Tzira
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 2,718
- Puanı
- 280
eleme olmasın enveri çıkar@mrt-06 Enver geçen oylamadada oylarını yollamamıştı, sanırım foruma girmiyor. Oylamada bugün başlayacak.Fikir verin.
eleme olmasın enveri çıkar![]()
başka yarışmacı bulursun istersen ama eleme olmasın diye düşünüyordun zaten bu haftayıO zaman yarışmada sadece 1 erkek yarışmacı kalıyor.Sanırım enver foruma ara vermiş.
Efe Engin Altan Düzyatan ile yarışır.![]()
@EFE UYSAL
başka yarışmacı bulursun istersen ama eleme olmasın diye düşünüyordun zaten bu haftayı
zevkine bir hafta geçirelim ayoll ne olucak![]()
ozaman bul birisini yaniYarışma 11 hafta olacak, ve bir haftasını boşa geçireceğiz.Olmaz o.
![]()
BU HAFTA EFSO BİR SAHNEYLE GELİYORUM!
3.28-5.54
Format nedir?Bu sahneyi biliyorum, iyi alırsın benden.
Yabancı bir oyuncu ile alacağız onu.
@Almila sen yarışır mısın?![]()
Ahmet Kural Özge Özpirinççi ikisi de sempatik gelmiştir hep
Ahmet Kural Özge Özpirinççi ikisi de sempatik gelmiştir hep![]()
formatı tam olarak bilmiyorum galiba oyncuların en iyi sahne kısımları yarışıyor,Ahmet kural olabilir ama neler,hangi sahnaleri paylaşılmış. hiç haberim yokAhmet Kural için geçici sahibi olur musun? Ya da kalıcı bilmiyorum. Enver sanırım foruma ara verdide.Özge ile yarışır mısın ve ya.
![]()
Format nedir?![]()
formatı tam olarak bilmiyorum galiba oyncuların en iyi sahne kısımları yarışıyor,Ahmet kural olabilir ama neler,hangi sahnaleri paylaşılmış. hiç haberim yok![]()
sadece 1 sahne kullanılmış olmalı eğerMusicSurvivor'un dizi sahneleri hali. Her hafta 0:30-4:30 aralığında oyuncu sahnesi atıyorsun. Tabi önce bir oyuncu seçmen lazım. Ya da hazırda olan Özge var.Birde diğer sahneleri oylayacaksın.
Enver, Ahmet Kural taklitlerini seçiyordu.Format ms ile aynı sadece oyuncu sahneleri.
![]()