Aynen hemen hemen her konuda Sevdaluk var. Yani en ilgisiz olan Sıla - Yabancı şarkısının klip konusunda bile Sevdaluk ismi geçmiştir.hep senin işlerin bunlar
Aynen hemen hemen her konuda Sevdaluk var. Yani en ilgisiz olan Sıla - Yabancı şarkısının klip konusunda bile Sevdaluk ismi geçmiştir.hep senin işlerin bunlar
Konu dışına çıka çıka bi hal oldun sende.Yılanların Öcü sayfasının son kısmı hep Sevdaluk ile ilgili olunca dedim Sevdaluk ile Rüçhan'ın ne alakası var meğer Yılanların Öcü sayfasındaymışız.
Benim sloganım hep en baştan kaynaklı Sevdaluk her yerde sloganım vardı.Konu dışına çıka çıka bi hal oldun sende.
Baktım da bu gece ve Pazar da var tekrarı.Bu hafta sadece salı günü tekrarı yayınlandı. Keşke daha iyi tanıtsaydılar.
Evet şimdi baktım varmış ama bu akşamki tekrarı çok geç ya.Baktım da bu gece ve Pazar da var tekrarı.
Aynen geç. Ama en azından her saatte tekrarı olmuş olacak böylece.Evet şimdi baktım varmış ama bu akşamki tekrarı çok geç ya.
Bu hafta salı değil, çarşamba yayınlanmış tekrarı pardon. 23.30'da yayınlanmış ve Total-74. A/B-65. olmuş.Aynen geç. Ama en azından her saatte tekrarı olmuş olacak böylece.
2. ve 3. tekrarı ilk 10 girdi 3. gündüz tekrarı sanırım ilk 30'daydı. Artık yayınlanan tekrarları iyi gitmez bence netice drama bu komedi değil ki fazla tekrarı iyi izlenmez AKY'nin tekrarları çok kötü gitmişti mesela. Artık ne koparırsak kar.Bu hafta salı değil, çarşamba yayınlanmış tekrarı pardon. 23.30'da yayınlanmış ve Total-74. A/B-65. olmuş.
Çarşamba yeni bölüm reytinglerini bekleyelim bakalım. Show'un artık dizi tutturmasını istiyorum.2. ve 3. tekrarı ilk 10 girdi 3. gündüz tekrarı sanırım ilk 30'daydı. Artık yayınlanan tekrarları iyi gitmez bence netice drama bu komedi değil ki fazla tekrarı iyi izlenmez AKY'nin tekrarları çok kötü gitmişti mesela. Artık ne koparırsak kar.
Aman tutuncada bitiriyor umarım tutarda devam eder.Çarşamba yeni bölüm reytinglerini bekleyelim bakalım. Show'un artık dizi tutturmasını istiyorum.
Aynen AKY gibi.Aman tutuncada bitiriyor umarım tutarda devam eder.
Ve BİÜ gibi. 8 reytinglere çıkmıştı ne güzel.Aynen AKY gibi.
Geçen sezon çok fazla ara veriyordu dizileri. Mesela Pis Yedili totalde çok iyi gidiyordu ama gün değimi ve aralar diziyi bitirdi.Ve BİÜ gibi. 8 reytinglere çıkmıştı ne güzel.