Ben 5 vermişim hiç olmazsa sen 1 puanlamışsınSahnem bu kadar mı kötüydü yani
Ben 5 vermişim hiç olmazsa sen 1 puanlamışsınSahnem bu kadar mı kötüydü yani
ayy onu bırakta kaç sahne daha seçmemiz lazım ona göre sıralama yapayım bari
Ben özgeyi severim aslında ama kendi adıma söyleyeyim yarışmayacağım buraya kadarmış tubamla elendik@turkuazz ve @Ice_Cool_23 bu yarışmacılarla devam etmek istiyor musunuz?
Kendi yarışmacılarını eledik biz, o yarışmacılar devam ederlerse bu haftanın bir anlamı kalmaz bence. İsterlerse Ahmet ve Özge ile devam edebilirler.
@MayısKralı bu hafta niye iki eleme oldu bu arada
Ben Ahmet Kuralı sevmem ki hiçAma şöyle bir şey de var, ben çekildim direkt olarak Tuba yarışmada kalmış oluyor, bu durumdada @Ice_Cool_23 isterse Ahmet Kural'ı almış olacak , ben böyle düşünüyorum tabi siz ne dersiniz bilemeyeceğim.
Öyle de olabilir tabii benim açımdan bir sıkıntı yok.Ama şöyle bir şey de var, ben çekildim direkt olarak Tuba yarışmada kalmış oluyor, bu durumdada @Ice_Cool_23 isterse Ahmet Kural'ı almış olacak , ben böyle düşünüyorum tabi siz ne dersiniz bilemeyeceğim.
Teşekkür ederim de Tubayı hiç sevmiyorum kusura bakma lütfenBen 5 vermişim hiç olmazsa sen 1 puanlamışsın
Ben Ahmet Kuralı sevmem ki hiç
En başta iki elemenin olacağını kimsenin hatırlayacağını sanmıyorumAma şöyle bir şey de var, ben çekildim direkt olarak Tuba yarışmada kalmış oluyor, bu durumdada @Ice_Cool_23 isterse Ahmet Kural'ı almış olacak , ben böyle düşünüyorum tabi siz ne dersiniz bilemeyeceğim.
En başta iki eleme olacaktı, sonradan Algı Eke çekildi, bende değiştirmiyim dedim çok şey değiştiriyorsun denecekti.
tubayı bu forumda seven pek yokki 1-2 kişi hariç cnm sen ahmet kuralla devam et bence tuba bu forumda fazla ilerleyemezdi zaten ahmetle daha şansın olurAma senden sadece 1 puan almışım
Sendende 1 puan almışım sadeceOylar bitti puan durumu az sonra!
Salık olsun önemli değil yaTeşekkür ederim de Tubayı hiç sevmiyorum kusura bakma lütfen
Yok ya salık olsun takılıyorum sadece önemi yoktubayı bu forumda seven pek yokki 1-2 kişi hariç cnm sen ahmet kuralla devam et bence tuba bu forumda fazla ilerleyemezdi zaten ahmetle daha şansın olur
Salık olsun ben sadece takılıyorum ya kırılacak durum yok
Niye anlamız olsun Kısmetse Olur gibi bi program bile elenenleri geri çağırıyorŞimdi ikinizede, eski yarışmacılarınızı versem @Bully nin dediği gibi anlamsız olmuş olacak bu hafta, neyse gündüz konuşulur.