Yıldızlar Yarışıyor 2. Sezon - 3. Hafta

Eski Oylama Sistemi Mi? Yenisi Mi? (+15,-15 kuralı baz alınmadan)

• Eski

Oy: 4 80.0%
  • Yeni

Oy: 1 20.0%
  • İkiside Değil (Fikrinizi Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .
Son düzenleme:
Sanırım oylama sonuçları yarına uzatılmış.bende oylama sonuçlarını kaçırdım diyordum:)

Maalesef öyle yaptık, sonuçlar arasındaki farklarda çok az yani elenen için ve final puanları alanlar için çok üzücü bir durum olacaktı. :)

@Doğu Konuda sahneler var, oyları bana özel mesaj yoluyla yollayabilirsin.

En çok beğendiğine 10 en az beğendiğine 1 verip hepsini ona göre sıralayacaksın, anlamadığın bir yer varsa sorabilirsin yine. :)

10-En çok beğendiğin yarışmacı
9- yarışmacı
8- yarışmacı
7- yarışmacı
6- yarışmacı
5- yarışmacı
4- yarışmacı
3- yarışmacı
2- yarışmacı
1- En az beğendiğin yarışmacı
şeklinde. :)

Maalesef öyle yaptık, sonuçlar arasındaki farklarda çok az yani elenen için ve final puanları alanlar için çok üzücü bir durum olacaktı. :)

@Doğu Konuda sahneler var, oyları bana özel mesaj yoluyla yollayabilirsin.

En çok beğendiğine 10 en az beğendiğine 1 verip hepsini ona göre sıralayacaksın, anlamadığın bir yer varsa sorabilirsin yine. :)

10-En çok beğendiğin yarışmacı
9- yarışmacı
8- yarışmacı
7- yarışmacı
6- yarışmacı
5- yarışmacı
4- yarışmacı
3- yarışmacı
2- yarışmacı
1- En az beğendiğin yarışmacı
şeklinde. :)
Bu arada eksiden mi başlıyacağım yoksa o kural iptalmi?

Ama bence sahne seçimlerinde çok hata yapıyorsun, o kadar yüksek kaliteli video varken eskilerden seçiyorsun. Perran Kutman'da bu normal bir şey, ama Tuba'nın yeni dizileride gayet güzel bence. :)
Bu sahne iyidi aslında ama görüntü kalitesi fazla iyi değildi.sonradan net d sitesinden bu sahneyi fark ettim.ama bi defa paylaşıldığı için tekrar eklemek istemedim..ayrıca önceki sahne tvyo da çalışsa oda baya iddalıydı ama sonradan tvyo çalışmadı..tvyo da çok iyi sahneler vardı tubanın..bu turu atlatabilirsem baya iyi sahneler paylaşacağım..ama şu anki sahnede iyi aslında..bakalım artık.