Yıldızlar Yarışıyor 2. Sezon - 3. Hafta Sonuçları

Bana 1 vermişsiniz beterin beteri var şükret yine puanına :D :D
Aa sen iyi vermişsin bana tüh üzüldüm şimdi. :A Öncelikle puanın için teşekkürler, sahneni beğenemedim maalesef elenmezsen inşallah güzel bir sahneyle gelip güzel puanımı alırsın. :D

Gözümden kaçmış şimdi gördüm. :) Sana teşekkür yok Sofia'yı sevmene rağmen verdiğin 4 puan olmamış. :) Demek ki Adanalı sahneleriyle gelmeye gerek yok artık her türlü düşük vereceksin zaten. :)
ayy o değilde @vadikızı yine tepende cnm hahahah:F:F:F

şarkı yarışmasında yalına serdar ortaça sondan puanlar geliyordu bu seferde dizi yaırşmasında serenaya sondan 3. yapmış sen kimi seviyorsan bu kız onu sevmiyor galiba hahahha :A:A:A

Evet aslında ben bu sahneyi koymamıştım ama sahnem silinmiş başka bir sahne konmuş onun için yüksek bi ihtimal elenicem artık size başarılar :)

selen seyven i kapalıçarşıda çok sevmiştim :) burdaki sahneyi daha önce sanki izlemiş gibiyim @Tzira enkazı sana devredip kaçtı sanırım :)

ayy o değilde @vadikızı yine tepende cnm hahahah:F:F:F

şarkı yarışmasında yalına serdar ortaça sondan puanlar geliyordu bu seferde dizi yaırşmasında serenaya sondan 3. yapmış sen kimi seviyorsan bu kız onu sevmiyor galiba hahahha :A:A:A

Yahu ben kimseye takmıyorum kimi sevdiysem ona göre puan verdim valla:D

akbaba gibi üşşütün çocuğun başına bee çocuk hasta oldu senin yüzündne şarkı yarışmasından kaçıyor dizi yarışmasındada vadikızı tepesinde :A:A:A @Bully

@Bully daha kötü puanı hakediyor yüksek bile vermiş vadikızı:) beroş dururken gidip iskeletor seroş la yarışıyorsa elenmeyi hakediyor demektir :))