Sen begendiysen yandık o zamanDiziyi ilk izlediğimde tam beğenememiştim ama bugün bir kez daha tekrarını izleyince beğendim. Ara vermesi iyi olmayacak ama bence belli bir kitleyi yakalayacaktır.
Sevdaluğun eline su dökemez bu dizi.Sevdaluk gibi bu diziyi översin her gün
Bu yorumunu hatırlatıcam sanaSevdaluğun eline su dökemez bu dizi.
Harun Sevdaluk bambaşka bir dizi. Bir kere oyunculuklar bile Yılanların Öcünü'nun senaryosundan bile daha iyidir.Bu yorumunu hatırlatıcam sana
Yok biliyorum tabikide neyse senin dizinle devam ediyor en azındanHarun Sevdaluk bambaşka bir dizi. Bir kere oyunculuklar bile Yılanların Öcünü'nun senaryosundan bile daha iyidir.
Aynen gerçi ben o kaliteyi yakalayamıyorum ama TNS böyle ağla gırla vıcık vıcık seviyor ben de o yönde ilerletiyorum.Yok biliyorum tabikide neyse senin dizinle devam ediyor en azından
TNS dilini çözmüşsünAynen gerçi ben o kaliteyi yakalayamıyorum ama TNS böyle ağla gırla vıcık vıcık seviyor ben de o yönde ilerletiyorum.
Seni yakalamışken kısa bir Sevdaluk videosu izletebilirim herhalde.TNS dilini çözmüşsün
Tmm gösterSeni yakalamışken kısa bir Sevdaluk videosu izletebilirim herhalde.
Aynen şu kız çok güzel ya adı ney ?
Bu sahne masum aşkın en güzel kanıtı.
Dizide ismi Gülben. Gerçek ismi Oya Unustası.Aynen şu kız çok güzel ya adı ney ?
Çok güzel , bu kız yeni dizide oynayacak galibaDizide ismi Gülben. Gerçek ismi Oya Unustası.
Beyaz Karanfil dizisinde oynayacak evet.Çok güzel , bu kız yeni dizide oynayacak galiba
Yılanların Öcü sayfasının son kısmı hep Sevdaluk ile ilgili olunca dedim Sevdaluk ile Rüçhan'ın ne alakası var meğer Yılanların Öcü sayfasındaymışız.Ben ilk bölümü 4 defa izledim gerçekten çok beğendim. Tiyatro havası var oyuncular çok doğal gerçekten. Özellikle Rüçhan Çalışkur'un performansı büyüledi.
hep senin işlerin bunlarYılanların Öcü sayfasının son kısmı hep Sevdaluk ile ilgili olunca dedim Sevdaluk ile Rüçhan'ın ne alakası var meğer Yılanların Öcü sayfasındaymışız.