Orasını yapmazsan göstericemYapmazsam ne yaparsın
o bana kur yapıyor ben değil @Maskeli Fedai @xBUGRAx@Maskeli Fedai vermişsin gönlünü diyor @xBUGRAx
hayatım sana kur yapmaya gerek yok her bamyasını gösterene gidiyon @xBUGRAxo bana kur yapıyor ben değil @Maskeli Fedai @xBUGRAx
hayatım sana kur yapmaya gerek yok her bamyasını gösterene gidiyon @xBUGRAx
Etiketleyen sensino bana kur yapıyor ben değil @Maskeli Fedai @xBUGRAx
ne yapacağımı merak eden de senEtiketleyen sensin
@Maskeli Fedai efendi konuya kalp alalım pls
Çok beklersin
Benim kıvrak senaryomun kalitesini asla yakalayamayacaklarFOX TV'nin sevilen dizisi 'Yasak Elma'ya seyirci ilgisi bitmiyor!
Medyapım'ın yapımcılığını üstlendiği, başrollerinde Şevval Sam, Talat Bulut, Eda Ece, Şafak Pekdemir, Nesrin Cavadzade ve Barış Kılıç gibi isimlerin yer aldığı dizinin Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde Eda Ece'nin canlandırdığı Yıldız karakteri yeni doğacak bebeğine Baby Shower partisi düzenledi. Bu eğlenceli anların yayınlandığı video Youtube'da büyük ilgi gördü ve video bugün itibariyle Trend Videolar Listesi'nde 2. sıraya yükseldi.
"Yasak Elma" yeni bölümleriyle her Pazartesi FOX TV'de!
konuya beğeni veya kalp alalım o zamanBenim kıvrak senaryomun kalitesini asla yakalayamayacaklar
Tebriks cnmŞimdi de yeni bölüm fragmanımız trendlerde 4. sırada gümbür gümbür geliyoruz düşmanlara inat
Sende başarımızı çekemeyenlerden birisinTebriks cnm
Tebriks cnm
kız bu serhat ne zaman beybi şovır verir forumda @ÇiğdemSende başarımızı çekemeyenlerden birisin
zengin koca buluncakız bu serhat ne zaman beybi şovır verir forumda @Çiğdem
Umrumda değil pis Yasak Elma'n. @ÇiğdemSende başarımızı çekemeyenlerden birisin