kız dalga geçen zehra mı yoksa seninle dalga geçtiler de anıların mı canlandıİnsanların fiziksel özellikleriyle dalga geçenlerden nefret ediyorum Yapma.
evet anılarım canlandıkız dalga geçen zehra mı yoksa seninle dalga geçtiler de anıların mı canlandı![]()
Özür dilerim ama alınganlık yapan sensin. Bu diziye ilk kez laf atmıyorum niye bu sefer bu kadar abarttın anlamadım. Alt tarafı dizi yani her ne kadar dalga geçsem bile izlenirse izlenir izlenmezse izlenmez bana ne. Sen de benim sevdiklerime laf atıyorsun ama şakayla cevap veriyorum çünkü burası eğlenmek, sıkıntılarımızı unutmak için geldiğimiz bir yer. Böyle küçük meseleler için aramızı bozmayalım ve kaostan beslenen bazı malum üyelere fırsat vermeyelim lütfen. Yine de kendime biraz daha dikkat ederim bu konuda.Anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az demişler, ne de güzel demişler.
Evet muhtemelen ondandır. Yine de gerek yokmuş bence.Bence karakter adlarını şundan kullandılar. Med Yapım ve Ay Yapım'ın bir ortaklığı var, bunun üzerinden bir gönderme yaptılar. Bence çok hoş bir göndermeydi. Keşke her dizi bu tarz göndermeler yapsa.
Çünkü sonu gelmiyor ve bi yerden sonra ister istemez söylemek zorunda kalıyor insan, eğlenelim diye etiketliyorum ama sen ısrarla ciddiye almaya çalışıyorsun UTC'yi övüp Yasak Elma'yı yeriyosun hep buna ihtiyaç duyuyorsun.Özür dilerim ama alınganlık yapan sensin. Bu diziye ilk kez laf atmıyorum niye bu sefer bu kadar abarttın anlamadım. Alt tarafı dizi yani her ne kadar dalga geçsem bile izlenirse izlenir izlenmezse izlenmez bana ne. Sen de benim sevdiklerime laf atıyorsun ama şakayla cevap veriyorum çünkü burası eğlenmek, sıkıntılarımızı unutmak için geldiğimiz bir yer. Böyle küçük meseleler için aramızı bozmayalım ve kaostan beslenen bazı malum üyelere fırsat vermeyelim lütfen. Yine de kendime biraz daha dikkat ederim bu konuda.
Evet muhtemelen ondandır. Yine de gerek yokmuş bence.![]()
Ben de bir gün önce fark ettim bu videoyu ve twitter’da da bazı sahnelere denk geldim, takipçisi olacağım bu karakterin.
Karakteri daha önceden parlatsaydınız 1 veya 2’de de patlama yapabilirdi.Tövbe dizi 3. sezonda patlama yapacak. 😱 @serhatt
bir ifade bırakmazsan patlayan sen olacaksınBen de bir gün önce fark ettim bu videoyu ve twitter’da da bazı sahnelere denk geldim, takipçisi olacağım bu karakterin.![]()
Ender Argun'u bir sezon daha izlemek paha biçilemez olacakTövbe dizi 3. sezonda patlama yapacak. 😱 @serhatt
Daha mesjıma sevineceğine ifade atıp atmamama takılıyor. 😱bir ifade bırakmazsan patlayan sen olacaksın![]()
Şuan mühim olan benim konum, senin mesajın değil, dediğimi yap plsDaha mesjıma sevineceğine ifade atıp atmamama takılıyor. 😱
Off tamam bıraktım gönlün oldu mu?Şuan mühim olan benim konum, senin mesajın değil, dediğimi yap pls![]()
En baştan bıraksaydın uzamazdı, oldu thanksOff tamam bıraktım gönlün oldu mu?![]()
You’re welcome.En baştan bıraksaydın uzamazdı, oldu thanks![]()