Yıldızlar Yarışıyor 2. Sezon | 2. Hafta

Yarışma Kaç Hafta Sürsün?

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .

Kullanabiliyorsunuz, diye başvuru konusunda yazmıştım. Final sahnesi, skeç vb. her şey var.

sahnelerim hep +18 olur forumun adabı muhaşeretine aykırı kalır
)

ya daha tam izlemedim yani 2 puanda gelebilir hemen moralini bozma

neyse hayırlı olsun
berenle yarışsaydın keşke
yok zaten başka yarışmacı seçme şansımda yokmuş sanırım
çünkü bir yarışmacı kendi isteğiyle ayrıldığı için kontenjan boşluğundan burdayım
ayrıca -15 ile başlıyorum bu hafta..birde yanılmıyorsam beren seçilmiyor çünkü ilk sezonda yarışılmış

@destere evet güzel değil ama çok sevimli ve acayip sempatik yani bu sahne de 2 tarafın karşılıklı konuşması var ve geçen hafta sonuncu olmuştum bi arkadaş haricinde bu hafta 2 kişinin desteğiyle daha yükseleceğimi düşünüyorum umarum

geçen hafta benim puanlarda ilk dörtteydi selen, yani sonuncu oluşunda benim katkım yoktu
ama bu hafta için bişey söyleyemem

geçen hafta benim puanlarda ilk dörtteydi selen, yani sonuncu oluşunda benim katkım yoktu
ama bu hafta için bişey söyleyemem
Biliyorum ya zaten Seleni pek seven yok açıkçası millet iddialı kişilerle yarışıyor ama ben güzellikten çok tatlılık önemli tabiki sahnelerin güzelliğinwe göre iyi ya da kötü puan verilir benim için puanlamada önemli olan etkileyicilik

ben seviyorum seleni çok sempatik ve gülüşüde çok güzel
ama zuhal topalda aynı derecede kıl kaptığım bir kadın, itici bir tip yani şimdi eksi artı birbirini götürünce nötr durumda kalıyoruz şu an

Zuhal Topal Avrupa Avrupa da favorimdi ya valla cok severdim hatta en çok güldüren karakterdi

Oylama Başlamıştır. Ve ilk sayfadadır. Yarışmacılar en sevdiğine 11, en az sevdiğine 1 verecektir, diğerlerini ise aynı şekilde sıralayacaktır. Jüriler ise en sevdiğine 12, en az sevdiğine 1 verecektir. Diğerlerini ise aynı şekilde sıralayacaktır. Son Süre Pazar 18:00'dir! Oylarını yollamayan -15 alacaktır.

@Ice_Cool_23 @Tzira @OzaN @turkuazz @Bully @Yiğitt @Aserat @sokak sanati @mrt-06 @eskici @Maskeli Fedai @Castei @denizz19 @Çiğdem- @destere @sürgünüm @batuhankaralar @xemrexxx @GunesinOglu @S.G.A.T. @adımutlulukk