Vallaha format sahibi ortayı açtı golleri ben atıyorum kendiniz kaşındınız@destere zevksizmiş mehhh. Hank reyizin eşi bile kan dondurucu Skyler'dan daha dikkat çekicidir.
Hahaha ulan saati buldun tabi umursamıyorsun.
Vallaha format sahibi ortayı açtı golleri ben atıyorum kendiniz kaşındınız@destere zevksizmiş mehhh. Hank reyizin eşi bile kan dondurucu Skyler'dan daha dikkat çekicidir.
Hahaha ulan saati buldun tabi umursamıyorsun.
çok güzel olmayabilir ama sempatik birde yumuşak böyle hamur gibi insanın oynayası geliyor kadını görünce )@destere seviyor böyle kadınları. Breaking Bad'de de en çok Skyler'ı severdi. Darısı evlendiğinde kendi başına. )
bu alison değil miydi ilk bölümde kendini kamyonete dayatıp kocasıyla şapan ama hayalinde başkasıyla yapıyordu gerçi dizi pek karmaşıktı hayal de olmayabilir ilk bölümden sonrasını izlemedimaslında çok masum sahneleri var birbirleriyle uğraşıp birbirlerni yoruyorlar önce
sonra değişik aksiyona girişiyorlar birde bu şeklini deniiyelim diyordur vatandaş hep kadın hep kadın olmaz tabi
Tabi oradaki amaç çok masumane öyle değil mi. Baksana ne kadar da narin yapılara sahipler.aslında çok masum sahneleri var birbirleriyle uğraşıp birbirlerni yoruyorlar önce
sonra değişik aksiyona girişiyorlar birde bu şeklini deniiyelim diyordur vatandaş hep kadın hep kadın olmaz tabi
La iyice değişik yerlere gidecek bu yarışma formatı, anlaşılıyor buradan.ben brittany ve santanayla katılmak istiyorum @destere @Harunnn60 @MEnes @DarkLeqenD @sürgünüm @Çiğdem- pek bir sevinir bunlar biribirine şağınca boşta kalan 2 erkeği kapacağını sanıyor @Forumdash da tam point verir sonuçta 4 ya da 6 sezon izlemiş
O zaman vurdu gol olduuu.Vallaha format sahibi ortayı açtı golleri ben atıyorum kendiniz kaşındınız
evet oydu sadece ilk bölümde değil tüm bölümlerde kamyonete dayanıyorbu alison değil miydi ilk bölümde kendini kamyonete dayatıp kocasıyla şapan ama hayalinde başkasıyla yapıyordu gerçi dizi pek karmaşıktı hayal de olmayabilir ilk bölümden sonrasını izlemedim
zaten ilk bölümün yarısında poposu açık gezdi kızcağız sonrasında üşütüp cırcır olmuştur diye bıraktım ben diziyi ))evet oydu sadece ilk bölümde değil tüm bölümlerde kamyonete dayanıyor
konu başlığına baksan zaten +18 yıldızlar çiftleşiyor demek direk konunun yatakta başladığını gösteriyor devamını getirmek bizim açımızdan zor olmamalıVallaha format sahibi ortayı açtı golleri ben atıyorum kendiniz kaşındınız
ama çok uyumlular dinle bakTabi oradaki amaç çok masumane öyle değil mi. Baksana ne kadar da narin yapılara sahipler.
La iyice değişik yerlere gidecek bu yarışma formatı, anlaşılıyor buradan.
O zaman vurdu gol olduuu.
Yatakta başladığına dair bir beyana rastlamadım bu kişinin kendi fantezisine kalmış ister at çiftliğinde başlar ister makine dairesindekonu başlığına baksan zaten +18 yıldızlar çiftleşiyor demek direk konunun yatakta başladığını gösteriyor devamını getirmek bizim açımızdan zor olmamalı
evet mesela pompy reyiz de şirine ile tüm şirinler köyü erkekleriyle katılacakmışYatakta başladığına dair bir beyana rastlamadım bu kişinin kendi fantezisine kalmış ister at çiftliğinde başlar ister makine dairesinde
bence sen de jon reyiz ve ygritteyle katılabilirsin özellikle mağaradaki sahneye @Çiğdem- @destere @Doğu @MEnes tam point verirŞu ana kadar bu yarışma olayları falan pek ilgimi çekmemişti ama bu yarışma ismiyle direk konuya çekti beni Merakla bekliyorum
forumdakilerin çoğu sahnedeki dili anlamaz ama zaten önemli olan dilin dile değmesi onu da jonla ygritte bol bol yapıyor gibi neyse konu şeyinden şaşıyor gibiJon reyiz ve Ygritte e desteğimiz kesinlikle eksik kalmaz. Yeter ki katılsınlar.
Ygritte zaten gerçek bir sanatçıydı. Harcadılar gül gibi yabanıl kızı. Halbuki o hayata tutunmak isteyen medeniyet görmemiş, masum bir kızcağızdı.forumdakilerin çoğu sahnedeki dili anlamaz ama zaten önemli olan dilin dile değmesi onu da jonla ygritte bol bol yapıyor gibi neyse konu şeyinden şaşıyor gibi
yok la downton abbeyde kontun hizmetçisiydi bir güzel eğittikler onu @destere biliyorYgritte zaten gerçek bir sanatçıydı. Harcadılar gül gibi yabanıl kızı. Halbuki o hayata tutunmak isteyen medeniyet görmemiş, masum bir kızcağızdı.
neden olmasın 17 saat oruçluyken vakit geçmiyor o ara yapabilirim@xemrexxx gerçekten yapacak mısın yarışmayı? Arada bir trollüyorsunda forumu.
haklısın teknolojide gelişti artık fantaziler inanılmaz boyutta paraşütle atlarken havada halvete girenler var bana bakma biz hala eski moddayız yok yatak olacak yorgan olacak? bu zamanda daha çok havadar mekanlar seçiliyorYatakta başladığına dair bir beyana rastlamadım bu kişinin kendi fantezisine kalmış ister at çiftliğinde başlar ister makine dairesinde
Olabilir, o eski halinden eser kalmamış tabi şimdi.yok la downton abbeyde kontun hizmetçisiydi bir güzel eğittikler onu @destere biliyor
neden olmasın 17 saat oruçluyken vakit geçmiyor o ara yapabilirim
ygiritte hayrandım tek hatası jon çipinin peşinden koşturmasıydı oysa devlerle halvete girse sırtı yere gelmezdi kızın gerçi dev kızın sırtını yere getirse kız bir daha kalkmazdıda neyse o pozisyonu ayarlardı artıkJon reyiz ve Ygritte e desteğimiz kesinlikle eksik kalmaz. Yeter ki katılsınlar.
artık gerçek hayatta da yapıyorlar ondan çok bozdu kızcağız ))Olabilir, o eski halinden eser kalmamış tabi şimdi.