Yıldızlar Yarışıyor 2. Sezon - 3. Hafta Sonuçları

Arkadaşlar öncelikle iki duyurum var sizlerin fikirlerinizi söylemenizi istiyorum, puanlara göre @turkuazz ve @Ice_Cool_23 yarışa veda etmiş oluyor ancak ben yarışırken eğlenemiyorum çünkü sunucuyum. :X Yani benim kalmam haksızlık ve de Ahmet Kural'a yeni sahip bulunamadı. Sizce @turkuazz ve @Ice_Cool_23 yarışmaya kendi yarışmacılarıyla devam edip Ahmet Kural'ı Allstar'da mı yarıştırmalı? Yoksa Ahmet Kural ve Özge'yi mi almalılar?

Arkadaşlar öncelikle iki duyurum var sizlerin fikirlerinizi söylemenizi istiyorum, puanlara göre @turkuazz ve @Ice_Cool_23 yarışa veda etmiş oluyor ancak ben yarışırken eğlenemiyorum çünkü sunucuyum. :X Yani benim kalmam haksızlık ve de Ahmet Kural'a yeni sahip bulunamadı. Sizce @turkuazz ve @Ice_Cool_23 yarışmaya kendi yarışmacılarıyla devam edip Ahmet Kural'ı Allstar'da mı yarıştırmalı? Yoksa Ahmet Kural ve Özge'yi mi almalılar?

ahmet kural ve özgeyi alsınlar :)

ahmet kural ne yapmışta all stara gidicek ayol elenicekse all starada gitmesin ne yapmışkı yarışmada :F:F:F

@Bully seranayda 3.olup puan almış sanada tbikler cnm 😉😉😉

Üçüncü olarak ilk final puanımızı almışız. :D Serenay'ımla elimizden geleni yapacaz artık. :D

@mrt-06 @Çiğdem- tebrikler sizlere. :D Forumumuz çok seviyor maşallah tecrübeli sanatçılarımızı. :A

Elendiğimi tahmin etmiştim aslında çünkü sahnemin video kalitesi çok iyi değildi.sahneyi paylaştıktan sonra net d den daha iyi bir görüntü olduğunu fark ettim ama artık çok geç olmuştu:( işin özü benim fikrim olarak sahnem iyidi ama görüntü kalitesinden dolayı kaybettim..@MayısKralı daha önce tvyodan paylaşmış olduğum sahne iki gün önce çalışmıyordu ama bugün baktım video düzelmiş çalışıyor.sanırım Buda benim şansızlığım oldu:(

Eklendiğimi tahmin etmiştim aslında çünkü sahnemin video kalitesi çok iyi değildi.sahneyi paylaştıktan sonra net d den daha iyi bir görüntü olduğunu fark ettim ama artık çok geç olmuştu:( işin özü benim fikrim olarak sahnem iyidi ama görüntü kalitesinden dolayı kaybettim..@MayısKralı daha önce tvyodan paylaşmış olduğum sahne iki gün önce çalışmıyordu ama bugün baktım video düzelmiş çalışıyor.sanırım Buda benim şansızlığım oldu:(

@Ice_Cool_23 ve sen hala yarışmada kalabilirsiniz, ben yarışmadan çekildim, Ahmet Kural'ın sahibi yok. :(