Yok bu konular @OzaN un ilgili alanına girmiyor . onun dusuncesi aleyhine konusursan ceza veriyor))))Yakında cezalar gelir o zaman
Yok bu konular @OzaN un ilgili alanına girmiyor . onun dusuncesi aleyhine konusursan ceza veriyor))))Yakında cezalar gelir o zaman
Anladım bu dizi şimdi tuttu mu tutmadı mi beyazsoy ?Yok bu konular @OzaN un ilgili alanına girmiyor . onun dusuncesi aleyhine konusursan ceza veriyor))))
.köylü diziler içinde en kalitesi bu. İkinci bolum hafta yayinlansaydi show tvyi 4 -5 reyting alarak idare ederdi. Bu denek sisteminde maalesef koylu ağalı dizi yap 4 reytingi cebine koy. Dizinin senaryosu iyiyse bunun üstüne koyuyorsun. Bu dizinin senaryosu çok kötü değil bence 4 reytingin altına düşmezAnladım bu dizi şimdi tuttu mu tutmadı mi beyazsoy ?
Dizide oyunculuk adına kötü biri yoktu hatta hande soral ve ceyda ates de estetikli hallerine rağmen siritmadi )))) oyunculuklarv ikinci bolum daha iyi olur@beyazsoy Ahmet Varlı ve Rüçhan Çalışkur'un performansını nasıl buldun?
Ben Kara Bayram'dan korkmuştum ama o da iyi oynadı. Yönetmeni iyi dizinin, Cemal Şan.Dizide oyunculuk adına kötü biri yoktu hatta hande soral ve ceyda ates de estetikli hallerine rağmen siritmadi )))) oyunculuklarv ikinci bolum daha iyi olur
Dizide siratan yoktu eli yüzü düzgün ama parlak değil tabiBen Kara Bayram'dan korkmuştum ama o da iyi oynadı. Yönetmeni iyi dizinin, Cemal Şan.
sen kesin; oyuncuları, oyuncu kostüm/ makyajları, mekanları, rejiyi, senaryoyu, kurguyu, jeneriği, müzikleri, montajı, tarlaları filan çok beğenmişsindir.@beyazsoy Ahmet Varlı ve Rüçhan Çalışkur'un performansını nasıl buldun?
🙂🙂sen kesin; oyuncuları, oyuncu kostüm/ makyajları, mekanları, rejiyi, senaryoyu, kurguyu, jeneriği, müzikleri, montajı, tarlaları filan çok beğenmişsindir.
bu smile ile sinirlendiğin ve elemlere geldiğin hiç belli olmuyor.
Haftaya bulursan bize de yolla izleyek)))Dizinin tamamini izledim aksam netten, haftaya 4.50 gecer bence.
Bence dizi yükselecek ben inanıyorum ama ara vermesi çok kötü olacak maalesef.Bu akşam 22.30 ve yarın 16.15'da tekrarları var.Eğer tekrarları iyi giderse dizinin yükselme şansı yüksek.
Ben de bu dizinin totalde en az 5-6 reytinglere kadar yükseleceğini düşünüyorum. Ama 2. bölümde ara vermesi gerçekten çok kötü etkileyecek diziyi. Ara vereceğini bildikleri halde neden 27 ağustosta başlattılar merak ediyorum.Bence dizi yükselecek ben inanıyorum ama ara vermesi çok kötü olacak maalesef.
Belkide bu haftalar diziler başlamadı çoğu kanal boş bolca tekrar yayınlayıp kitle oluşturmak için erken başlatmış olabilirler.Ben de bu dizinin totalde en az 5-6 reytinglere kadar yükseleceğini düşünüyorum. Ama 2. bölümde ara vermesi gerçekten çok kötü etkileyecek diziyi. Ara vereceğini bildikleri halde neden 27 ağustosta başlattılar merak ediyorum.
Bakalım umarım bol tekrarla aradan sonra yükseliş yaşar. Hem çarşamba günü yayınlanacak diziler arsında en ağır total olanı Yılanların Öcü bu yüzden totalde iyi gitme şansı yüksek. Bu akşam ve yarınkı tekrarları nasıl gidecek merak ediyorum.Belkide bu haftalar diziler başlanadı çoğu kanal boş bolca tekrar yayınlayıp kitle oluşturmak için erken başlatmış olabilirler.
Aynen bende bekliyorum bakalım nasıl gidecek umarım haftaya da bol tekrar olur.Bakalım umarım bol tekrarla aradan sonra yükseliş yaşar. Hem çarşamba günü yayınlanacak diziler arsında en ağır total olanı Yılanların Öcü bu yüzden totalde iyi gitme şansı yüksek. Bu akşam ve yarınkı tekrarları nasıl gidecek merak ediyorum.