Yıldızlar Yarışıyor 2. Sezon | 2. Hafta

Yarışma Kaç Hafta Sürsün?

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .
hahahahah ortalık yerde anlatma beee şikeci sanıcaklar sonra beni adam kayırıyor diye
:F:F:F
sonuçta doğruyu söylüyorum yalan yok yani bana tam puandan aşağı vermezsin :))

Sen yarışırsan olabilir. :F
jüri kaliteden anlamıyor ruth wilson la yarışsam ilk haftada elerler :)

bu hafta eleme olmayacak diye herkes berbat sahneler seçmiş :) bari cansu iki kelime konuşsaydı oyununamı puan vereceğiz :)

sonuçta doğruyu söylüyorum yalan yok yani bana tam puandan aşağı vermezsin :))

jüri kaliteden anlamıyor ruth wilson la yarışsam ilk haftada elerler :)

bu hafta eleme olmayacak diye herkes berbat sahneler seçmiş :) bari cansu iki kelime konuşsaydı oyununamı puan vereceğiz :)

Eleme var. :D Ruth Wilson iyi isim, aramızda yabancı dizi izleyen çok kişi var. Ben kurban olacağını düşünmüyorum. :)

Eleme varsa bu hafta ki sahnem şu olacak. Seste biraz sorun var ama başka kaliteli bulamadım. :( Afet öğretmen vs Kadırgalı. :F

@Çiğdem- @adımutlulukk @destere @xemrexxx @OzaN @Billy Kane @batuhankaralar @turkuazz @Bully @sokak sanati @denizz19 @Ice_Cool_23 @Maskeli Fedai @ozgur2113 @Tzira @Aserat @Harunnn60

ya bu kadının 70 li 80 li yıllardaki metin akpınarlı filmlerinden sahne koysan daha güzel :)) birde hayat bilgisinden seçiyorsun illaki bir ver diyorsun :)

@turkuazz Buna hayır deme artık, sahneni at. :D

@GunesinOglu Sen hangi gün açıklıyorsun sonuçları, ona göre oylamayı ayarlıyacağımda. :)

The Affair'i 2 bölüm izlemişliğim var @destere onunla katılma ama Troian Bellisario, Ashley Benson falan onlarla katıl. :D

MusicSurvivor'un dizi sahneleri hali. Her hafta 0:30-4:30 aralığında oyuncu sahnesi atıyorsun. Tabi önce bir oyuncu seçmen lazım. Ya da hazırda olan Özge var. :) Birde diğer sahneleri oylayacaksın. :)

Enver, Ahmet Kural taklitlerini seçiyordu. :D Format ms ile aynı sadece oyuncu sahneleri. :D
Canım vizelerim başlayacak malesef zaman ayıramayabilirim. 3. sezon sözüm olsun :)

ya bu kadının 70 li 80 li yıllardaki metin akpınarlı filmlerinden sahne koysan daha güzel :)) birde hayat bilgisinden seçiyorsun illaki bir ver diyorsun :)
Her zaman film sahnesi kullanamıyoruz yoksa kullanırdım keza Hababam Sınıfı'ndaki karakteri de efsanedir biliyorsun. :) Geçen hafta da Hayat Bilgisi'nden seçmiştim 6, 7 puan vermiştin sanırım, ön yargılı konuşmadan izlemeni öneririm hemen 1 dememelisin bence. :)))))