Yıldızlar Yarışıyor 2. Sezon - 3. Hafta

Eski Oylama Sistemi Mi? Yenisi Mi? (+15,-15 kuralı baz alınmadan)

• Eski

Oy: 4 80.0%
  • Yeni

Oy: 1 20.0%
  • İkiside Değil (Fikrinizi Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .
OYLAMA BAŞLAMIŞTIR, SAHNE PERFORMANSLARI KONUDADIR! OY VERİRKEN EN AZ BEĞENDİĞİNİZ 3 YARIŞMACI ARASINDA SIRALAMA YAPACAKSINIZ. HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZE 3, ONDAN BİRAZ DAHA BEĞENDİĞİNİZE 2, ONDAN BİRAZ DAHA BEĞENDİĞİNİZE İSE 1 PUAN VERECEKSİNİZ!

OY VERECEK YARIŞMACILAR:
@denizz19
@Çiğdem-
@MayısKralı
@Bully
@GunesinOglu
@S.G.A.T.
@turkuazz
@Ice_Cool_23
@xemrexxx
@mrt-06

SON OY GÖNDERME SÜRESİ PAZAR 18.00'DIR! OY GÖNDERMEYEN DİREKT ELEME ADAYI OLACAKTIR! HERKESE BAŞARILAR.
ayyy hiçbirşey anlayamadım ben bu yeni oy sisteminden ayol eski oylamaya geri dön bence yoksa ilgi görmez benden demesi :F:F:F

En azdan en çok beğendiğin 3-2-1 şeklinde oylama olacak sanırım değilmi?

Evet, 3 yarışmacıdan en çok beğendiğin 1 puan alacak. :X

@Çiğdem- @denizz19 ve @xemrexxx in fikirlerini göz önünde bulundurarak anket açtım, zaten tek oyumu gönderen bendim. :X

Forum üyelerinin tümü jüri sayıldığından herkes oy yollayabilir. :D

@turkuazz @GunesinOglu @Tzira @Bully @Billy Kane @eskici @Harunnn60 @sokak sanati @Yiğitt @Ahmad @beyazsoy @Mr.At @Aserat @Maskeli Fedai @Reytinger @vadikızı @OzaN @batuhankaralar @EnveR @S.G.A.T. @mrt-06 @takas @Ice_Cool_23

Son düzenleme:
ben eski dedim survvorda biile her yeni kurala karşı çıkıyordum eski kafalıyım ben
:A:A:A

Anket için de baya süre verilmiş maşallah. :D Neyse oyumu kullanabilseydim ben de eski sisteme kullanırdım macera aramaya gerek yok. :D