''Yıldızlar Çiftleşiyor'' Yakında

@destere zevksizmiş mehhh. :A Hank reyizin eşi bile kan dondurucu Skyler'dan daha dikkat çekicidir. :A

Hahaha ulan saati buldun tabi umursamıyorsun. :A :A
Vallaha format sahibi ortayı açtı golleri ben atıyorum kendiniz kaşındınız :A

aslında çok masum sahneleri var birbirleriyle uğraşıp birbirlerni yoruyorlar önce
giphy.gif

sonra değişik aksiyona girişiyorlar :) birde bu şeklini deniiyelim diyordur vatandaş :) hep kadın hep kadın olmaz tabi :)
21AFFAIR-tmagArticle.jpg
bu alison değil miydi ilk bölümde kendini kamyonete dayatıp kocasıyla şapan ama hayalinde başkasıyla yapıyordu gerçi dizi pek karmaşıktı hayal de olmayabilir ilk bölümden sonrasını izlemedim :A

aslında çok masum sahneleri var birbirleriyle uğraşıp birbirlerni yoruyorlar önce
giphy.gif

sonra değişik aksiyona girişiyorlar :) birde bu şeklini deniiyelim diyordur vatandaş :) hep kadın hep kadın olmaz tabi :)
21AFFAIR-tmagArticle.jpg
Tabi oradaki amaç çok masumane öyle değil mi. :) Baksana ne kadar da narin yapılara sahipler. :A
ben brittany ve santanayla katılmak istiyorum :A @destere @Harunnn60 @MEnes @DarkLeqenD @sürgünüm :A @Çiğdem- pek bir sevinir bunlar biribirine şağınca boşta kalan 2 erkeği kapacağını sanıyor:A @Forumdash da tam point verir sonuçta 4 ya da 6 sezon izlemiş:A
La iyice değişik yerlere gidecek bu yarışma formatı, anlaşılıyor buradan. :A :A
O zaman vurdu gol olduuu. :A :A

bu alison değil miydi ilk bölümde kendini kamyonete dayatıp kocasıyla şapan ama hayalinde başkasıyla yapıyordu gerçi dizi pek karmaşıktı hayal de olmayabilir ilk bölümden sonrasını izlemedim :A
evet oydu sadece ilk bölümde değil tüm bölümlerde kamyonete dayanıyor :)

konu başlığına baksan zaten +18 yıldızlar çiftleşiyor demek direk konunun yatakta başladığını gösteriyor devamını getirmek bizim açımızdan zor olmamalı :)

Şu ana kadar bu yarışma olayları falan pek ilgimi çekmemişti ama bu yarışma ismiyle direk konuya çekti beni :D Merakla bekliyorum :A

konu başlığına baksan zaten +18 yıldızlar çiftleşiyor demek direk konunun yatakta başladığını gösteriyor devamını getirmek bizim açımızdan zor olmamalı :)
Yatakta başladığına dair bir beyana rastlamadım :A bu kişinin kendi fantezisine kalmış ister at çiftliğinde başlar ister makine dairesinde :A

Yatakta başladığına dair bir beyana rastlamadım :A bu kişinin kendi fantezisine kalmış ister at çiftliğinde başlar ister makine dairesinde :A
evet mesela pompy reyiz de şirine ile tüm şirinler köyü erkekleriyle katılacakmış :A

Şu ana kadar bu yarışma olayları falan pek ilgimi çekmemişti ama bu yarışma ismiyle direk konuya çekti beni :D Merakla bekliyorum :A
bence sen de jon reyiz ve ygritteyle katılabilirsin özellikle mağaradaki sahneye @Çiğdem- @destere @Doğu @MEnes tam point verir:A

forumdakilerin çoğu sahnedeki dili anlamaz ama zaten önemli olan dilin dile değmesi onu da jonla ygritte bol bol yapıyor gibi neyse konu şeyinden şaşıyor gibi :A
Ygritte zaten gerçek bir sanatçıydı. Harcadılar gül gibi yabanıl kızı. :A Halbuki o hayata tutunmak isteyen medeniyet görmemiş, masum bir kızcağızdı. :A :A

Ygritte zaten gerçek bir sanatçıydı. Harcadılar gül gibi yabanıl kızı. :A Halbuki o hayata tutunmak isteyen medeniyet görmemiş, masum bir kızcağızdı. :A :A
yok la downton abbeyde kontun hizmetçisiydi bir güzel eğittikler onu @destere biliyor:D

@xemrexxx gerçekten yapacak mısın yarışmayı? :F Arada bir trollüyorsunda forumu. :F
neden olmasın 17 saat oruçluyken vakit geçmiyor o ara yapabilirim :A

haklısın teknolojide gelişti artık fantaziler inanılmaz boyutta paraşütle atlarken havada halvete girenler var :) bana bakma biz hala eski moddayız yok yatak olacak yorgan olacak? bu zamanda daha çok havadar mekanlar seçiliyor :)

Jon reyiz ve Ygritte e desteğimiz kesinlikle eksik kalmaz. Yeter ki katılsınlar. :A
ygiritte hayrandım tek hatası jon çipinin peşinden koşturmasıydı :) oysa devlerle halvete girse sırtı yere gelmezdi kızın gerçi dev kızın sırtını yere getirse kız bir daha kalkmazdıda neyse o pozisyonu ayarlardı artık :)