Yıldızlar Yarışıyor 2. Sezon | 2. Hafta

Yarışma Kaç Hafta Sürsün?

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .
Oylama Başlamıştır. Ve ilk sayfadadır. Yarışmacılar en sevdiğine 11, en az sevdiğine 1 verecektir, diğerlerini ise aynı şekilde sıralayacaktır. Jüriler ise en sevdiğine 12, en az sevdiğine 1 verecektir. Diğerlerini ise aynı şekilde sıralayacaktır. Son Süre Pazar 18:00'dir! Oylarını yollamayan -15 alacaktır.

@Ice_Cool_23 @Tzira @OzaN @turkuazz @Bully @Yiğitt @Aserat @sokak sanati @mrt-06 @eskici @Maskeli Fedai @Castei @denizz19 @Çiğdem- @destere @sürgünüm @batuhankaralar @xemrexxx @GunesinOglu @S.G.A.T. @adımutlulukk
son güne kadar oylarımı yollamayayım bakalım benim gibi sağlam jüriye yarışmacılardan ayakkabı kutusunda armağanlar felan gelecekmi işi ticarete çevireceğim :))

Haftaya dahil oluyorsun değil mi. :D
dur bir düşüneyim şimdi yediğimiz hurmalar yarışmacı olduğumda beni turmalar durumları yaşanmasın :) az puan verdiklerim yarışmacı olursam beni affetmez yani şahsen ben olsam affetmem onlarda öyle davranacaktır :)

mesela bu hafta @xemrexxx ye 1 puan gidecek :) @Ice_Cool_23 zuhal topalla yarışıyorki taş çatlasa 2 puan hatta emreyle 1 puanı bölüşmek zorunda kalabilirler , :)

sana 1 puanmı vermiş :)

dur bir düşüneyim şimdi yediğimiz hurmalar yarışmacı olduğumda beni turmalar durumları yaşanmasın :) az puan verdiklerim yarışmacı olursam beni affetmez yani şahsen ben olsam affetmem onlarda öyle davranacaktır :)

mesela bu hafta @xemrexxx ye 1 puan gidecek :) @Ice_Cool_23 zuhal topalla yarışıyorki taş çatlasa 2 puan hatta emreyle 1 puanı bölüşmek zorunda kalabilirler , :)

sana 1 puanmı vermiş :)
ayol 1 pointi bana verse yarışmayı @GunesinOglu na veririm :A

Puanlamamı geçen hafta kim bana ne atmış hiç incelemeden sadece sahneleri dikkatlice inceleyerek en adaletli bir şekilde verdim umarım tüm arkadaşlarda öyle yapar herkese başarılar bu hafta :)

tezin konusunu sevdim canlımı yayınlanacak tezin ? :)

@Tzira algı eke nin keşanlı ali de harika sahneleri var onları ne zaman göreceğiz daha elenmeden o sahnelerden birini görürüz umarım :)

Keşanlı Ali Destanı'nından koyacaktım aslında bu hafta ama internette olan tek video 5 dakikadan uzundu, ben de kesmeye falan üşendim. Diziyi zaten pek izlemediğim için koymayabilrim sanki ama bakalım, Galip Derviş'ten gidecek değilim ya sürekli. :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,116
Üyeler
8,483
Son Üye
justking