdi videoları tam izleyemedim. Yarışmacılara da haksızlık olmasın.
@MayısKralı bu sonuçlar aciklandiktan sonra kimin kime kac puan verildigi de aciklanacak mi
@MayısKralı ben 4.haftada kulanırım. Şimdi videoları tam izleyemedim. Yarışmacılara da haksızlık olmasın.
Bu hafta - ile başlayayım ekşın
Bekleyeceğim kullanmanı.
Vallahi hiç kullanasaım yok elennmezsem haftaya söz
bence ben yatmadan başlat
Tamam o zaman bu gece kullanırım. Bak beni böyle sık sık etiketle işte.@Harunnn60 Sonuçlar yarın akşam 21.00'de açıklanacağı için oylarını bekliyoruz.
Sanırım oylama sonuçları yarına uzatılmış.bende oylama sonuçlarını kaçırdım diyordum@Harunnn60 Sonuçlar yarın akşam 21.00'de açıklanacağı için oylarını bekliyoruz.
Sanırım oylama sonuçları yarına uzatılmış.bende oylama sonuçlarını kaçırdım diyordum
Bu arada eksiden mi başlıyacağım yoksa o kural iptalmi?Maalesef öyle yaptık, sonuçlar arasındaki farklarda çok az yani elenen için ve final puanları alanlar için çok üzücü bir durum olacaktı.
@Doğu Konuda sahneler var, oyları bana özel mesaj yoluyla yollayabilirsin.
En çok beğendiğine 10 en az beğendiğine 1 verip hepsini ona göre sıralayacaksın, anlamadığın bir yer varsa sorabilirsin yine.
10-En çok beğendiğin yarışmacı
9- yarışmacı
8- yarışmacı
7- yarışmacı
6- yarışmacı
5- yarışmacı
4- yarışmacı
3- yarışmacı
2- yarışmacı
1- En az beğendiğin yarışmacı
şeklinde.
Bu arada eksiden mi başlıyacağım yoksa o kural iptalmi?
Tamam.bu iyi oldu çünkü eksi ile başlamak baya zor olurduİptal.
Tamam.bu iyi oldu çünkü eksi ile başlamak baya zor olurdu
Bu sahne iyidi aslında ama görüntü kalitesi fazla iyi değildi.sonradan net d sitesinden bu sahneyi fark ettim.ama bi defa paylaşıldığı için tekrar eklemek istemedim..ayrıca önceki sahne tvyo da çalışsa oda baya iddalıydı ama sonradan tvyo çalışmadı..tvyo da çok iyi sahneler vardı tubanın..bu turu atlatabilirsem baya iyi sahneler paylaşacağım..ama şu anki sahnede iyi aslında..bakalım artık.Ama bence sahne seçimlerinde çok hata yapıyorsun, o kadar yüksek kaliteli video varken eskilerden seçiyorsun. Perran Kutman'da bu normal bir şey, ama Tuba'nın yeni dizileride gayet güzel bence.
Tamam o zaman bu gece kullanırım. Bak beni böyle sık sık etiketle işte.