Saçma olmuş bu şekilde ama öyle yaparımHayır son 3'ü oylayacaksınız, ondada en az beğendiğine en yüksek puanı yani 3'ü vereceksiniz.![]()
Saçma olmuş bu şekilde ama öyle yaparımHayır son 3'ü oylayacaksınız, ondada en az beğendiğine en yüksek puanı yani 3'ü vereceksiniz.![]()
ayyy hiçbirşey anlayamadım ben bu yeni oy sisteminden ayol eski oylamaya geri dön bence yoksa ilgi görmez benden demesiOYLAMA BAŞLAMIŞTIR, SAHNE PERFORMANSLARI KONUDADIR! OY VERİRKEN EN AZ BEĞENDİĞİNİZ 3 YARIŞMACI ARASINDA SIRALAMA YAPACAKSINIZ. HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZE 3, ONDAN BİRAZ DAHA BEĞENDİĞİNİZE 2, ONDAN BİRAZ DAHA BEĞENDİĞİNİZE İSE 1 PUAN VERECEKSİNİZ!
OY VERECEK YARIŞMACILAR:
@denizz19
@Çiğdem-
@MayısKralı
@Bully
@GunesinOglu
@S.G.A.T.
@turkuazz
@Ice_Cool_23
@xemrexxx
@mrt-06
SON OY GÖNDERME SÜRESİ PAZAR 18.00'DIR! OY GÖNDERMEYEN DİREKT ELEME ADAYI OLACAKTIR! HERKESE BAŞARILAR.
En azdan en çok beğendiğin 3-2-1 şeklinde oylama olacak sanırım değilmi?
ben eski dedim survvorda biile her yeni kurala karşı çıkıyordum eski kafalıyım ben
![]()
Umarım sağ salim bu yarışmayı bitirirsin.Heyecan katmak için yaptım, forum eski derse karara uyacağız.![]()
Birde 11 Hafta olabilir yarışma OzaN dan haftada 3 bölüm için izin aldım.![]()
Dün kullanmıştım ben.
Aynen aga eski sistem en beğendiğine 10 puan, beğenmediğine 1 puan vereceksin.@MayısKralı eski sisteme mi döndük jüriler sıralama mi yapcak yani![]()
@Bully sagol aga kullanayim o zaman oylarimi![]()
süre dolmadan kullanıcam inş şimdi bakmaya üşeniyorumBekliyorum.
Yarışmacılara Hatırlatma:
Oylarını kullanmayanlar, -10 ile yarışa başlayacaklardır!
@Çiğdem- @turkuazz @S.G.A.T. @Ice_Cool_23 @xemrexxx @mrt-06 @GunesinOglu
SON SÜRE YARIN 18:00
@Harunnn60 @eskici @Tzira @OzaN
sizinde oylarınızı bekliyorum.![]()