''Yıldızlar Çiftleşiyor'' Yakında

aslında çok masum sahneleri var birbirleriyle uğraşıp birbirlerni yoruyorlar önce

sonra değişik aksiyona girişiyorlar
birde bu şeklini deniiyelim diyordur vatandaş
hep kadın hep kadın olmaz tabi

bu alison değil miydi ilk bölümde kendini kamyonete dayatıp kocasıyla şapan ama hayalinde başkasıyla yapıyordu gerçi dizi pek karmaşıktı hayal de olmayabilir ilk bölümden sonrasını izlemedim

aslında çok masum sahneleri var birbirleriyle uğraşıp birbirlerni yoruyorlar önce

sonra değişik aksiyona girişiyorlar
birde bu şeklini deniiyelim diyordur vatandaş
hep kadın hep kadın olmaz tabi

Tabi oradaki amaç çok masumane öyle değil mi.
Baksana ne kadar da narin yapılara sahipler.

La iyice değişik yerlere gidecek bu yarışma formatı, anlaşılıyor buradan.

Vallaha format sahibi ortayı açtı golleri ben atıyorum kendiniz kaşındınız
O zaman vurdu gol olduuu.

bu alison değil miydi ilk bölümde kendini kamyonete dayatıp kocasıyla şapan ama hayalinde başkasıyla yapıyordu gerçi dizi pek karmaşıktı hayal de olmayabilir ilk bölümden sonrasını izlemedim
evet oydu sadece ilk bölümde değil tüm bölümlerde kamyonete dayanıyor

Vallaha format sahibi ortayı açtı golleri ben atıyorum kendiniz kaşındınız
konu başlığına baksan zaten +18 yıldızlar çiftleşiyor demek direk konunun yatakta başladığını gösteriyor devamını getirmek bizim açımızdan zor olmamalı

Tabi oradaki amaç çok masumane öyle değil mi.
Baksana ne kadar da narin yapılara sahipler.

La iyice değişik yerlere gidecek bu yarışma formatı, anlaşılıyor buradan.

O zaman vurdu gol olduuu.
ama çok uyumlular dinle bak

Şu ana kadar bu yarışma olayları falan pek ilgimi çekmemişti ama bu yarışma ismiyle direk konuya çekti beni
Merakla bekliyorum

konu başlığına baksan zaten +18 yıldızlar çiftleşiyor demek direk konunun yatakta başladığını gösteriyor devamını getirmek bizim açımızdan zor olmamalı
Yatakta başladığına dair bir beyana rastlamadım
bu kişinin kendi fantezisine kalmış ister at çiftliğinde başlar ister makine dairesinde

bu kişinin kendi fantezisine kalmış ister at çiftliğinde başlar ister makine dairesinde
evet mesela pompy reyiz de şirine ile tüm şirinler köyü erkekleriyle katılacakmış

Şu ana kadar bu yarışma olayları falan pek ilgimi çekmemişti ama bu yarışma ismiyle direk konuya çekti beni
Merakla bekliyorum
bence sen de jon reyiz ve ygritteyle katılabilirsin özellikle mağaradaki sahneye @Çiğdem- @destere @Doğu @MEnes tam point verir

Jon reyiz ve Ygritte e desteğimiz kesinlikle eksik kalmaz. Yeter ki katılsınlar.
forumdakilerin çoğu sahnedeki dili anlamaz ama zaten önemli olan dilin dile değmesi onu da jonla ygritte bol bol yapıyor gibi neyse konu şeyinden şaşıyor gibi

forumdakilerin çoğu sahnedeki dili anlamaz ama zaten önemli olan dilin dile değmesi onu da jonla ygritte bol bol yapıyor gibi neyse konu şeyinden şaşıyor gibi
Ygritte zaten gerçek bir sanatçıydı. Harcadılar gül gibi yabanıl kızı.
Halbuki o hayata tutunmak isteyen medeniyet görmemiş, masum bir kızcağızdı.

Ygritte zaten gerçek bir sanatçıydı. Harcadılar gül gibi yabanıl kızı.
Halbuki o hayata tutunmak isteyen medeniyet görmemiş, masum bir kızcağızdı.
yok la downton abbeyde kontun hizmetçisiydi bir güzel eğittikler onu @destere biliyor

@xemrexxx gerçekten yapacak mısın yarışmayı?
Arada bir trollüyorsunda forumu.
neden olmasın 17 saat oruçluyken vakit geçmiyor o ara yapabilirim

haklısın teknolojide gelişti artık fantaziler inanılmaz boyutta paraşütle atlarken havada halvete girenler var
bana bakma biz hala eski moddayız yok yatak olacak yorgan olacak? bu zamanda daha çok havadar mekanlar seçiliyor

Jon reyiz ve Ygritte e desteğimiz kesinlikle eksik kalmaz. Yeter ki katılsınlar.
ygiritte hayrandım tek hatası jon çipinin peşinden koşturmasıydı
oysa devlerle halvete girse sırtı yere gelmezdi kızın gerçi dev kızın sırtını yere getirse kız bir daha kalkmazdıda neyse o pozisyonu ayarlardı artık