- Reaksiyon puanı
- 59,173
- Puanı
- 1,060
Aa sen iyi vermişsin bana tüh üzüldüm şimdi.Bana 1 vermişsiniz beterin beteri var şükret yine puanına![]()
![]()
Aa sen iyi vermişsin bana tüh üzüldüm şimdi.Bana 1 vermişsiniz beterin beteri var şükret yine puanına![]()
![]()
selen seyvenlemi yarışmıştınBana 1 vermişsiniz beterin beteri var şükret yine puanına![]()
![]()
Evet aslında ben bu sahneyi koymamıştım ama sahnem silinmiş başka bir sahne konmuş onun için yüksek bi ihtimal elenicem artık size başarılarselen seyvenlemi yarışmıştın![]()
ayy o değilde @vadikızı yine tepende cnm hahahahGözümden kaçmış şimdi gördüm.Sana teşekkür yok Sofia'yı sevmene rağmen verdiğin 4 puan olmamış.
Demek ki Adanalı sahneleriyle gelmeye gerek yok artık her türlü düşük vereceksin zaten.
![]()
Evet aslında ben bu sahneyi koymamıştım ama sahnem silinmiş başka bir sahne konmuş onun için yüksek bi ihtimal elenicem artık size başarılar![]()
aa kapalıçarşıdada mı vardı bilmiyodum kalırsam haftaya ordan da bakabilirimselen seyven i kapalıçarşıda çok sevmiştimburdaki sahneyi daha önce sanki izlemiş gibiyim @Tzira enkazı sana devredip kaçtı sanırım
![]()
aa kapalıçarşıdada mı vardı bilmiyodum kalırsam haftaya ordan da bakabilirim![]()
ayy o değilde @vadikızı yine tepende cnm hahahah
şarkı yarışmasında yalına serdar ortaça sondan puanlar geliyordu bu seferde dizi yaırşmasında serenaya sondan 3. yapmış sen kimi seviyorsan bu kız onu sevmiyor galiba hahahha![]()
bu durumda @sokak sanati ile @xemrexxx yi bayağı sevdiğin anlaşılmış oluyorYahu ben kimseye takmıyorum kimi sevdiysem ona göre puan verdim valla![]()
akbaba gibi üşşütün çocuğun başına bee çocuk hasta oldu senin yüzündne şarkı yarışmasından kaçıyor dizi yarışmasındada vadikızı tepesindeYahu ben kimseye takmıyorum kimi sevdiysem ona göre puan verdim valla![]()
Allah allah başladık yine ben @sokak sanati ve @xemrexxx e oy vermiyorum
yayınladıkları videoya veriyorum ben ikisini çok seviyorum![]()
akbaba gibi üşşütün çocuğun başına bee çocuk hasta oldu senin yüzündne şarkı yarışmasından kaçıyor dizi yarışmasındada vadikızı tepesinde@Bully
demin sevdiklerime bir puan veriyorum demedinmi)
aaa berenle qsokak sanati yarışşmıştı ama final göremedi malesef@Bully daha kötü puanı hakediyor yüksek bile vermiş vadikızıberoş dururken gidip iskeletor seroş la yarışıyorsa elenmeyi hakediyor demektir
)
aaa berenle qsokak sanati yarışşmıştı ama final göremedi malesef![]()
Yok ya Algı Eke'yle yarışıyordum ben.![]()
@Harunnn60 kıvançla kazanmıştı ilk sezonu bende barış falayla finale kalmıştım kadın ünlü koymadık finale bu yılda öyle olur inşben yokken yarışmış yoksa onun elenmesi imkansızdı acayip kulis yaparım)
aaa berenle qsokak sanati yarışşmıştı ama final göremedi malesef![]()