- Reaksiyon puanı
- 11,893
- Puanı
- 710
benim sevdiğim oyuncular çokda ben yarışmaya jüri olarak katılmaktan memnunum
sen berenle katılsan zaten @Çiğdem- her hafta berene 1 verirdi senin sahne seçimlerinlebenim sevdiğim oyuncular çokda ben yarışmaya jüri olarak katılmaktan memnunumbundan sonraki etkinliklerde belki yarışmacı olarak katılmayı düşünebilirim ama şimdi çok yoğun bir sezondayım sürüyle dizim var izleyecek onları azaltayım biraz
![]()
sen berenle katılsan zaten @Çiğdem- her hafta berene 1 verirdi senin sahne seçimlerinle![]()
bence natalie dormer alınabilir @destere den tam point alırım her haftaSence yabancı bir oyuncu alalım mı?![]()
daha konuşmadım istiyorsa onun olsun benim bitirme tezi yazmam lazım
daha konuşmadım istiyorsa onun olsun benim bitirme tezi yazmam lazım![]()
all star 3.sezondan sonra olmici miO yoğunum demişti.Kabul etmezse ben yapabilirim ama allstarda yarışmak istiyorum.
![]()
all star 3.sezondan sonra olmici mi![]()
selen seyven kapalıçarşı dizisinde ilk kez karşılaşmıştım kızla güzel değil ama sevimli kızdıSELEN SEYVEN - AVRUPA AVRUPA Sahnem
@Bully @Billy Kane @turkuazz @Çiğdem- @xemrexxx @mrt-06 @batuhankaralar @Harunnn60 @sürgünüm @Aserat @Tzira @denizz19 @Ice_Cool_23 @sokak sanati @OzaN @destere @EnveR @adımutlulukk
pencerede sarktığı sahne noldu emre parçayımı değiştirdin yoksa ben yanlış konuyamı girdim ?
içine etmişsin 1 pointdeğiştirdim![]()
@Çiğdem- berene bakmazdıki her hafta bana tam puan verirdi bülent ersoyla yrışsamda tam puan berenle yarışsamda tam puan hatta kendi videomu koysam yine tam puan verirdisen berenle katılsan zaten @Çiğdem- her hafta berene 1 verirdi senin sahne seçimlerinle![]()
yabancı oyuncu yarışmaya renk katar nasılki müzik yarışmasında rihanna ve katy perry var burdada yabancı olsunSence yabancı bir oyuncu alalım mı?![]()
selen seyven kapalıçarşı dizisinde ilk kez karşılaşmıştım kızla güzel değil ama sevimli kızdı)
ama burda selen seyvenden çok zuhal topal konuşmuş selene fırsat vermemiş gibigeçen haftaki parça daha iyiydi sanki...
pencerede sarktığı sahne noldu emre parçayımı değiştirdin yoksa ben yanlış konuyamı girdim ?
içine etmişsin 1 point
@Çiğdem- berene bakmazdıki her hafta bana tam puan verirdi bülent ersoyla yrışsamda tam puan berenle yarışsamda tam puan hatta kendi videomu koysam yine tam puan verirdi
yabancı oyuncu yarışmaya renk katar nasılki müzik yarışmasında rihanna ve katy perry var burdada yabancı olsun![]()
hahahahah ortalık yerde anlatma beee şikeci sanıcaklar sonra beni adam kayırıyor diyeselen seyven kapalıçarşı dizisinde ilk kez karşılaşmıştım kızla güzel değil ama sevimli kızdı)
ama burda selen seyvenden çok zuhal topal konuşmuş selene fırsat vermemiş gibigeçen haftaki parça daha iyiydi sanki...
içine etmişsin 1 point
@Çiğdem- berene bakmazdıki her hafta bana tam puan verirdi bülent ersoyla yrışsamda tam puan berenle yarışsamda tam puan hatta kendi videomu koysam yine tam puan verirdi
yabancı oyuncu yarışmaya renk katar nasılki müzik yarışmasında rihanna ve katy perry var burdada yabancı olsun![]()
bu hafta eleme yokmuş o yüzdeno sahneyi saklıyorumselen seyven kapalıçarşı dizisinde ilk kez karşılaşmıştım kızla güzel değil ama sevimli kızdı)
içine etmişsin 1 point