Yıldızlar Yarışıyor 2. Sezon - 3. Hafta Sonuçları

Kendi yarışmacılarını eledik biz, o yarışmacılar devam ederlerse bu haftanın bir anlamı kalmaz bence. İsterlerse Ahmet ve Özge ile devam edebilirler.

Ama şöyle bir şey de var, ben çekildim direkt olarak Tuba yarışmada kalmış oluyor, bu durumdada @Ice_Cool_23 isterse Ahmet Kural'ı almış olacak , ben böyle düşünüyorum tabi siz ne dersiniz bilemeyeceğim. :)

@MayısKralı bu hafta niye iki eleme oldu bu arada :D

En başta iki eleme olacaktı, sonradan Algı Eke çekildi, bende değiştirmiyim dedim çok şey değiştiriyorsun denecekti. :F

Ama şöyle bir şey de var, ben çekildim direkt olarak Tuba yarışmada kalmış oluyor, bu durumdada @Ice_Cool_23 isterse Ahmet Kural'ı almış olacak , ben böyle düşünüyorum tabi siz ne dersiniz bilemeyeceğim. :)

En başta iki eleme olacaktı, sonradan Algı Eke çekildi, bende değiştirmiyim dedim çok şey değiştiriyorsun denecekti. :F
En başta iki elemenin olacağını kimsenin hatırlayacağını sanmıyorum :F

Ama senden sadece 1 puan almışım:(

Bir yarışma için kimseyi kırmak istemiyorum, ne zormuş yarışma sunmak. :(
Kabul etseler kendi yarışmacılarıyla devam etmelerinde bir mahsur yok. :( Yarışmada geri dönüş gibi bir kural var bundada sakınca yok bence. :F @Bully yanlışıkla @turkuazz ı alıntılamışım. :F

Bir yarışma için kimseyi kırmak istemiyorum, ne zormuş yarışma sunmak. :(
Kabul etseler kendi yarışmacılarıyla devam etmelerinde bir mahsur yok. :( Yarışmada geri dönüş gibi bir kural var bundada sakınca yok bence. :F @Bully yanlışıkla @turkuazz ı alıntılamışım. :F
Salık olsun ben sadece takılıyorum ya kırılacak durum yok:)