Yıldızlar Yarışıyor 2. Sezon | 2. Hafta

Yarışma Kaç Hafta Sürsün?

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .
Her zaman film sahnesi kullanamıyoruz yoksa kullanırdım keza Hababam Sınıfı'ndaki karakteri de efsanedir biliyorsun. :) Geçen hafta da Hayat Bilgisi'nden seçmiştim 6, 7 puan vermiştin sanırım, ön yargılı konuşmadan izlemeni öneririm hemen 1 dememelisin bence. :)))))

Kullanabiliyorsunuz, diye başvuru konusunda yazmıştım. Final sahnesi, skeç vb. her şey var. :)

@turkuazz Buna hayır deme artık, sahneni at. :D

@GunesinOglu Sen hangi gün açıklıyorsun sonuçları, ona göre oylamayı ayarlıyacağımda. :)

The Affair'i 2 bölüm izlemişliğim var @destere onunla katılma ama Troian Bellisario, Ashley Benson falan onlarla katıl. :D
sahnelerim hep +18 olur forumun adabı muhaşeretine aykırı kalır :))

Her zaman film sahnesi kullanamıyoruz yoksa kullanırdım keza Hababam Sınıfı'ndaki karakteri de efsanedir biliyorsun. :) Geçen hafta da Hayat Bilgisi'nden seçmiştim 6, 7 puan vermiştin sanırım, ön yargılı konuşmadan izlemeni öneririm hemen 1 dememelisin bence. :)))))
ya daha tam izlemedim yani 2 puanda gelebilir hemen moralini bozma :)

neyse hayırlı olsun :) berenle yarışsaydın keşke :)
yok zaten başka yarışmacı seçme şansımda yokmuş sanırım:) çünkü bir yarışmacı kendi isteğiyle ayrıldığı için kontenjan boşluğundan burdayım:) ayrıca -15 ile başlıyorum bu hafta..birde yanılmıyorsam beren seçilmiyor çünkü ilk sezonda yarışılmış:)

@destere evet güzel değil ama çok sevimli ve acayip sempatik yani bu sahne de 2 tarafın karşılıklı konuşması var ve geçen hafta sonuncu olmuştum bi arkadaş haricinde bu hafta 2 kişinin desteğiyle daha yükseleceğimi düşünüyorum umarum :(

@destere evet güzel değil ama çok sevimli ve acayip sempatik yani bu sahne de 2 tarafın karşılıklı konuşması var ve geçen hafta sonuncu olmuştum bi arkadaş haricinde bu hafta 2 kişinin desteğiyle daha yükseleceğimi düşünüyorum umarum :(
geçen hafta benim puanlarda ilk dörtteydi selen, yani sonuncu oluşunda benim katkım yoktu :) ama bu hafta için bişey söyleyemem :)

geçen hafta benim puanlarda ilk dörtteydi selen, yani sonuncu oluşunda benim katkım yoktu :) ama bu hafta için bişey söyleyemem :)
Biliyorum ya zaten Seleni pek seven yok açıkçası millet iddialı kişilerle yarışıyor ama ben güzellikten çok tatlılık önemli tabiki sahnelerin güzelliğinwe göre iyi ya da kötü puan verilir benim için puanlamada önemli olan etkileyicilik :)

Biliyorum ya zaten Seleni pek seven yok açıkçası millet iddialı kişilerle yarışıyor ama ben güzellikten çok tatlılık önemli tabiki sahnelerin güzelliğinwe göre iyi ya da kötü puan verilir benim için puanlamada önemli olan etkileyicilik :)
ben seviyorum seleni çok sempatik ve gülüşüde çok güzel :) ama zuhal topalda aynı derecede kıl kaptığım bir kadın, itici bir tip yani şimdi eksi artı birbirini götürünce nötr durumda kalıyoruz şu an :)

ben seviyorum seleni çok sempatik ve gülüşüde çok güzel :) ama zuhal topalda aynı derecede kıl kaptığım bir kadın, itici bir tip yani şimdi eksi artı birbirini götürünce nötr durumda kalıyoruz şu an :)
Zuhal Topal Avrupa Avrupa da favorimdi ya valla cok severdim hatta en çok güldüren karakterdi :D

Oylama Başlamıştır. Ve ilk sayfadadır. Yarışmacılar en sevdiğine 11, en az sevdiğine 1 verecektir, diğerlerini ise aynı şekilde sıralayacaktır. Jüriler ise en sevdiğine 12, en az sevdiğine 1 verecektir. Diğerlerini ise aynı şekilde sıralayacaktır. Son Süre Pazar 18:00'dir! Oylarını yollamayan -15 alacaktır.

@Ice_Cool_23 @Tzira @OzaN @turkuazz @Bully @Yiğitt @Aserat @sokak sanati @mrt-06 @eskici @Maskeli Fedai @Castei @denizz19 @Çiğdem- @destere @sürgünüm @batuhankaralar @xemrexxx @GunesinOglu @S.G.A.T. @adımutlulukk