''Yıldızlar Çiftleşiyor'' Yakında

Biliyorum ya. O diziye biraz bakmıştım. :A Kaliteli bir mizahı vardı. :)

Neyse madem herkes bu konuda buradan diyelim iyi geceleri. :) Bu geceyi yarın telafi ederim. :A @Doğu , @destere , @xemrexxx , @Harunnn60 Haydi iyi geceler. :A
Hadi iyi geceler ben de yatacam birazdan program bitsin de :)

@Çiğdem- maşukayı izledikten sonra çok bozdu :A bak ne diyor belimi kavrayan yatağı napayım ben beni kavrayan olmadıktan sonra:A vurdukça geri gelecek:A @destere @Harunnn60
Maşuka @destere'nin dişisi :A Bunlar halvete girse mazallah dünya yörüngeden çıkar :A

Hadi iyi geceler ben de yatacam birazdan program bitsin de :)

Maşuka @destere'nin dişisi :A Bunlar halvete girse mazallah dünya yörüngeden çıkar :A
sen niye erkenden kaçmaya başladın ne güzel sabahlıyorduk :))

Biliyorum ya. O diziye biraz bakmıştım. :A Kaliteli bir mizahı vardı. :)

Neyse madem herkes bu konuda buradan diyelim iyi geceleri. :) Bu geceyi yarın telafi ederim. :A @Doğu , @destere , @xemrexxx , @Harunnn60 Haydi iyi geceler. :A
neyse size iyi geceler ben şu etiketlerime bir bakayım bari hele neler olmuş ben görmeyeli forumda :)

sen niye erkenden kaçmaya başladın ne güzel sabahlıyorduk :))

neyse size iyi geceler ben şu etiketlerime bir bakayım bari hele neler olmuş ben görmeyeli forumda :)
Elit olmaktan vazgeçip has anadolu içeceği kımız içtim ve haliyle uyku getirdi :A

Kımızda da belli oranda alkol var :A İnsan içtikce kendini at gibi hızlı ve dinamik hissediyor :A
sek içersen kımızı hiçbir halt olmaz ne at olursun ne başka bişey:) ama takviye yaaprsan absentle o zaman kişneyip dağları aşmamak için hiç bir neden yok :)