Yıldızlar Yarışıyor 2. Sezon | 2. Hafta

Yarışma Kaç Hafta Sürsün?

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .
@mrt-06 Enver geçen oylamadada oylarını yollamamıştı, sanırım foruma girmiyor. Oylamada bugün başlayacak. :( Fikir verin.

Ahmet Kural için geçici sahibi olur musun? Ya da kalıcı bilmiyorum. Enver sanırım foruma ara verdide. :) Özge ile yarışır mısın ve ya. :D
formatı tam olarak bilmiyorum galiba oyncuların en iyi sahne kısımları yarışıyor,Ahmet kural olabilir ama neler,hangi sahnaleri paylaşılmış. hiç haberim yok:D

MusicSurvivor'un dizi sahneleri hali. Her hafta 0:30-4:30 aralığında oyuncu sahnesi atıyorsun. Tabi önce bir oyuncu seçmen lazım. Ya da hazırda olan Özge var. :) Birde diğer sahneleri oylayacaksın. :)

formatı tam olarak bilmiyorum galiba oyncuların en iyi sahne kısımları yarışıyor,Ahmet kural olabilir ama neler,hangi sahnaleri paylaşılmış. hiç haberim yok:D

Enver, Ahmet Kural taklitlerini seçiyordu. :D Format ms ile aynı sadece oyuncu sahneleri. :D

MusicSurvivor'un dizi sahneleri hali. Her hafta 0:30-4:30 aralığında oyuncu sahnesi atıyorsun. Tabi önce bir oyuncu seçmen lazım. Ya da hazırda olan Özge var. :) Birde diğer sahneleri oylayacaksın. :)

Enver, Ahmet Kural taklitlerini seçiyordu. :D Format ms ile aynı sadece oyuncu sahneleri. :D
sadece 1 sahne kullanılmış olmalı eğer
2.haftaysa Enver yoksa kabul edebilirm:)