Ben 5 vermişim hiç olmazsa sen 1 puanlamışsınSahnem bu kadar mı kötüydü yani![]()
Ben 5 vermişim hiç olmazsa sen 1 puanlamışsınSahnem bu kadar mı kötüydü yani![]()
ayy onu bırakta kaç sahne daha seçmemiz lazım ona göre sıralama yapayım bari![]()
Ben özgeyi severim aslında ama kendi adıma söyleyeyim yarışmayacağım
Kendi yarışmacılarını eledik biz, o yarışmacılar devam ederlerse bu haftanın bir anlamı kalmaz bence. İsterlerse Ahmet ve Özge ile devam edebilirler.
@MayısKralı bu hafta niye iki eleme oldu bu arada![]()
Ben Ahmet Kuralı sevmem ki hiçAma şöyle bir şey de var, ben çekildim direkt olarak Tuba yarışmada kalmış oluyor, bu durumdada @Ice_Cool_23 isterse Ahmet Kural'ı almış olacak , ben böyle düşünüyorum tabi siz ne dersiniz bilemeyeceğim.![]()
Öyle de olabilir tabii benim açımdan bir sıkıntı yok.Ama şöyle bir şey de var, ben çekildim direkt olarak Tuba yarışmada kalmış oluyor, bu durumdada @Ice_Cool_23 isterse Ahmet Kural'ı almış olacak , ben böyle düşünüyorum tabi siz ne dersiniz bilemeyeceğim.![]()
Ama senden sadece 1 puan almışım
Teşekkür ederim de Tubayı hiç sevmiyorum kusura bakma lütfenBen 5 vermişim hiç olmazsa sen 1 puanlamışsın![]()
Ben Ahmet Kuralı sevmem ki hiç![]()
En başta iki elemenin olacağını kimsenin hatırlayacağını sanmıyorumAma şöyle bir şey de var, ben çekildim direkt olarak Tuba yarışmada kalmış oluyor, bu durumdada @Ice_Cool_23 isterse Ahmet Kural'ı almış olacak , ben böyle düşünüyorum tabi siz ne dersiniz bilemeyeceğim.
En başta iki eleme olacaktı, sonradan Algı Eke çekildi, bende değiştirmiyim dedim çok şey değiştiriyorsun denecekti.![]()
tubayı bu forumda seven pek yokki 1-2 kişi hariç cnm sen ahmet kuralla devam et bence tuba bu forumda fazla ilerleyemezdi zaten ahmetle daha şansın olurAma senden sadece 1 puan almışım![]()
Sendende 1 puan almışım sadeceOylar bitti puan durumu az sonra!
Salık olsun önemli değil yaTeşekkür ederim de Tubayı hiç sevmiyorum kusura bakma lütfen![]()
Yok ya salık olsun takılıyorum sadece önemi yoktubayı bu forumda seven pek yokki 1-2 kişi hariç cnm sen ahmet kuralla devam et bence tuba bu forumda fazla ilerleyemezdi zaten ahmetle daha şansın olur![]()
Salık olsun ben sadece takılıyorum ya kırılacak durum yok
Niye anlamız olsun Kısmetse Olur gibi bi program bile elenenleri geri çağırıyorŞimdi ikinizede, eski yarışmacılarınızı versem @Bully nin dediği gibi anlamsız olmuş olacak bu hafta, neyse gündüz konuşulur.![]()