Show Yılanların Öcü - Dizi Yorumları

Anladım :) bu dizi şimdi tuttu mu tutmadı mi beyazsoy ? :)
.köylü diziler içinde en kalitesi bu. İkinci bolum hafta yayinlansaydi show tvyi 4 -5 reyting alarak idare ederdi. Bu denek sisteminde maalesef koylu ağalı dizi yap 4 reytingi cebine koy. Dizinin senaryosu iyiyse bunun üstüne koyuyorsun. Bu dizinin senaryosu çok kötü değil bence 4 reytingin altına düşmez

Hande Soral ve Ceyda Ateş için baktığım ve pişman olduğum dizi. Dizi bu kadar saçma kurgulanmaz özellikle uzatmak için bom boş izlediğim sahnelere olan feryadım bitmek bilmedi zaten. Çok vasat bir diziydi ve tez bitmesini umuyorum.

Dikkat çeken en olumlu nokta kesinlikle Rüçhan Çalışkur'du. kadın cidden döktürmüş.

Bu akşam 22.30 ve yarın 16.15'da tekrarları var.Eğer tekrarları iyi giderse dizinin yükselme şansı yüksek. :)

Bence dizi yükselecek ben inanıyorum ama ara vermesi çok kötü olacak maalesef. :(
Ben de bu dizinin totalde en az 5-6 reytinglere kadar yükseleceğini düşünüyorum. Ama 2. bölümde ara vermesi gerçekten çok kötü etkileyecek diziyi. Ara vereceğini bildikleri halde neden 27 ağustosta başlattılar merak ediyorum.

Ben de bu dizinin totalde en az 5-6 reytinglere kadar yükseleceğini düşünüyorum. Ama 2. bölümde ara vermesi gerçekten çok kötü etkileyecek diziyi. Ara vereceğini bildikleri halde neden 27 ağustosta başlattılar merak ediyorum.
Belkide bu haftalar diziler başlamadı çoğu kanal boş bolca tekrar yayınlayıp kitle oluşturmak için erken başlatmış olabilirler. :)

Belkide bu haftalar diziler başlanadı çoğu kanal boş bolca tekrar yayınlayıp kitle oluşturmak için erken başlatmış olabilirler. :)
Bakalım umarım bol tekrarla aradan sonra yükseliş yaşar. Hem çarşamba günü yayınlanacak diziler arsında en ağır total olanı Yılanların Öcü bu yüzden totalde iyi gitme şansı yüksek. :) Bu akşam ve yarınkı tekrarları nasıl gidecek merak ediyorum.

Ben diziyi beğendim nesi beğenilmedi hiç anlamadım...
Sadece yangın kısmı çok amatörce olmuş onun dışında Rüçhan Çalışkur tam beklediğim gibi harika oyuncu:)

Bakalım umarım bol tekrarla aradan sonra yükseliş yaşar. Hem çarşamba günü yayınlanacak diziler arsında en ağır total olanı Yılanların Öcü bu yüzden totalde iyi gitme şansı yüksek. :) Bu akşam ve yarınkı tekrarları nasıl gidecek merak ediyorum.
Aynen bende bekliyorum bakalım nasıl gidecek umarım haftaya da bol tekrar olur. :)