- Reaksiyon puanı
- 11,893
- Puanı
- 710
sadece 1 sahne kullanılmış olmalı eğer
2.haftaysa Enver yoksa kabul edebilirm
Enver yok, enver yoğun olduğunu söylemişti.
sadece 1 sahne kullanılmış olmalı eğer
2.haftaysa Enver yoksa kabul edebilirm
ne zamana kadar göndere bilirim?Enver yok, enver yoğun olduğunu söylemişti.
sonuçta doğruyu söylüyorum yalan yok yani bana tam puandan aşağı vermezsin )hahahahah ortalık yerde anlatma beee şikeci sanıcaklar sonra beni adam kayırıyor diye
jüri kaliteden anlamıyor ruth wilson la yarışsam ilk haftada elerlerSen yarışırsan olabilir.
bu hafta eleme olmayacak diye herkes berbat sahneler seçmiş bari cansu iki kelime konuşsaydı oyununamı puan vereceğiz
sonuçta doğruyu söylüyorum yalan yok yani bana tam puandan aşağı vermezsin )
jüri kaliteden anlamıyor ruth wilson la yarışsam ilk haftada elerler
bu hafta eleme olmayacak diye herkes berbat sahneler seçmiş bari cansu iki kelime konuşsaydı oyununamı puan vereceğiz
Eleme varsa bu hafta ki sahnem şu olacak. Seste biraz sorun var ama başka kaliteli bulamadım. Afet öğretmen vs Kadırgalı.
@Çiğdem- @adımutlulukk @destere @xemrexxx @OzaN @Billy Kane @batuhankaralar @turkuazz @Bully @sokak sanati @denizz19 @Ice_Cool_23 @Maskeli Fedai @ozgur2113 @Tzira @Aserat @Harunnn60
Canım vizelerim başlayacak malesef zaman ayıramayabilirim. 3. sezon sözüm olsunMusicSurvivor'un dizi sahneleri hali. Her hafta 0:30-4:30 aralığında oyuncu sahnesi atıyorsun. Tabi önce bir oyuncu seçmen lazım. Ya da hazırda olan Özge var. Birde diğer sahneleri oylayacaksın.
Enver, Ahmet Kural taklitlerini seçiyordu. Format ms ile aynı sadece oyuncu sahneleri.
Jüri kadrosuna ekliyorum.Canım vizelerim başlayacak malesef zaman ayıramayabilirim. 3. sezon sözüm olsun
@adımutlulukk sahnemi paylaşıcam birazdan enver dönerse yarışmadan otomatık olarak çıkarırsın beni...
Her zaman film sahnesi kullanamıyoruz yoksa kullanırdım keza Hababam Sınıfı'ndaki karakteri de efsanedir biliyorsun. Geçen hafta da Hayat Bilgisi'nden seçmiştim 6, 7 puan vermiştin sanırım, ön yargılı konuşmadan izlemeni öneririm hemen 1 dememelisin bence. ))))ya bu kadının 70 li 80 li yıllardaki metin akpınarlı filmlerinden sahne koysan daha güzel ) birde hayat bilgisinden seçiyorsun illaki bir ver diyorsun